تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 293 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بازی هیجان اگیزی بود! هرچند الان از خوشحالی برد دیشب کم شده و از نظر روحی و جسمی تخلیه شدم

بازیکنا رو تصور کنید! ، مسی،مسی،مسی! رکورد هایی که در برنابئو شکسته شد و باز هم خواهد شکست!
    ماسکرانو از نظر من ضعیف ترین بازیکن دیشب بود ولی نمیشه زیادم بهش خورده گرفت چون با اینکه خیلی وقته تو این پست بازی میکنه ولی هنوز هم پست تخصصیش نیست و نباید تو بازی های بزرگ ازش تو این پست استفاده کرد و برای فصل بعد حتما باید بیاد جلو و براش یه جانشین مطمئن تو اون پست به جاش پیدا کرد و گذاشت! نیمار هم فکر نکنم تو پستی که دیشب بازی کرد راحت بود و برامون جواب بده تو بازی ها و بهتره اونو به گوش چپ بیاریم جایی که خودش راحت تره و نشون داده که خیلی بهتر بازی میکنه اونجا.

اما نباید در کنار این همه تعریف و تمجید خودمون و رسانه ها و... از مسی که به حقم هست و این پسر دیگه کاری نمونده که نکرده باشه و هیچ کسی نمیتونه منکر بازی استثنایی و هوش و نبوغش بشه، نقش انکار ناپذیر اینیستا رو فراموش کرد! این دو مرد دیشب هر کاری دلشون خواست کردن به خصوص اینیستا که نشون داد گرسنگی و عطش و شور و شوق فوق العاده ای داره و فشاری که دیشب روی مهاجمامون حفظ کرد برای سوق دادنشون رو به جلو و بازی فوق العاده ی خودش! خلاصه زبان قاصره از بیان خصوصیات و توانایی ها و ... این بشر! و من فکر میکنم اون باید کاپیتان بعدی تیم باشه.

و نکات بیشمار دیگه این بازی که دوستان به برخی از اونا اشاره کردن و .... اگه منم بخوام بگم از حوصله و وقت خارجه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فول مچ بازی با کیفیت های مختلف:

حالا که خوشحالی و جشن بعد از پیروزی رو گذروندیم خوبه که یادمون باشه هنوز هم بازی های مشکل خارج از خونه ای داریم مثل ویارئال،اسپانیول و... اما اگه اونا مثل بازی دیشب بازی کنند هرچیزی امکان پذیره!

چه چیزهایی ال کلاسیکو را ال کلاسیکو میکنند؟

اگر شما حتی دو یا سه ال کلاسیکو را هم دیده باشید متوجه میشوید چیزهایی وجود دارند که شما بارها و بارها آنها را مشاهده میکنید، و اگر چندین ال کلاسیکو را دیده باشید دیگر این اتفاقات برای شما شروع به خنده دار شدن میکنند و مسخره به نظر می آیند. و این اتفاقات شامل موارد زیر است:

✓ په په به بازیکنان آسیب میرساند

✓ بوسکتس متهم به تمارض میشود

✓ رونالدو بارها و بارها دستهایش را به نشانه ی اعتراض به داور بلند میکند و با خنده هایش به نشانه ی تمسخر و با انزجارِ ساختگی اش به داور نگاه میکند

✓ راموس کارتِ قرمز دریافت میکند

✓ داور سوت های جنجالی میزند

✓ په په در طول بازی در حال ایجاد تشنج و درگیری است

✓ چهره ی غمگینِ رونالدو

✓ دفاعِ متزلزلِ بارسا

✓ گلهای مسی

✓ رئالی ها بازیکنانِ بارسا را متقلب میدانند.

آیا چیزهای دیگری هم هست که به ذهنِ شما برسد؟

به قلمِ آلیسون دیویس

مترجم: سينا El Cant del Barca
    منبع: توتال بارسا

Last edited by M E S S I; 24-03-2014 at 23:33.

2. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گزارش داوری روزنامه های مادریدی اصلا این دقیقه از بازی رو ندیدن اگر خطا روی بیل پنالتی بوده این صحنه هم بوده.په په فقط رفت و پا زد توپ در اختبار نیمار و اصلا پای په په به توپ نخورده.
    دقیقه 51 بنزما تو افساید تک به تک میشه خوب چون به ضرر ببوده دیده نشده

چند بار فیلم بازی نگاه کردم من که افسایدی ندیدم برای 1 ثانیه از طرف مقابل بازی نشون میده که توپ وسط راه و نیمار از مارسلو جلوتره

پاها رو دقت کنید فیلم رو چند بار به صورت اهسته دیدم دقیقا پاهای الونسو اینیستا رو میزنه دست کارواخال هم تا وقتی اینستا زمین میافته داره شونه اینیستا رو فشار میده و مانع از عبور میشه ولی الونسو رفت توپ بزنه ولی وقتی توپ رد شد اینیستا رو زد

قبل از بازی توقع داشتم که اینیستا همونجا بازی کنه و میدونستم با تکنیکش میتونه خیلی از اون منطقه فشار بیاره.

4. 7 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[حذف شد]
    چند بار فیلم بازی نگاه کردم من که افسایدی ندیدم برای 1 ثانیه از طرف مقابل بازی نشون میده که توپ وسط راه و نیمار از مارسلو جلوتره
    عجب زاویه خوشگلی انتخاب کردی.....توپم که وسط راهه به قول خودتون

نظرت راجع به این عکس چیه؟
    اون صحنه په په هم توپ رو زد برادر من عکس از بعد اون نگیر!
    تازه شما باید یه 45 دقیقه 10 نفره میبودید چرا که بوسکتس سر په په رو له کرد.
    Last edited by pcforlife; 25-03-2014 at 07:58. دليل: بخش حذف شده = حاشیه

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

پاها رو دقت کنید فیلم رو چند بار به صورت اهسته دیدم دقیقا پاهای الونسو اینیستا رو میزنه دست کارواخال هم تا وقتی اینستا زمین میافته داره شونه اینیستا رو فشار میده و مانع از عبور میشه ولی الونسو رفت توپ بزنه ولی وقتی توپ رد شد اینیستا رو زد

قبل از بازی توقع داشتم که اینیستا همونجا بازی کنه و میدونستم با تکنیکش میتونه خیلی از اون منطقه فشار بیاره.
    اینجا مشخصه که ژابی آلونسو مثل همیشه با زانو و ران بازیکن حریف رو زد. عادت همیشگیشه. فک میکرد اونجا داور نمیبینه و خواست تیز بازی دربیاره. ولی دم ماینکو گرم تو اون صحنه که دید و جرات اعلام پنالتی رو داشت.

7. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فقط دید و پاس مسی رو بین اون همه رئالی دریابید [حذف شد]
    Last edited by pcforlife; 25-03-2014 at 07:55. دليل: بخش حذف شده = زمینه ساز حاشیه

9. 8 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب زاویه خوشگلی انتخاب کردی.....توپم که وسط راهه به قول خودتون
    اول این که فیلمی که من دارم نگاه میکنم فول مچ نیست
    دوما تو همین صحنه که سر مارسلو رو ببین + شونش(قانون افساید هر عضوی که باهاش گل بزنی و خطا محسوب نشه)همین عکس هم کلی حرف توش داره
    نظرت راجع به این عکس چیه؟
    اون صحنه په په هم توپ رو زد برادر من عکس از بعد اون نگیر!
    تازه شما باید یه 45 دقیقه 10 نفره میبودید چرا که بوسکتس سر په په رو له کرد.
    اولا تو اون صحنه په په اغاز گر بود و همون اول گردن سسک رو خیلی بد فشار داد.
    دوما میخواست تمارض کنه
    مثل تمارض های بچه گانه ای که رونالدو انجام میداد و از کارت خبری نبود
    تو همون صحنه هم بوسکتس پشتش به صحنه است و راموس جلوش وقتی راموس داره با دنی الوز بحث میکنه راموس به عقب میاد و بوسکتس به عقب حرکت میکنه و ناخواسته پاش روی سر په په میره

Last edited by 2raj_a; 25-03-2014 at 00:26.

11. 8 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دوست من تراشتگن دروازه بان 20 21 ساله هست و هنوز خیلی راه داره تا به اوج پختگی برسه.این اشتباهات از یه دروازه بان 21 ساله رو نمیشه به حساب بد بودن اون گزاشت.همین والدز دو سه تا توپ بد جلو رئال لو داد که باعث گل شد.
    در کل به نظر من انتخاب خوبیه برای بارسا.ولی کاش می شد کورتوا رو از چلسی میخریدن.
    کاملا درسته دوست عزیز و خود من زمانی که بحث دروازه بان خیلی داغ شده بود و قبل از اینکه حتی باشگاه به فکر خرید بیوفته 5 تا دروازه بان رو پیشنهاد کردم که نظر خودم روی تراشتگن و یه ایتالیایی ماتیا پرین که لقب اون بوفون آینده ایتالیا هست رو پیشنهاد دادم و خیلی هم این دوتا گلر رو دوست دارم.

من گفتم حالا حالا ها کسی جای والدز رو نمی تونه بگیره.......در هرصورتی که باشه من عاشق والدز باقی خوام موند.گلر های که الگوی خودم هستن بعد از بوفون و ادوین فاندرسار بدون شک ویکتور والدز هستش.

در عوض اصلا و اصلا از سبک گلری کورتوا خوشم نمیاد البته این نظر منه.....

موفق باشید.

13. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این کجا و آن کجا

15. 9 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13

عزیزان
    ممنون میشم به این جدل بی مورد خاتمه بدید:
    101- بر سر موضوعات ورزشی با یکدیگر بحث و جدال بی‌مورد نكنيد و به نظرات و آراء یکديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است.
    .
    501- شرکت در مباحث تیم‌های رقیب با هدف ایجاد تنش و درگیری ممنوع می باشد. اظهار نظر در این موضوعات در صورتی که به قصد برهم زدن مباحث نباشد، مانعی ندارد.
    تذکر: تعیین پست‌های متناقض با این قانون تنها به عهده تیم مدیریت انجمن ورزش هست.
    502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
    .
    من بعد
    نقد تیم مقابل و عملکرد داوری راجع به تیم حریف، فقط در این تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مقایسه رونالدو - مسی = حذف مستقیم پست./
    تکرار به تخلف = اخطار

17. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

بابا خداییش ما اینقد سر این صحنه جنجال به پا نکردیم که بعضی ها به پا کردن!

نيو کمپ در آستانه‌ ۱۰۰۰مین بازی خود

از زمان افتتاح نيو کمپ از سال ۱۹۵۷ تا به امروز، تیم بارسلونا ۹۹۹بازی در لالیگا را در نيو کمپ به میدان رفته.

بازی فردا شب در برابر سلتاویگو ۱۰۰۰مین بازی در این ورزشگاه خواهد بود.
    سهم بارسا از این ۹۹۹بازی ۷۵۴پیروزی، ۱۵۷مساوی و ۸۸شکست بوده.

پ.ن: به نـظرم بازی هامون نسبت به دوتیـم دیـگه سخت تـره!
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 25-03-2014 at 18:43.

19. 7 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •