لطفآ آدرس آخرين آپ ديت پرووژن T7 را بزاريد.توي سايت فولاد رايانه پيدا نكردم.ممنون
لطفآ آدرس آخرين آپ ديت پرووژن T7 را بزاريد.توي سايت فولاد رايانه پيدا نكردم.ممنون
به جای آنتنی که رو خود گیرنده دیجیتالت هست آنتن هوایی وصل کن به گیرندت شاید گرفت
با آنتن هوایی هم چک کردین؟
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
دوستان یه سئوال دارم و فکر کنم بهترین جاش توی این تاپیکه !!
با چه برنامه ای میشه توی فریمور این دستگاه ها تغییرات داد ؟ می خوام عکسی رو که موقع روشن شدن نمایش میده ، تغییر بدم !
البته من آنتن هوایی یعنی همون آنتن که تلویزیون خونه بهش وصل هست رو به دستگاه زدم ولی متاسفانه بازم کار نکرد
چون دستگاه انگار فقط از امواج دیجیتال ساپورت میکنه چون با آنتن هوایی هم نگرفت
ولی ضد حال این هست که دقیقا چند تا خیابون اونورتر امواج دیجیتال میگیره ولی چند تا خیابون این ور تر نــــــــه
مثلا منطقه آزادگان هم انگار هنوز امواج دیجیتال نداره چون اونجا هم تست کردم کار نکرد
بعد میان هی تبلیغ میکنن هی چرت میگن که امواج دیجیتال کل کرج رو ساپورت میکنه
فکر کنم دیگه من کاری نمی تونم بکنم جز این که تو خماریش بمونم
به نظرتون میشه کار دیگه ای هم کرد ؟؟!!!
سلام.
من قصد خرید یه دونه از این گیرنده های دیجیتال رو دارم.
فقط مشکل من اینه که خونه ما پشت یه ساختمون بلند هست ، و الان با این آنتن معمولی خیلی مشکل داریم ، یعنی همه شبکه ها با پارازیت و برفک هست...
حالا سوالم اینه که با توجه به مشکلی که در بالا عنوان شد ، آیا استفاده از یک گیرنده دیجیتال مشکل ما رو حل میکنه ؟
در ضمن آنتن مورد استفاده بسیار داغونه ، آیا استفاده از آنتهای رومیزی مشکل رو میتونه مرتفع کنه
نظرتون در مورد گیرنده XDVB-121 xvision چیه ، چجور دستگاهیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش هم 63 تومن هست.
Last edited by Roovigital; 24-10-2010 at 19:22.
دوست عزیز من هم از همین مارک دارم .و فقط با انتن هوایی کار میکنه ..شما فرکانس رو درست تنظیم کردید ؟ اگه درست تنظیم نکنی هیچ جا رو نمی گیره ..درایور رو هم باید کاملا نصب کنید .
از نظر فنی امکان نداره چند تا خیابون اونورتر بگیره و تو خیابون شما نگیره...مشکل شما احتمالا همون فرکانس هست
**
در ضمن اینو هم بگم ،دستگاه همچین مالی هم نیست ...من واسه جام جهانی خریده بودم .. ..حتی در بهترین حالت یه نمور فریز داره
من خودم x vision دارم ولی پروِِیژن بهتره ..خصوصا که الان اختلا ف قیمت ها کم شده ..
من با یه انتن 5 شاخه کوچولو از اون هم از پشت پنجره مون 65 درصد سیگنال میگرفتم . ببری بالا پشت بوم سیگنال خیلی بیشتر هم میشه ..فقط سر انتن رو طرف " انتن دییجتال جماران " ببر /--ا/--انتن رو میزی اصلا و ابدا فایده نداره
دوستان کسی میدونه ساعت و تاریخ دستگاه بلوسنس چطور میشه دقیقا تنظیم کرد .
سلام
آقا من یه بلوسنس تی ۱۴ گرفتم .... ۱۴ تا کانال رو میگیره ولی هیچ کانالی صدا نداره !! کلا هر فایلی هم توش پخش کنی صدا نداره ... تا این که یه دونه فایل divx عادی توش پخش بشه، بعد از اون یهو صدا میاد !!! دوباره هم وقتی خاموش کنی و بعدا روش کنی باز همین داستان هست و صدا می پره !! مشکل کجاست ؟؟
فیرم ور های ورژن ۲.۵ و ۲.۷ و ۳ هم روش تست شده و فرقی نداره!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)