پروسه ای که گفتی رو کامل قبول دارم مخصوصا 13 که در واقع نسخه ای از 12 بود با رفع مشکلاتفیفا 11 کنسول واقعا محشر بود و به نظرم یه بازی کامل بود که کم و کاستی نداشت . اما فیفا 12 که اومد یه سیستم جدید با خودش اورد و پر از باگ و مشکلات خوب طبیعیه که نسخه قبلی بیشتر پسندیده بشه . اما واقعا در حدی هم نبود که ادم به خاطر اون مشکلات این فیفا متحول شده رو بازی نکنه .
راجع به فیفا 13 که بر عکس همه ازش تعریف کردن و نسخه کامل شده فیفا 12 بود . وقتی 13 اومد کی گفت 12 بهتره . اونو به من نشان بده اول . تحولی که از 12 به 13 شد خیلی ناچیز بود . روونتر شدن بازی + شیوه دریبل جدید + رفع باگهایی که توی سیستم جدید وجود داشت . با همین تحول کوچیک کلی فیفا از این رو به اون رو شد . به هیچ نقطه ضعفی نسبت به 12 نداشت که کسی بخواد ازش بد بگه .
حالا که 14 اومد تقریبا خیلی از نکات مثبتی که توی 13 وجود داشت رو از بین برد . مثل بازی تکنیکی و سرعت بازی ، روون بودن بازی ، هیجان و در جریان بودن بازی و ... .
راجع به هیجان بازی و در جریان بودنش که فقط میشه گفت این بازی یه افتضاحه . توی 13 خیلی کم پیش میومد که بازی از جریان بیفته و هیجان رو دو چندان میکرد . اما حالا پشت سر هم تو بازی یا افساید میشه یا بازیکنها توپ رو لو میدن .
شیوه های گل زدن یا گل خوردن هم که همش به یه صورته . یا سانتر یا پاس تو عمق و عملا لذت بازی خیلی کم شده . موقع حمله cpu هر تیمی که میخواد باشه با اکثر بازیکنهاش میاد حمله میکنه که باعث میشه در صورتی که توپ رو بگیری ضدحمله رخ بده . من توی یک بازی 90 درصد حملاتم خود به خود به صورت ضد حمله در میاد در حالی که تیمی مثل بارسا برداشتم که خیلی روی ضد حمله کار نمیکنه .
14 رو هم هنوز نرسیدم بازی کنمولی اون قسمت بولد شده ای رو که نوشتی به فال نیک میگیرم
یکی از تحولات خیلی خوب یا بهتر بگم بهترین تغییری که 12 نسبت به 13 داشت (البته برای من) این بود که توی 13 بازی رو 10 دقیقه میذاشتم و برام خسته کننده نبود
حالا این موردی که شما گفتی برای من این معنی رو میده که ایجاد موقعیت روی دروازه ها کار سختی شد و نمیشه هر حمله ای رو تبدیل به موقعیت کرد پس باید زمان بازی رو بیشتر کرد
کلا من انتظاری که از فیفا دارم اینه که بتونم روزی بازی 90 دقیقه ای داشته باشم و اون بازی برام خسته کننده و تکراری نباشه
راستی در مورد گل زدن هم اگه سانتر و حرکت از عمق رو کنار شوت راه دور بذاریم شما چه روش کلی دیگه ای مد نظرته؟