سایت قبلا داشت الان دیگه بالا نمیاد .اذرخش بسیار خسیس و بی مسئولیت و بی ادبه .مراقب باش
دلیل اینکه سیگنال بعد از کانکت شدن نمیاد همونیه که ارش میگه یعنی انعکاس سیگناله نه خود سیگنال .ارتفاع رادیوت از سطح مبنا ( زمین خیابان) چقدره ؟
سایت قبلا داشت الان دیگه بالا نمیاد .اذرخش بسیار خسیس و بی مسئولیت و بی ادبه .مراقب باش
دلیل اینکه سیگنال بعد از کانکت شدن نمیاد همونیه که ارش میگه یعنی انعکاس سیگناله نه خود سیگنال .ارتفاع رادیوت از سطح مبنا ( زمین خیابان) چقدره ؟
باو فارانت و آذرخش و ... که سایتاشون داغونه ملت چطور حجم دقیقشون رو بدونن. نرمافزارهای حجم، حجم دقیق رو نشون نمیدن.
نمیدونم شاید واسه بعضی از دکلها انعکاس سیگنال باشه. ولی چندتا از راصد و فارا قبل از تنظیم کردن جهت رادیو پیدا میکرد و سیگنال لحظهای نمیگرفت که الان از همونا بعد از تنظیم کردن داره سیگنال خیلی خوب میگیره. منظورم از تنظیم کردن چرخوندن چند درجهای رادیو هست. ینی الان اگه برم یکم رادیو رو تکون بدم، همین راصدی که با سیگنال ۴۵ بهش وصل میشم، دیگه بهم سیگنال لحظهای نمیده ولی باز توو سرچ میاد. خب مطمئنا این انعکاس نی
فک کنم اون دکلهایی که یه بار میان توو اسکن، یه بار نمیان انعکاس سیگنال باشن. کلا اطلاعات کافی در این مورد ندارم
پ.ن: به خدا الان هر تقریبا یه دقیقه یه بار (نظم مشخصی نداره) اینترنت شروع میکنه به تایماوت دادن کامل و رسیو قطع میشه. ینی نت قطع فقط زده connected
زنگ هم زدم راصد میگه "پیگیری میکنیم" (نوعی از پیچاندن است)
فک کنم بر اساس رسیوی که میکنیم نت قطع میشه. الان چند دیقه دانلود رو قطع کردم که اینجا پست بزارم هنوز قطع نشده. ۱۸۰ با کلی تایماوت.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون برادرمون که در مورد sxt پرسیده با شوما کار داره![]()
support.faraisp.ir
یکم رادیوت رو بده سمت اسمون ولی نه زیاد میلیمیتری این کار رو بکن شاید تونستی از اونایی که سیگنال لحظه ای نداری هم سیگنال کامل بگیری .برای من با این ترفند سیگنال از 84 رسید به 78 .تست کن
با این ترفند گاهی موانع سر راه تا حدی از بین میرن.
Last edited by ahwazp30; 09-04-2015 at 21:07.
160 تومان تا 170 تومان به شرط سلامت بخرید
حتما خونه طرف تستش کنید و مهلت تست بگیرید
نو همین دستگاه قیمتش حداکثر 250 تومانه
توی این لینک نو همین رادیو 195 تومانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما دست دومش رو داشتی 5 تومان گرونتر نو میخریدید![]()
Last edited by imanparsa; 09-04-2015 at 23:34.
با تشکر این دستگاه بهتره یا نانو استیشن 5؟؟؟
آیا این دستگاه کارمو راه میندازه؟؟ تا چقدر برد ساپورت میکنه؟؟
آیا مدل رادیو در سرعت دانلود و پینگ و پکت لاس تاثیر گذاره؟؟اگه آره چقدر مثلا؟؟
با تشکر
ببخشید میخواستم بدونم نانو استیشن M5 بهتره یا 5؟؟؟تو چه چیزی با هم فرق دارن؟؟
با تشکر
شوما اگه خواستی نانو بگیری، یا یه نانو استیشن ۵ دست دو بگیر، اگه خواستی نانو استیشن m5 بگیری یه ۸۰ هزارتومن بزار روش یه چی درست درمون بگیر.
از نظر ساپورت کردن زیاد نگران نباش. هنوز رادیو رو دکل هست واسه کسایی که نانو استیشن ۲ دارن![]()
تست کردم قبلا، بهترین حالتش همین زاویه 0 درجه هست. ارتفاع از سطح زمین والا یه خونه دو طبقه است، یه لوله 1.5 متری هم بالا پشتبوم زدم. چند متر میشه رو نمیدونم![]()
دوستان این فارانت چیزی به نام خرید حجم اضافه هست؟!!! مثلا طرحت توی کمتر از 30 روز تمام بشه 1 گیگ اضافه بخری؟!!! توی سایتشون چنین چیزی ندیدم... اگر هست هر گیگش چقدره؟
پ.ن: نمیدونم این راصد چه مرگش شده! دقیقا از ساعت 7 بعد از ظهر به بعد می ترکه!
Last edited by pirouz3; 10-04-2015 at 15:05.
بله داره
هر گیگ ۵ تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)