تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 427 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

1

گوشیم درست شد گوشیم درست شد
    بردم 4 تومن دادم برام فلش کرد ولی 4 تا چیز عجیب 1.چرا اینقدر کم گرفت 2.چرا 20 دقیقه بیشتر طول نکشید
    3.چرا با این که imei پشت باتری با تو خود گوشی فرق میکرد (یعنی ریجیستر دستی بود ) ولی با فلش کردن
    رجیسترش نپرید 4.چرا ورژن گوشی تغییر نکرده
    در ضمن یه سوال چطور میتونم ورژن دوربینم رو بالا ببرم ؟ فایلش رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری این کار رو
    بکنم باید فلش بشه ؟ یعنی اگه بدم بیرون برام فلش کنن 4 تومان دیگه میپره ؟
    در همینجا از دوستانی که به من کمک کردن خیلی ممنون میگم و تشکر میکنم
    خوب خیلی خوشحالم که مشکلتون حل شد ولی در مورد سوالاتتون :
    3 - چون گوشی شما رجیستر دستی بود بعد اینکه گوشی شما رو فلش کردن دوباره یه شماره سریال درست رو به گوشیتون تزریق کردن .
    4 - چون همون ورژن خودتون رو روش فلش کردن .( درستش هم همینه )

ولی در مورد آپدیت و تغییر ورژن گوشی :
    چون گوشی شما رجیستر دستی هست شما نمی تونیدکه گوشی تون آپدیت یا دستکاری کنید و ورژن 8.52 دوربین
    رو روش بریزید .
    ( اگه این کاررو بکنید تو گوشی رجیستر تزریق شده می پره و دوباره همون جریان 4 تومن و فلش و .... )

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3 - چون گوشی شما رجیستر دستی بود بعد اینکه گوشی شما رو فلش کردن دوباره یه شماره سریال درست رو به گوشیتون تزریق کردن .

چون گوشی شما رجیستر دستی هست شما نمی تونیدکه گوشی تون آپدیت یا دستکاری کنید و ورژن 8.52 دوربین
    رو روش بریزید .
    ( اگه این کاررو بکنید تو گوشی رجیستر تزریق شده می پره و دوباره همون جریان 4 تومن و فلش و .... )
    داداش اینجا وقتی PHONE XS Alpha 6 هست نمیشه و نمیتونی نداریم/.... هر دست کاری میشه رو گوشی کرد حتی چنجی باشه

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رو روش بریزید .
    یعنی برا ریجیستر کردن . جداگونه پولی نمیگیرن ؟ فلش و ریجیستر رو هم فقط 4 تومن آخه 4 تمون برا فلش هم
    کمه چه برسه فلش و رجیستر من تو کف این قضیم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بسیار مقبول امان افتاد.
    چند چوق خرج داشت و کجا؟
    4 تومن خریدم 2 تومن هم برا نصبش گرفت دو تا پیچ 6 . 7 پهلو داشت که پیچ گوشتیش رو نداشتم وگرنه
    خودم نصبش میکردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام عزیزان من میخوام w810 بخرم از کجا بفهمم که اصله ؟ اگر راهنماییم کنین ممنون میشم

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام عزیزان من میخوام w810 بخرم از کجا بفهمم که اصله ؟ اگر راهنماییم کنین ممنون میشم
    تو همین کوپ 810 هست . دو سه بار فقط تو این کلوپ گفته شده - سرچ کن پیدا میکنی .

__________________________________________________ _____________________

مختصرا : باید شماره Imei رو که پشت جعبه ی گوشی - زیر قسمت باطری - و داخل گوشی

( که با زدن کد #06#* نمایان میشه ) رو چک کنی . اگه هر سه تاش یکی بود گوشی اصله .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

باطری باید روش نوشته باشه made in china finishd in china که اصل باشه .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مموری کارت هم باید آبی باشه .

__________________________________________________ ________________________

برای توضیحاته بیشتر تو همین تاپیک سرچ کن .

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو همین کوپ 810 هست . دو سه بار فقط تو این کلوپ گفته شده - سرچ کن پیدا میکنی .

__________________________________________________ _____________________

مختصرا : باید شماره Imei رو که پشت جعبه ی گوشی - زیر قسمت باطری - و داخل گوشی

( که با زدن کد #06#* نمایان میشه ) رو چک کنی . اگه هر سه تاش یکی بود گوشی اصله .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

باطری باید روش نوشته باشه made in china finishd in china که اصل باشه .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مموری کارت هم باید آبی باشه .

__________________________________________________ ________________________

برای توضیحاته بیشتر تو همین تاپیک سرچ کن .

در مورد باطری دقت کن که سریال داشته باشه (‌خیلی از باطری های چینی سریال ندارن )‌
    دوم اینکه باطریت باد کرده نباشه
    سوم وقتی خواستی بخری نباید کامل شارز داشته باشه
    و چهارم اینکه باطری های کره ای خیلی بهتر از چینیه

باطری خودم فابریکیش کره ایه
    فرقشم اینه که باطری من 3 روز دووم میاره ولی مال دوستم که استفادش دقیقا مثل منه فقط یه روز دووم میاره

اما یه چیزی میگم نا امید نشی

اصلیش گیرت نمیاد !!!(‌شاید با گارانتی مزخرف سیتادل گیرت بیاد)

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

قبلا یادمه که بعی از دوستان میگفتن که پشت
    w810 سه تا بلندگو داره که یکیش بسته هست و واسه همینم هست که صداش کمه !!1
    واسه همینم کرمم گرفت و گوشیمو باز کردم حالا شما پشتشو بیبنید که این طور نیست !!!!!!!!

-------------------

در مورد تعویض قاب گوشی من خودمد این کارو کردم و البته راضی هستم مشکلی نداره فقط دکمه هاش نرمی و انعطاف قاب ارجینال رو نداره که خلاصه عادت میکنید ...
    اینم عکساش

عوض کردن قاب گوشی هم خیلی سادست خودتون میتونید این کار رو انجام بدید فقط حوصله و دقت میخواد....

-------------------------------------------------------
    در مورد باطری باید عرض کنم که باطری made in china finished china هم دو مدل هست یکیش واقعا تقلیبه چرا چون یه برچسب مسخره سفید رنگ دور باطری چاپ شده و خیلی تابلو هست اما در باطری های اصلی چینی استیل کنار باطری براق هست منظورم حاشیه فلزیه کنار برچسب روی باطری هست...
    در واقع باطری از یه استیل براق پوشیده شده که روش با یه برچسب که همان برچسب مشخصات و علائم اخطار دهنده باطری هست چسبیده شده...

تو خود سایت sony ericsson عکس همین باطری رو زده شما چه طور میگید که باطری چینی اصل نیست ؟

به استیل کنار بر چسب دقت کنیذ که براقه.....

Last edited by POWER_CASE; 05-04-2007 at 16:37.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد باطری دقت کن که سریال داشته باشه (‌خیلی از باطری های چینی سریال ندارن )‌
    دوم اینکه باطریت باد کرده نباشه
    سوم وقتی خواستی بخری نباید کامل شارز داشته باشه
    و چهارم اینکه باطری های کره ای خیلی بهتر از چینیه

باطری خودم فابریکیش کره ایه
    فرقشم اینه که باطری من 3 روز دووم میاره ولی مال دوستم که استفادش دقیقا مثل منه فقط یه روز دووم میاره

اما یه چیزی میگم نا امید نشی

اصلیش گیرت نمیاد !!!(‌شاید با گارانتی مزخرف سیتادل گیرت بیاد)
    فکر نکنم چینی و کره ای زیاد فرقی کنن من با باتری چینی هفته ای یه بار به بالا (تا حالا 10 روز هم شده با استفاده
    متوسط رو به پایین) با استفاده زیاد یه هفته یه هفته شارژ میکنم یه روز باتری دوستم رو ازش گرفتم برای یه هفته
    ..اما تو این یه هفته دو بار شارژ کردم و روز هشتم بهش دادم جالب اینه که با این که از گوشی خودم بیشتر از مال
    دوستم استفاده میکردم و هر دو باتری چینی و چیزایی که روشون نوشته شده بود دقیقا یکی بود پس این باتریا شانسیه
    بهترین راه اینه که تومغازه چند تا عکس بگیرید یا آهنگ گوش بدید و ببینید با چه سرعتی باتری تخلیه میکنه
    Last edited by dark fear; 05-04-2007 at 17:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایتون متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •