تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 444 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فیفا 11 کنسول واقعا محشر بود و به نظرم یه بازی کامل بود که کم و کاستی نداشت . اما فیفا 12 که اومد یه سیستم جدید با خودش اورد و پر از باگ و مشکلات خوب طبیعیه که نسخه قبلی بیشتر پسندیده بشه . اما واقعا در حدی هم نبود که ادم به خاطر اون مشکلات این فیفا متحول شده رو بازی نکنه .
    راجع به فیفا 13 که بر عکس همه ازش تعریف کردن و نسخه کامل شده فیفا 12 بود . وقتی 13 اومد کی گفت 12 بهتره . اونو به من نشان بده اول . تحولی که از 12 به 13 شد خیلی ناچیز بود . روونتر شدن بازی + شیوه دریبل جدید + رفع باگهایی که توی سیستم جدید وجود داشت . با همین تحول کوچیک کلی فیفا از این رو به اون رو شد . به هیچ نقطه ضعفی نسبت به 12 نداشت که کسی بخواد ازش بد بگه .
    حالا که 14 اومد تقریبا خیلی از نکات مثبتی که توی 13 وجود داشت رو از بین برد . مثل بازی تکنیکی و سرعت بازی ، روون بودن بازی ، هیجان و در جریان بودن بازی و ... .

راجع به هیجان بازی و در جریان بودنش که فقط میشه گفت این بازی یه افتضاحه . توی 13 خیلی کم پیش میومد که بازی از جریان بیفته و هیجان رو دو چندان میکرد . اما حالا پشت سر هم تو بازی یا افساید میشه یا بازیکنها توپ رو لو میدن .

شیوه های گل زدن یا گل خوردن هم که همش به یه صورته . یا سانتر یا پاس تو عمق و عملا لذت بازی خیلی کم شده . موقع حمله cpu هر تیمی که میخواد باشه با اکثر بازیکنهاش میاد حمله میکنه که باعث میشه در صورتی که توپ رو بگیری ضدحمله رخ بده . من توی یک بازی 90 درصد حملاتم خود به خود به صورت ضد حمله در میاد در حالی که تیمی مثل بارسا برداشتم که خیلی روی ضد حمله کار نمیکنه .
    پروسه ای که گفتی رو کامل قبول دارم مخصوصا 13 که در واقع نسخه ای از 12 بود با رفع مشکلات
    14 رو هم هنوز نرسیدم بازی کنم ولی اون قسمت بولد شده ای رو که نوشتی به فال نیک میگیرم
    یکی از تحولات خیلی خوب یا بهتر بگم بهترین تغییری که 12 نسبت به 13 داشت (البته برای من) این بود که توی 13 بازی رو 10 دقیقه میذاشتم و برام خسته کننده نبود
    حالا این موردی که شما گفتی برای من این معنی رو میده که ایجاد موقعیت روی دروازه ها کار سختی شد و نمیشه هر حمله ای رو تبدیل به موقعیت کرد پس باید زمان بازی رو بیشتر کرد
    کلا من انتظاری که از فیفا دارم اینه که بتونم روزی بازی 90 دقیقه ای داشته باشم و اون بازی برام خسته کننده و تکراری نباشه

راستی در مورد گل زدن هم اگه سانتر و حرکت از عمق رو کنار شوت راه دور بذاریم شما چه روش کلی دیگه ای مد نظرته؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

فیفا 11 کنسول واقعا محشر بود و به نظرم یه بازی کامل بود که کم و کاستی نداشت . اما فیفا 12 که اومد یه سیستم جدید با خودش اورد و پر از باگ و مشکلات خوب طبیعیه که نسخه قبلی بیشتر پسندیده بشه . اما واقعا در حدی هم نبود که ادم به خاطر اون مشکلات این فیفا متحول شده رو بازی نکنه .
    راجع به فیفا 13 که بر عکس همه ازش تعریف کردن و نسخه کامل شده فیفا 12 بود . وقتی 13 اومد کی گفت 12 بهتره . اونو به من نشان بده اول . تحولی که از 12 به 13 شد خیلی ناچیز بود . روونتر شدن بازی + شیوه دریبل جدید + رفع باگهایی که توی سیستم جدید وجود داشت . با همین تحول کوچیک کلی فیفا از این رو به اون رو شد . به هیچ نقطه ضعفی نسبت به 12 نداشت که کسی بخواد ازش بد بگه .
    حالا که 14 اومد تقریبا خیلی از نکات مثبتی که توی 13 وجود داشت رو از بین برد . مثل بازی تکنیکی و سرعت بازی ، روون بودن بازی ، هیجان و در جریان بودن بازی و ... .

راجع به هیجان بازی و در جریان بودنش که فقط میشه گفت این بازی یه افتضاحه . توی 13 خیلی کم پیش میومد که بازی از جریان بیفته و هیجان رو دو چندان میکرد . اما حالا پشت سر هم تو بازی یا افساید میشه یا بازیکنها توپ رو لو میدن .
    شیوه های گل زدن یا گل خوردن هم که همش به یه صورته . یا سانتر یا پاس تو عمق و عملا لذت بازی خیلی کم شده . موقع حمله cpu هر تیمی که میخواد باشه با اکثر بازیکنهاش میاد حمله میکنه که باعث میشه در صورتی که توپ رو بگیری ضدحمله رخ بده . من توی یک بازی 90 درصد حملاتم خود به خود به صورت ضد حمله در میاد در حالی که تیمی مثل بارسا برداشتم که خیلی روی ضد حمله کار نمیکنه .
    دقيقا با نظرت موافقم . يعني بهترين FIFA ـي كه تجربه كردم 11 بود. مخصوصا بخش آنلاينش كه خيلي به من ميچسبيد. هــــي يادش بخــيـــر خيلي خوب بود !

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من بازیم کرک شدس و آنلاین نمیتونم برم ، چطوری لباس کلاسیک بارسلونا رو میتونم باز کنم؟؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من بازیم کرک شدس و آنلاین نمیتونم برم ، چطوری لباس کلاسیک بارسلونا رو میتونم باز کنم؟؟
    نمیتونی

5. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

واقعا میشه گفت بازی محشر شده. نسبت به فیفا 13 واقعا بهتر شده و به واقعیت خیلی نزدیک هست. چند بازی که انجام بدید مسلط میشید به بازی و اون موقع هست که میتونید تفاوت رو درک کنید

7. 3 کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام یکی لطف میکنه عکس تنظیمات دسته رو بزاره؟ ممنون میشم

یه سوال دیگه هم دارم تو بازی داور با هر خطایی کارت قرمز میده چطور میشه درستش کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

وقتی میخوام وارد بازی fifa14 بشم اتفاقی نمی افته هیچی!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام یکی لطف میکنه عکس تنظیمات دسته رو بزاره؟ ممنون میشم

یه سوال دیگه هم دارم تو بازی داور با هر خطایی کارت قرمز میده چطور میشه درستش کرد؟
    کرک ورژن 4 رو دانلود کنید.

برای تنظیمات دسته هم از لینک زیر استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام . من پچ modingway v.05 رو نصب کردم . بازی رونتر و بهتر شد ولی دیگه تو کریر نمیره و وقتی از اول میسازم کریر جدیدو بعد از زدن advance کرش میکنه !!! کسی میتونه کمک کنه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در مورد فیفا 14

1- گزارشگر که بعضی ها اصلا بهش اشاره نداشتن باید بگم خیلی بهتر شده ....مثلا با میلان دو بازی پشت سرهم باختم و به اون اشاره کرد و آخرین بردم که مقابل یووه بود رو میگفت !! بازیکنایی که رو فرم باشه رو اشاره میکنه ..قدرت پیش گویی هم پیدا کرده !! یا مثلا روبینیو تو محوطه و من از گوشه نفوذ کردم میگه میتونه برا روبینیو بفرسته !!!

• 2- لودینگ موقع پرتاب توپ جالبه ولی ولی وقتی عقبی از حریف رو مخه
      • یارو 40 متر دنبال توپ مثل بچه میدووه !!!
        3- نور پردازی شب محشره کیف کردم
        4- بخش کریر تا قبل اینکه پچ بریزم وقتی توش بودم نتایج سایر لیگ ها بصورت خبر میومد و مصدومان و غیره ... جالب بود این بخش
        فعلا اینا تو ذهنم بود تا بعد که بیشتر بیام در مورد نقاط ضعف هم بگم

14. 2 کاربر از elshaarawy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •