سلام به همه ی دوستان
من یه پرینتر 2727 hp برای مصرف شرکتی می خوام لطفا اگه می دونید می تونم از کجا تهیه کنم ممنون می شم راهنماییم کنید چون هرچی گشتم پیدا نکردم .
ممنون
سلام به همه ی دوستان
من یه پرینتر 2727 hp برای مصرف شرکتی می خوام لطفا اگه می دونید می تونم از کجا تهیه کنم ممنون می شم راهنماییم کنید چون هرچی گشتم پیدا نکردم .
ممنون
بچه ها میخوام این هفته یه 1640 بگیرم
بالاخره این قضیه چیپش چی شد ؟
قیمتش چقدره کسی خبر داره ؟
دوستان من می خواهم یک سامسونگ ML-1915 بگیرم اما واقعا انتخاب برام سخت شده نمی دانم همین را بگیرم یا hp1006 !!؟؟؟
آخه الان خیلی قیمت hp الکی بالا رفته الان شده 165 !!!!! راستی کسی میدونه هنوز مشکل چیپ این پرینتر ها حل شده یا نه ؟؟
یعنی هنوز باید برای شارژ. آن هم تعویض کرد یا نه؟؟ و از نظر هزینه شارژ کدام کمتر میشه؟؟ آخه میگن شارژ تونر سامسونگ 30 تومان است !!!و hp فقط 8 تومان !!!
ممنون میشم من را راهنمایی کنید با تشکر
سلام
یک توضیح در مورد تونر و کارتریج می خواستم؟
میشه پرینتر سیاه و سفید را خودمان شارژ کنیم؟
ممنون
سلام من یک پرینتر epson stylus c62 دارم که مدتهاست ازش استفاده نکردم. هدش خشک شده و به یکی از تعمیراتی ها بردمش اونم گفت که در یک محلولی اونو خیس میده شاید باز شه اما نشد. به مادیرانم زنگ زدم گفت تعویض هدش صرف نمیکنه چون از قیمت خودش بیشتر میشه. حالا یه شرکتی هست به نام پردازش هوشمند آسیاکه مدعیه یه محلولی برای باز کردن هد داره. به نظر شما این محلول کارسازه. تا حالا کسی از این محلول استفاده کرده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
من یک پرینتر 1018hp دارم دیشب اخرین پرینت که گرفتم خاموش کردم امروز روشن کردم دستگاه کار نمی کرد علت از چیه؟
سلام
من دیروز رفتم یکم پرینتر ها رو زیر و رو کردم 2 مدل دیدم خوبه میخواستم بدونم کم و کیفیش چجوریه؟؟؟؟
1.HP Deskjet F2483
2.hp deskjet D1560
کارتریجش چجوریه هر بار چقدر میگیرن برا شارژش؟؟؟؟؟؟؟قیمتاشون چنده؟؟؟؟؟و کدوم بهتره؟؟؟؟برا کارای خانگی و کم....و این که پرینتر رنگی لیزری هم هست؟؟؟گرون تره؟؟؟؟؟تو این رنج اینها لیزری هست؟؟یا رنگی بهتر؟؟؟؟ببخشید سوالها زیاده...
و برای سوال اخر این که با همه پرینتر ها میشه همه نوع کاغذی پرینت گرفت؟؟؟؟مثلا" مقوایی؟؟یا از اینا که باش کارت ویزیت چاپ میکنن؟؟یا مال عکس؟؟؟و این که کاغذش تو بازار هست؟؟؟؟
آموزش تخصصی تعمیرات تجهیزات (پرینتر- کپی)
نام دوره :
سرويس و رفع ايراد :
1- پرينتر : ليزري ، جوهرافشان ، سوزنی
2- فتوکپی : دیجیتال و آنالوگ
محتواي آموزشي :
1- تكنولوژي پرينترهاي ليزري و جوهرافشان و سوزنی
2- آموزش اصول کار دستگاههای فتوکپی دیجیتال و آنالوگ
3- آشنايي با اصول و روشهاي عيب يابي دستگاهها.
4- آشنايي با انواع اتصالات پرينترها و نصب پرينتر به صورت local و Network
5- مباني دستگاههاي چندكاره
6- آشنايي با مواد مصرفي و نحوه كار و تشريح اجزاي آنها
7- آشنايي با منابع خريد دستگاهها ، مواد مصرفي و لوازم یدکی (بازار مشهد-تهران)
8- آشنایی با طرز استفاده از سایت ها و Service manual برای عیب یابی
سوابق :
*مدير فني و پشتيباني پرينترهاي کامپیوتر2000 مشهد
*پشتیبانی پرینتر های آستان قدس رضوی
*پشتیبانی پرینتر های روزنامه خراسان
*پشتیبانی پرینتر های پایانه بار مشهد
توضیحات :
شركت كنندگان پس از اتمام دوره به مدت یکسال مورد پشتيباني قرار مي گيرند و راهنمای سرویس دستگاهها در اختیار آنان قرار می گیرد
هزینه دوره برای هر نفر 000/000/4 ريال می باشد
تلفن تماس : 7341007-0511تلفن همراه : 09151597291
سلام دوستان
امیدوارم تکراری نباشه
یکی از دوستان یه برنامه گرفته که به کمک اون برنامه های حسابداری قدیمی که فقط با پرینتر های سوزنی کار می کنن، می تونن فایل هاشونو با پرینتر های معمولی هم پرینت کنن. اینم لینک سایت سازنده
از اونجایی که تو انجمن نرم افزار چیزی در این مورد ندیدم گفتم شاید دوستان حرفه ای در ضمینه پرینتر با این برنامه تا حالا کار کرده باشن. مشکل ما فقط اینه که کرک درست حسابی براش پیدا نکردیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میتونه کمک کنه؟
ممنون
بعد از شارز كارتريج لكسمارك e260d چراخ اخطار پودر را چطوري خاموش كنم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)