هدفون خوب حدود 20-40 تومان غیر از ای پی 830 چه چیزی هست؟لطف کنید با عکس بذارید. برای استفاده با کامپیوتر موسیقی و ام پی 3پلیر. 630 داشتم میخوام از اون بهتر باشه
هدفون خوب حدود 20-40 تومان غیر از ای پی 830 چه چیزی هست؟لطف کنید با عکس بذارید. برای استفاده با کامپیوتر موسیقی و ام پی 3پلیر. 630 داشتم میخوام از اون بهتر باشه
سلام از دوستان خواهش میکنم اگه میشه یه مدل هدفون بیسیم کریتیو بهم معرفی کنن تا 20 تومن هم میخوام هزینه کنم
انتضاراتم از هدفون اینه
1.توی گوش کاملا جا بگیره و زیاد تکون نخوره
2.سبک باشه یعنی جوری نباشه که دو بار گذاشتم روسرم ارتروز گردن بگیرم
3.تفکیک پذیری صدا و باسش کیفیت خوبی داشته باشه منظورم اینه که الکی صدای دوبس دوبس نده و صداش شفاف هم باشه
4.بردش هم تا 30 متر برام کافیه اگه بیشتر بود هم که چه بهتر
5.راستی در مورد انواع هدفون وایرلس توضیح بدید مثلا fm یا ...
دیگه تموم شد حتما الان پیش خودتون میگین یارو دلش چقدر خوشه اینهمه امکاناتو میخواد با 20 تومن
حالا اگه همه این خصوصیات رو هم نداشت حداقل گزینه های 1 و 3 رو داشته باشه
میجد جون اینروزا تو بازار بودم با این چیزا که میخای با 20 تومن چیز زیاد مالی دستتو نمیگیره ..
-
من میخوام
Philips Headset SHM7110
اسمشه ...
حدود 40 تومن قیمت داره ..
نمیدونم واسه موزیک گوش دادن خوبه یا نه
آخه برا موزیک هدست باید 6-7 ساعت روزی کار کنه ..
-
یه هدست خوب برا موزیگ گوش دادن ..
هدفون هم نداشته باشه که چه بهتررررررررررر
قیمت بابا 60 نباشه ها ..
با سیم باشه چه بهتر ..
مرسیییی فقط کمک کنیدددد
هدفون SONY MDR-Q140 به نظرتون چجوریه ؟
باسش زیاده ؟
گوشو اذیت میکنه ؟
صداش بیروون میاد ؟؟![]()
با سلام
دوستان من یه هدفون hs1000 creative خریدم یه 2 ماهی میشه حالا یه مشکلی دارم رویه بعضی فیلم ها یا موزیک ها مخصوصا اونایی که باس خفن دارن هدفون خش خش میکنه در ضمن صدا خیلی هوا داره واصلا انگار تنظیماتی برای کاهش این صدای اعصاب خوردکن نداره کسی از این مدل هدفون داره ما رو راهنمایی کنه
معلومه که صدای هوا میده این مدل هدفون برای گیم ساخته شده چند کاناله هست و پورتش هم USB هست درسته!
بیشتر صدای هوا هم فکر میکنم بخاطر میکروفن روی هدفون باشه.
شاید اگه یه جوری صدای میکروفنش رو قطع کنی بهتر بشه
Last edited by saxp; 28-12-2010 at 20:54.
دوستان میشه یکی به ما کمک کنه
این کارو انجام دادم ولی جالب اینجاست هیچ فرقی نکرد درضمن بله این مدل usb دار هست حالا صدای هوا بماند خش خش ماله چیه واینم بگم باندهای کامپیوتر من creative 4.1 هست و اوناهم به خش خش افتادن واقعا نمیدونم مشکل کجاست!!!!!شاید اگه یه جوری صدای میکروفنش رو قطع کنی بهتر بشه
کرایتیو مدل بیسیم نداره اصلا با این قیمت و مشخصات که گفتین چیزی وجود نداره که شما بخواین چه باسیم چه بیسیم مدل بیسیم متوسط زیر 150 تومان نیست
مدلهای FM همون مدلهای ارزون قیمت بازار هستند بعد بلوتوس ها هستن بعد هم اینفریدها و وایرلس ها فرقشون به طور کلی در کیفیت ارسال و بعد مقدار برد هست
پس اگه منظورت اینه که قبلا اینجوری نبوده ، با توجه به اینکه می گی اسپیکرت هم اینجوری شده ممکنه جایی تو تنظیمات صدا دستکاری شده باشه یا نرم افزاری نصب کردی که روی صدا تاثیر گذاشته مطمئن شو که اشکال از داخل ویندوز نباشه غیر این احتمالا یه بلایی سر سخت افزار سیستمت اومده شاید چیزی اتصالی پیدا کرده یا خراب شده و نویز ایجاد میکنه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)