البته علیرضا جان این موردم در نظر بگیر منم با این لپ تاپ فقط بازی های با ژآنر RPG-Online مثل دیابلو و دوتا پلی میدم و 3 ساعتم بدون مشکل باهاش بازی کردم چون گرافیک انچنانی هم نیاز نداره ... ولی این دوستان میخوان بازی Watch Dog و 4 ساعت بازی کنن باهاش![]()
البته علیرضا جان این موردم در نظر بگیر منم با این لپ تاپ فقط بازی های با ژآنر RPG-Online مثل دیابلو و دوتا پلی میدم و 3 ساعتم بدون مشکل باهاش بازی کردم چون گرافیک انچنانی هم نیاز نداره ... ولی این دوستان میخوان بازی Watch Dog و 4 ساعت بازی کنن باهاش![]()
بله کاملا درسته...منم گفتم dota 2 روی الترا.......
آره اگه watch dog بازی کنی 4 ساعت با گرافیک شاخ....فک کنم از 100 بزنه بالا دماش......
ولی یه چیزی من دقت کردم که من چه یه ساعت بازی کنم دماش میشه 75 چه چهار ساعت.......نمیدونم اما بعد از چند ساعت دما ثابت میشه و همین طوری هی بالا بالا نمیره......
حالا نمیدونم من این طوری فک میکنم یا این طوری هستش.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
درسته منم روی Dota و Diablo تست گرفتم دما وقتی به 72 الی 75 میرسید بعد از 2 ساعت هم دما بالاتر نمیرفت ... اما روی بازی Assassin Creed 4 روی 1080 و گرافیک High دمای نرم افزاری و دمای سخت افزاری (روی بدنه) هر چقدر زمان میگذشت سیر صعودی داشت ....
خب حالا اگه ما بخوایمAssassin Creed 4 رو روی normal بازی کنیم 3-4 ساعت و زیرش یه کول پد خوب باشه دما چقدر میشه ؟؟؟ در حدی هست که اسیب نرسونه ؟؟؟
اصلا دمای ایده ال چند هستش و از چه دمایی بالاتر بره تو رنج اسیب دیدن یا فشار هستش چون من الان نمیدونم 30 متوسط یا 80![]()
دما متوسط که من کار های سبک میکنم (وب گردی و موزیک و فیلم )بیشتر از 45 نمیشه بعد از 6 ساعت........
اساسین بازی نکردم باهاش دقیقا نمیدونم .. از دوستان کسی میدونه کمک کنه .....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
من بتل فیلد 4 رو روی فول اچ دی بالای 1ساعت رفتم دما 75
بدون کول پد .
البته مونیتورینگش کردم حداکثر رو 75 بود
پ ن . دوستان این مشکل ممکنه با اپدیت بایوس و.. حل بشه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دیروز عصر گذاشتم زیرش. با دور پایین (600 دور در دقیقه) هنوز گرم بود. بردم روی حداکثر سرعت (1000 دور در دقیقه) وضعیت بهتر شد ولی هنوز یکم گرمه! بهتر از هی چی هست ... .
فکر می کنم اگه کولر خونه هم کار کنه وضعیت بهتر بشه. امروز در این وضعیت هم تستش می کنم.
البته من هنوز به صورت نرم افزاری دما سیستم رو ندیدم.
توی سایت intel برای پردازنده 4700 HQ (پردازنده لب تاپ من) زده حداکثر دما قابل تحمل 100 درجه!
سلام
دما رو با چه نرم افزاری میخونید؟
این دمایی که اعلام میشه دقیقه؟
میشه بهش اعتماد کرد؟
ممنون
Sent from my ME302KL using Tapatalk
دوستان یه سوال دیگه
من عادت دارم شارژر رو به لپ تاپ وصل میکنم و کار میکنم باهاش این اشتباهه ؟
لپ تاپ قبلیمو باطریشو در میاوردم ولی اینکه باطریش در نمیاد ؟!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)