تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 249 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

عادل فردوسی پور در برنامه نود: خوب همین الان خبردار شدم که مسئولان راه آهن گفتن که: خیلی خوشحالیم که نگذاشتیم پرسپولیس قهرمان شود!!!
    .
    ..
    ...
    ..
    .

اینا با ما چه مشکلی دارن ؟؟؟ نکنه مقصر رفتن بابک زنجانی پرسپولیسه ؟ ها؟؟؟

2. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اینم ضربه آخری که وزارت و فدراسیون به پرسپولیس زدن
    انتشار لیست دریافتی بازیکنا

زشت ترین کار ممکن درباره اطلاعات شخصی بازیکنا

حالا توقع نداشته باشین این بازیکنا توی اهواز با انگیزه بازی کنن

من اصلا کاری به اینکه بازیکنا زیاد میگیرن ندارم
    توی تمام دنیا خیلیا معتقدن که بازیکنای فوتبال زیاد پول میگیرن

مهم اینه که چرا فقط با بازیکنای پرسپولیس چنین رفتاری میشه

انگار تصمیم دارن جوری بازیکنا رو از رفتن به پرسپولیس پشیمون کنن که فصل آینده بازم بشیم همون پرسپولیس دلخواهشون با یه مشت بازیکن درجه ۲

حریم شخصی هر انسانی نباید شکسته بشه اما اینا راحت دارن با روحیه بازیکنا بازی میکنن
    لیستشونم که انگار جعلی از آب در اومده
    پنجعلی بنده خدا متحیر مونده ۱۰۰ و خورده ای پول رو کی گرفته که خودشم خبر نداره

4. 10 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

علی جان نحوه و زمان انتشار این لیست درست نبود در صورتی که حق مردمه که بدونن بازیکنان چقدر پول می گیرن کما اینکه این لیست انگاری کاملاً جعلیه.البته من تعجب می کنم چون وزارت ورزش نمیاد خودشو اینجوری خراب کنه!
    اگه تیم کاملاً خصوصی بود و مالکش هزینه تیم را از جیب یا بازاریابی خودش میداد شاید میشد تخفیف داد در ارائه ندادن لیست دریافتی ها اما الآن که تیم دولتیه و بیت المال دست اینها افتاده باید ما هم خبردار بشیم به هرکی چقدر میرسه
    این نظر منه شاید هم اشتباه باشه
    Last edited by وین رونی; 08-04-2014 at 17:43.

6. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

علی جان نحوه و زمان انتشار این لیست درست نبود در صورتی که حق مردمه که بدونن بازیکنان چقدر پول می گیرن کما اینکه این لیست انگاری کاملاً جعلیه.البته من تعجب می کنم چون وزارت ورزش نمیاد خودشو اینجوری خراب کنه!
    اگه تیم کاملاً خصوصی بود و مالکش هزینه تیم را از جیب یا بازاریابی خودش میداد شاید میشد تخفیف داد در ارائه ندادن لیست دریافتی ها اما الآن که تیم دولتیه و بیت المال دست اینها افتاده باید ما هم خبردار بشیم به هرکی چقدر میرسه
    این نظر منه شاید هم اشتباه باشه
    داداش من حرفت درسته ولی سوال من اینه چرا فقط بازیکنای پرسپولیس رو اینجوری گذاشتن لای منگنه؟

خب اگه راست میگن توی چنین مقطع حساسی از فصل برن لیست دریافتی بازیکنای استقلالم رسانه ای کنن

بی ربط حرف میزنم؟
    سوالم تعصبی و غیر منطقی هستش؟

اینا قشنگ دارن لج بازیکنا رو در میارن
    رفتن رو مخ بازیکنا ول کنم نیستن

برادر من فقط یه بار حواشی نیم فصل دوم رو مرور کن
    همه تیما هر چی به آخر فصل نزدیکتر شدیم فضاشون آرومتر شد ولی پرسپولیس برعکس

اصلا چرا وسط فصل مثل ده سال اخیر بازم خیلی راحت مدیر عامل رو عوض کردن
    رویانیان دزد سر گردنه
    ولی همین دو میلیارد رو اون موقع بهش میدادن نه رویانیان میرفت نه بازیکنا اعتصاب میکردن

اصلا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

اینکه با یه سناریو طرفیم کاملا از نظر من واضحه

8. 8 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

داداش من حرفت درسته ولی سوال من اینه چرا فقط بازیکنای پرسپولیس رو اینجوری گذاشتن لای منگنه؟

خب اگه راست میگن توی چنین مقطع حساسی از فصل برن لیست دریافتی بازیکنای استقلالم رسانه ای کنن

بی ربط حرف میزنم؟
    سوالم تعصبی و غیر منطقی هستش؟
    .
    .
    .
    سلام، خسته نباشی
    حرفت کاملا منطقیه و 100 درصد درست!!! شدیدا موافقم.
    مگه فقط پرسپولیس ازین خرجا می کنه؟؟؟ حاظرم شرط بنندم، میزان قراراد بازیکنای سپاهان و استقلال از پرسپولیس بیشتره...
    .
    وقتی پروین اومد، به هزار در زد که پول رو جور کنه ولی نشد...
    یه روز رفت سره تمرین گفت که پولی در کار نیست و به قول معروف آبه پاکی رو ریخت رو دست بچه ها...
    بچه های تیمم بی معرفتی نکردن و به قول دائی همونجا هم قسم شدن که دیگه تا آخر فصل حرف پول و این چیزا رو نزنن تا قهرمان بشن و ....
    .
    ..
    .
    کار داشت خوب پیش می رفت و تا انتهای هفته ی 28 ام شانس دوم قهرمانی بودیم، که یه دفعه وزارت ورزش اومدبحث دو میلیاردو وسط کشید و سایر قضیه ها که همه میدونین...
    خدا وکیلی اگه منم بودم و از طرف وزارت ورزش اونطوری رفتار میشد با من، منم انگیزه ای نداشتم...

بنیان پرسپولیس خیلی پیش‌‌ از این‌ از هم پاشیده بود و بازی هفته بیست و نهم ورزشگاه آزادی، تنها مراسم گردن‌زنی پیکری بود که پیشتر نیمه‌جان شده بود.

دهنوی بعد بازی راه آهن، با نود مصاحبه جالبی کرد: ما امروز نباختیم، ما دیروز باختیم!!!

خیلی جالبه وزارت ورزش و خادم اعلام می کنن: ما اینکارو کردیم که پرسپولیس آرامش پیدا کنه ولی اینو هر عقل سلیمی تشخیص میده که اینکارو کردن توی این مقطع از فصل، چیزی جز ضرر نداره که ضررش هم یک سال دیگر بدون جام ماندن شد!!!
    .
    ..
    .
    ختم کلام: آقا مگه زوره وزارت ورزش نمی خواد پرسپولیس قهرمان بشه؟؟ لازمم نیست که بگه، همه جوره داره ثابت می کنه!!!
    Last edited by Sh-Meteor; 08-04-2014 at 19:06. دليل: تکمیل

10. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

متن نامه باشگاه رئال مادرید به باشگاه پرسپولیس + عکس نامه

رييس باشگاه رئال‌مادريد براي دومين بار به مديرعامل باشگاه پرسپوليس نامه نوشت و اين بار نمايندگان اين باشگاه را براي مذاکره به مادريد دعوت کرد.

متن نامه فلورنتينو پرس به علي پروين به اين شرح است:

«خوشحال هستم به اطلاعتان برسانم در پاسخ به نامه‌ شما من و خوزه آنخل سانچس، مديرفني باشگاه خوشحال مي‌شويم که در مادريد با شما ديدار داشته باشيم
    و درباره‌ بازي دوستانه بين پرسپوليس و رئال‌مادريد با هم بحث و تبادل نظر داشته باشيم.
    لطفا تاريخي را که تمايل داريد به مادريد سفر کنيد، به ما اطلاع دهيد تا اين جلسه سازماندهي شود. منتظر شنيدن پاسختان هستم.»

12. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

علی دایی یک اسطوره ورزشی با اخلاق بسار خوب ولی انسانی بسیاز خود رای که حرف باید حرف خودش باشه .
    وقتی فوتبالیست بود خیلی عالی بود اما محبوب بود اما اواخر دوران بازیش دیگه محبوبیت قبل رو نداشت.
    تو دوره قبل که تو پرسپولیس نتایج چندان خوبی نگرفت و کارنامه متوسطی داشت .
    تو تیم ملی هم نتایج ضعیفی داشت و اصلا جای بحث نداره .
    این دوره پرسپولیس یکی از بهترین تیم های چند سال اخیر را جمع کرد اما نتونست اونطور که بازیکن جمع کرده نتیجه بگیره که یکی از دلایلش کادر فنی و دستیاران ضعیف دایی بود که تو مواقع حساس نتونستن بهش کمک کنن.
    فقط امیدوارم جمعه سهمیه آسیا رو بگیرم که اگر نگیریم فاجعه ای بیشتر نیست.
    به قول عادل از دیشب دچار یاس فلسفی شدم 0000000000000000000000000000000

14. 4 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان من چند جمله در باره وزارت ورزش يا همون سازمان تربيت بدني سابق وباشگاه پرسپوليس مينويسم شما مسيرو بگيريد ته تهش بريد! البته ميدونم كه همه ميدونيد چي ميگذره.
    پرسپوليس در اولين دوره ليگ برتر همه ميدونيم كه صاحاب نداشت وسر اين تيم دعوا بود تو اين بل بشو پرسپوليس اومد قهرمان شد قهرماني كه شيرينيش همچنان زير دندون همه پرسپوليسي هاست چون رقيبون براي قهرماني استقلال بود و نكته بعد اينكه پرسپوليس اولين قهرمان ليگ برتر شد وچسبيد به تاريخ اين رقابتها!
    از اون سال به بعد مالكيت باشگاه افتاد دست سازمان سابق و وزارت خانه كنوني ورزش، در طول 10 سال 13 مدير عامل سر اين تيم اومدن كه جز بدهي چيزي به بار نياوردن. و تا چمو خم كارو ياد گرفتن جاشونو دادن به نفر بعدي! وحاصل اين مالكيت در طول اين مدت فقط 3 قهرماني بوده يك قهرماني ليگ دو تا هم حذفي تمام! كاري كردن كه هر طفل نو پايي داره واسه پرسپوليس بزرگ كري ميخونه!
    شما حساب كن تيمي كه تو دهه شصتو هفتاد مثل نوشيدن يه جرعه اب جام وقهرماني و افتخار بدست مي اورد به چه روزي انداختن. نزديك سيزده چهادره سال فقط 3 جام. ديگه از اين واضح تر كه نميخوان اين تيم موفق بشه. با شرايط مختلف و هزار ترفند براي اين تيم مشكل درست كردن وميكنن. همون سالي هم كه پرسپوليس با قطبي قهرمان شد در روزهاي پاياني ليگ به خاطر پولي كه واسه سازمان تربيت بدني(خير سرش مالك و صاحب باشگاه بود) چندر غاز محسوب ميشد پرسپوليسو فيفا محكوم به كسر 6 امتياز كرد تا تيم وارد بحران بشه و به جام نرسه، ولي اون تيم غيرت كردن مردونه جنگيدن و يك قهرماني لذت بخش ديگه رو بدست اوردن.

ايكاش يكم به چشم عدالت به پرسپوليس نگاه ميشد و اي كاش پرسپوليس بي صاحاب ميموند مطمئن باشيد به اين روزا نمي افتاد. الانم چيزي نشده با وجود اين همه بامبولو جنجالو حاشيه سازي هنوزم مدعي هستيم .
    در اخر اميد وارم هر چه زود تر پرسپويس از زير نظر وزارت ورزش خارج بشه و يه نفسي بكشه. امين

16. 10 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

با این وضع موجود هیچکدوم از بازیکنا فصل بعد تو پرسپولیس نمیمونن .. میرن یه جایی که بدونن پولشونو سر وقت میگیرن

خدا به داد پرسپولیس فصل بعد برسه

18. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خداییش قبول کنید تو بیشتر بازی های فصل اصلا قشنگ بازی نمیکرد تیم!!
    واقعا تیم هماهنگ نبود به جز بعضی بازی ها اونم خانگی
    تیم خیلی خیلی دفاعی بازی میکرد و تنها نقطه قوتش همین دفاعش بود
    مکتب شاهین و پرسپولیس بشتر بازی حجومی و زیبا بود نه تدافعی
    دیگه که گذشت ولی قبول کنید سبک بازی این تیم با این بازیکنای به اصطلاح حرفه ای اصلا خوب نبود
    حیف پول...
    من 31 سالمه، بازی فرشاد پیوس و مجتبی محرمی و ... یادمه

تقریبا" میشه گفت مربی گری پروین و بعدش

زمان پروین که سیستم علی اصغری بود که خود پروین هم بهش اذعان داره

بعد از اون هم به جز افشین قطبی روز خوش آنچنانی ای پرسپولیس نداشته

کلا" تو این سال ها هم فوتبال حجومی و تاکتیکی انچنانی ای نبوده (گرچه پرسپولیس فراتر از ایرانه و تیم های ایرانی مقطعی شاید خوب بوده باشن) ولی پرسپولیس و استقلال همیشه خوب بوده اند و مقطعی بد بازی کرده اند

من قبول ندارم و نحوه بازی این تیم رو تدافعی نمی دونم و بهش امیدوارم و صبور تر از این حرفا، یکی دو سال نیست که پرسپولیسی هستیم، پس صبرمون هم اندازه سالهایی که حرص و جوش و شادی و غرور داشتیم باید باشه

فراموش نکنید چندین فصل قبل کجا بودیم و الان کجائیم (تازه با این همه هجمه!!!) فارغ از هر رتبه ای در جدول لیگ امسال به نظر من عملکرد تیم و کادر فنی امسال نمره قبولی میگیره

به امید روزهای بهتر

20. 8 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •