تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 288 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آذرخش سایتی چیزی نداره؟
    چرا انقد اطلاع رسانی هاشون داغونه؟
    سایت قبلا داشت الان دیگه بالا نمیاد .اذرخش بسیار خسیس و بی مسئولیت و بی ادبه .مراقب باش

دلیل اینکه سیگنال بعد از کانکت شدن نمیاد همونیه که ارش میگه یعنی انعکاس سیگناله نه خود سیگنال .ارتفاع رادیوت از سطح مبنا ( زمین خیابان) چقدره ؟

2. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سایت قبلا داشت الان دیگه بالا نمیاد .اذرخش بسیار خسیس و بی مسئولیت و بی ادبه .مراقب باش

دلیل اینکه سیگنال بعد از کانکت شدن نمیاد همونیه که ارش میگه یعنی انعکاس سیگناله نه خود سیگنال .ارتفاع رادیوت از سطح مبنا ( زمین خیابان) چقدره ؟
    باو فارانت و آذرخش و ... که سایتاشون داغونه ملت چطور حجم دقیقشون رو بدونن. نرم‌افزارهای حجم، حجم دقیق رو نشون نمیدن.

نمیدونم شاید واسه بعضی از دکل‌ها انعکاس سیگنال باشه. ولی چندتا از راصد و فارا قبل از تنظیم کردن جهت رادیو پیدا میکرد و سیگنال لحظه‌ای نمیگرفت که الان از همونا بعد از تنظیم کردن داره سیگنال خیلی خوب میگیره. منظورم از تنظیم کردن چرخوندن چند درجه‌ای رادیو هست. ینی الان اگه برم یکم رادیو رو تکون بدم، همین راصدی که با سیگنال ۴۵ بهش وصل میشم، دیگه بهم سیگنال لحظه‌ای نمیده ولی باز توو سرچ میاد. خب مطمئنا این انعکاس نی
    فک کنم اون دکل‌هایی که یه بار میان توو اسکن، یه بار نمیان انعکاس سیگنال باشن. کلا اطلاعات کافی در این مورد ندارم

پ.ن: به خدا الان هر تقریبا یه دقیقه یه بار (نظم مشخصی نداره) اینترنت شروع میکنه به تایم‌اوت دادن کامل و رسیو قطع میشه. ینی نت قطع فقط زده connected
    زنگ هم زدم راصد میگه "پیگیری میکنیم" (نوعی از پیچاندن است)
    فک کنم بر اساس رسیوی که میکنیم نت قطع میشه. الان چند دیقه دانلود رو قطع کردم که اینجا پست بزارم هنوز قطع نشده. ۱۸۰ با کلی تایم‌اوت.

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون برادرمون که در مورد sxt پرسیده با شوما کار داره

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

باو فارانت و آذرخش و ... که سایتاشون داغونه ملت چطور حجم دقیقشون رو بدونن. نرم‌افزارهای حجم، حجم دقیق رو نشون نمیدن.

نمیدونم شاید واسه بعضی از دکل‌ها انعکاس سیگنال باشه. ولی چندتا از راصد و فارا قبل از تنظیم کردن جهت رادیو پیدا میکرد و سیگنال لحظه‌ای نمیگرفت که الان از همونا بعد از تنظیم کردن داره سیگنال خیلی خوب میگیره. منظورم از تنظیم کردن چرخوندن چند درجه‌ای رادیو هست. ینی الان اگه برم یکم رادیو رو تکون بدم، همین راصدی که با سیگنال ۴۵ بهش وصل میشم، دیگه بهم سیگنال لحظه‌ای نمیده ولی باز توو سرچ میاد. خب مطمئنا این انعکاس نی
    فک کنم اون دکل‌هایی که یه بار میان توو اسکن، یه بار نمیان انعکاس سیگنال باشن. کلا اطلاعات کافی در این مورد ندارم

پ.ن: به خدا الان هر تقریبا یه دقیقه یه بار (نظم مشخصی نداره) اینترنت شروع میکنه به تایم‌اوت دادن کامل و رسیو قطع میشه. ینی نت قطع فقط زده connected
    زنگ هم زدم راصد میگه "پیگیری میکنیم" (نوعی از پیچاندن است)
    فک کنم بر اساس رسیوی که میکنیم نت قطع میشه. الان چند دیقه دانلود رو قطع کردم که اینجا پست بزارم هنوز قطع نشده. ۱۸۰ با کلی تایم‌اوت.

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون برادرمون که در مورد sxt پرسیده با شوما کار داره
    support.faraisp.ir
    یکم رادیوت رو بده سمت اسمون ولی نه زیاد میلیمیتری این کار رو بکن شاید تونستی از اونایی که سیگنال لحظه ای نداری هم سیگنال کامل بگیری .برای من با این ترفند سیگنال از 84 رسید به 78 .تست کن

با این ترفند گاهی موانع سر راه تا حدی از بین میرن.
    Last edited by ahwazp30; 09-04-2015 at 21:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من میخواستم رادیو دسته دوم بخرم این مدلی که میگم پیدا کردن 200 هزار تومن می ارزه اگه سالم باشه؟راه تست سالم بودن رادیو چیه؟!
    انتن (رادیو) وایرلس میکروتیک SXT Lite5

با تشکر فراوان
    160 تومان تا 170 تومان به شرط سلامت بخرید
    حتما خونه طرف تستش کنید و مهلت تست بگیرید
    نو همین دستگاه قیمتش حداکثر 250 تومانه

توی این لینک نو همین رادیو 195 تومانه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی شما دست دومش رو داشتی 5 تومان گرونتر نو میخریدید
    Last edited by imanparsa; 09-04-2015 at 23:34.

6. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

160 تومان تا 170 تومان به شرط سلامت بخرید
    حتما خونه طرف تستش کنید و مهلت تست بگیرید
    نو همین دستگاه قیمتش حداکثر 250 تومانه

توی این لینک نو همین رادیو 195 تومانه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی شما دست دومش رو داشتی 5 تومان گرونتر نو میخریدید
    با تشکر این دستگاه بهتره یا نانو استیشن 5؟؟؟
    آیا این دستگاه کارمو راه میندازه؟؟ تا چقدر برد ساپورت میکنه؟؟
    آیا مدل رادیو در سرعت دانلود و پینگ و پکت لاس تاثیر گذاره؟؟اگه آره چقدر مثلا؟؟
    با تشکر

8. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ببخشید میخواستم بدونم نانو استیشن M5 بهتره یا 5؟؟؟تو چه چیزی با هم فرق دارن؟؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ببخشید میخواستم بدونم نانو استیشن M5 بهتره یا 5؟؟؟تو چه چیزی با هم فرق دارن؟؟
    با تشکر
    شوما اگه خواستی نانو بگیری، یا یه نانو استیشن ۵ دست دو بگیر، اگه خواستی نانو استیشن m5 بگیری یه ۸۰ هزارتومن بزار روش یه چی درست درمون بگیر.
    از نظر ساپورت کردن زیاد نگران نباش. هنوز رادیو رو دکل هست واسه کسایی که نانو استیشن ۲ دارن

11. این کاربر از mohammadmohan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

support.faraisp.ir
    یکم رادیوت رو بده سمت اسمون ولی نه زیاد میلیمیتری این کار رو بکن شاید تونستی از اونایی که سیگنال لحظه ای نداری هم سیگنال کامل بگیری .برای من با این ترفند سیگنال از 84 رسید به 78 .تست کن

با این ترفند گاهی موانع سر راه تا حدی از بین میرن.
    تست کردم قبلا، بهترین حالتش همین زاویه 0 درجه هست. ارتفاع از سطح زمین والا یه خونه دو طبقه است، یه لوله 1.5 متری هم بالا پشتبوم زدم. چند متر میشه رو نمیدونم

13. این کاربر از mohammadmohan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان این فارانت چیزی به نام خرید حجم اضافه هست؟!!! مثلا طرحت توی کمتر از 30 روز تمام بشه 1 گیگ اضافه بخری؟!!! توی سایتشون چنین چیزی ندیدم... اگر هست هر گیگش چقدره؟
    پ.ن: نمیدونم این راصد چه مرگش شده! دقیقا از ساعت 7 بعد از ظهر به بعد می ترکه!
    Last edited by pirouz3; 10-04-2015 at 15:05.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بله داره
    هر گیگ ۵ تومن

16. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •