ورژن Enterprise از همه بهتره اما برا کاربرای معمولی و حتی برای خود من هم ورژن Pro هم کافی هستش و در زمان بوت هیچ تفاوتی با هم ندارن.
ورژن Enterprise از همه بهتره اما برا کاربرای معمولی و حتی برای خود من هم ورژن Pro هم کافی هستش و در زمان بوت هیچ تفاوتی با هم ندارن.
سلام ممنون بابت این مطلب میشه خودتون این تست رو بگذارین(من در اولین فرصت این کارو انجام میدم )
1-2-وای فای روشن بدون شارژر بدون کول پد
Last edited by shik; 12-08-2013 at 13:54.
دوست و متخصص عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من روزانه 12 و یا حتی شاید هم بیشتر با لپ تاپ کار میکنم - از برق همراه با کولپد و دما سی پی یو 50-55 دمای مادربرد55-60 مشکلی واسش پیش نمیاد (جهت پیشگیری از مشکلات احتمالی راهکاری بنظرتون نمیرسه؟)
دوستان و متخصصان اللخصوص
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگر دوستان هم اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید![]()
با سلام بر دوستان عزیز
امروز بالاخره خریدم z500 رو خیلی عالیه گفتم ویندوز 7 نصب کن نصب کرده عالیه
بسیار عالیه راضی راضیم
کانفیگ به صورت زیره
Corei7
Ram6
740M
1024GB
حرف نداره توووووپ
2 سال گارانتی سازگار
2 میلیون و 530 هزارتومان
نکاتی هست که باید رعایت کنم ؟؟
اینم یه عکس از دما در حالت وبگردی
یه سوال دارم چه طوری وای فای رو خاموش کنم و فقط با سیم لن وصل باشم یعنی نیازی به وای فای نیست چه طوری خاموش کنم ؟؟؟
Last edited by aminhitman; 12-08-2013 at 13:56.
دوست من.منم همینقدر از لپ تاپ استفاده میکنم.دمای شما همون دمای سیستم منه![]()
Last edited by shik; 12-08-2013 at 14:14.
مبارکتون بشه
باید با f7 یا fn+f7 خاموش بشه
ویندوز 7 میندوز محبوبیه ولی حیفه که از 8 استفاده نمیکنید با همه تعصبی که نسبت به 7 دارم میگم 8 بهتره
انرژی منیجمنت ندارم من چیکار کنم؟؟
حالت 1:
حالت 2:
Last edited by P@rtex; 12-08-2013 at 14:57.
وای فای هرکاری میکنم خاموش نمیشه از داخل تنظیماتی چیزی نداره ؟؟
یه سوال دیگه باطری همش تو شارژه مشکلی براش پیش نمیاد راحلی نداره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)