تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 328 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از نمره بازیکنان میشه فهمید که چه بازی کردیم

مرجع خبري رئال مادريد : سایت مارکا به بازیکنان رئال پس از شکست سنگین در وست فالن نمره داد که اکثر نمرات پائین بود .
    دیگو لوپز 8 : یک نمره بسیار بالا برای دروازه بانی است که چهار گل خورده است . بدون او ممکن بود که دو برابر گل بخورند .
    سرجیو راموس 3 : نه دفاع کرد و نه حمله . مثل همیشه وقتی در پست دفاع راست بازی کرد ، گیج زد .
    په په 1 : کاملا لواندوفسکی به او سر بود . یک بازی باور نکردنی و ضعیف داشت .
    واران 5 : نسبت به هم تیمی هایش بازی بهتری داشت و در حملات نیز خطرناک ظاهر می شد .
    کوئنت رائو 3 : چند حرکت و نفوذ خوب در نیمه اول داشت اما در کل توپ روی پایش درست جفت و جور نشد .
    ژابی 2 : یکی از بدترین بازیهایش را در رئال داشت . بی دقت بود و تحت تاثیر سرعت بازی حریف قرار داد .
    خدیرا 3 : کاملا کم اثر و پر اشتباه بود . باز هم نشان داد که کار با تش زیاد جالب نیست .
    اوزیل 1 : در بزرگترین بازی فصل محو بود . توپ ، ایده یا قدرتبدنی نداشت .
    مودریچ 3 : بازی خوبی نداشت . یک بازی ضعیف و ناخوشایند از خود ارائه داد .
    کریستیانو 4 : یک ستاره جهانی باید در چنین بازیهایی بیش از این ظاهر شود . فقط یک گل زد و دیگر هیچ .
    هیگوائین 3 : پاس گل کریستیانو را زد و کار دیگری نداشت . پرس کرد اما واظیفش به عنوان مهاجم را انجام نداد .
    دی ماریا 4 : مثل همیشه پر تلاش بود . یک هفته مشکل را داشت و حداقلش این بود که تلاشش را کرد .
    بنزما 2 : نشان داد که نیمکت نشین شدنش بی دلیل نبوده است . او باز هم نسخه بی حال و بی حوصله خود را ارائه داد .
    کاکا 1 : بی تاثیر بود . مدتهاست که بازی نمی کند و طبیعی است که برای بازیهایی به این اهمیت آماده نباشد .

مرجع رئال مادرید
    Last edited by mohammad.asghari; 25-04-2013 at 10:55.

2. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

منم امیدوارم به بازی برگشت بلاخره جو ورزشگاه به نفع ماست و کلا بازی مرگ زندگی همین بازی هست مورینیو تمام هم و غمش همین لیگ قهرمانان بوده این فصلم صبر کرد فقط به همین خاطر بود کار سخته ولی بنظر من احتیاج به معجزه نداره فقط باید از احساسی بازی کردن دوری کنیم و مشکلات خط دفاعی رو درست کنیم که همون په په بود

4. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

منم امیدوارم به بازی برگشت بلاخره جو ورزشگاه به نفع ماست و کلا بازی مرگ زندگی همین بازی هست مورینیو تمام هم و غمش همین لیگ قهرمانان بوده این فصلم صبر کرد فقط به همین خاطر بود کار سخته ولی بنظر من احتیاج به معجزه نداره فقط باید از احساسی بازی کردن دوری کنیم و مشکلات خط دفاعی رو درست کنیم که همون په په بود
    همه میگفتن امسال مورینیو جام رو میگیری و............
    اگه حذف بشیم ؟؟

/////////////////

ولی من هنوز هم امید دارم
    بازی برگشت آربلوا میاد و خدا رو شکر په په میره رو نیمکت

ضمنا دوستان یه جوری صحبت میکنن انگار 50 تا گل خورده داریم
    ما فقط 3 تا گل میخایم - شاید سخت باشه ولی نشدنی نیست

-- اون یک گل زده هم یه جورایی بازی برگشت کمک حالمون میشه
    اگه اول بازی رو حجومی شروع کنیم و 1 گل اولش بزنیم یه ذره اوضاع تو بازی فرق میکنه

نمیدونم چرا احساس میکنم این بازی رئالیا نمیخواستن بازی کنن

6. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مورينيو: مي‌توانيم نتيجه را جبران کنيم

سرمربي پرتغالي رئال مادريد معتقد است که شاگردانش مي‌توانند در دور برگشت نتيجه را جبران کنند.

ژوزه مورينيو پس از شکست 4 بر يک شاگردانش مقابل بورسيا دورتموند در دور رفت مرحله نيمه‌ نهايي ليگ قهرمانان اروپا تأييد کرد که تيمش مقابل تيم برتر ميدان شکست خورده است اما با اين حال ابراز اميدواري کرد که مي‌توانند اين نتيجه را جبران کنند و هيج‌چيز غيرممکن نيست.

به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: تيم برتر ميدان چه از لحاظ فردي و چه از نظر جمعي برنده شد. آنها از لحاظ بدني و ذهني جنگنده‌تر از ما بودند. آنها در تمام نبردهاي تن‌به تن پيروز شدند. آنها با شور فراواني بازي مي‌کردند. ما به راحتي مالکيت توپ را از دست مي‌داديم و نمي‌توانستيم با سرعت آنها در ضد حملات و انتقال توپ مقابله کنيم. هيچ پاسخي در مقابل آنها نداشتيم.

سرمربي پرتغالي رئال ادامه داد: همه گل‌هاي دورتموند در نتيجه اشتباهات ما به ثمر رسيد. اشتباهات ديگري هم داشتيم اما ديگو لوپز مانع از گل شدن آنها شد.

آقاي خاص در پاسخ به اينکه آيا رئال از کمبود انسجام در تيم رنج مي‌برد، خاطرنشان کرد: براي من سخت است که به شيوه‌اي که شما دوست داريد تيمم را آناليز کنم. من فکر مي‌کنم اين مشخص است و يکي از رسوم پايه ورزشي است که تيمي که بهتر است برنده مي‌شود. من نمي‌دانم که آيا پنالتي صحيح بود يا گل دوم آفسايد بود يا خير. برايم سخت است که چنين آناليزي داشته باشم.

وي در خصوص تصميمات داوري اضافه کرد: نمي‌توانم بگويم گل دوم آفسايد بود و خطاي ژابي پنالتي بود يا خير اما تيم برتر ميدان پيروز شد.

مورينيو تأکيد کرد: ما مي‌توانيم اين نتيجه را جبران کنيم؛ هيچ چيز غيرممکن نيست. اميد وجود دارد. درست در حال حاضر همه خواهند گفت ما نمي‌توانيم اما يک روز پس از آن خواهند گفت که مي‌توانيم. بازيکنان پيش از بازي براي انجام هرکاري آماده خواهند بود. نمي‌توانيد بدون اينکه تمام تلاشتان را انجام دهيد از رقابتي کنار برويد. اگر بورسيا مي‌خواهد ما را حذف کند؛ بايد بجنگيم.

بيلد مدعي شد:

حضور مورينيو در چلسي نهايي شد

روزنامه آلماني بيلد مدعي شد که حضور سرمربي پرتغالي رئال مادريد در چلسي نهايي شده است.

روزنامه بيلد امروز مدعي شد که ژوزه مورينيو فصل آينده هدايت چلسي را در دست خواهد داشت. روزنامه آلماني نوشت: سرمربي پرتغالي آماده ترک نيمکت رئال مادريد در ژوئن براي بازگشت به ليگ برتر انگليس است.

به گزارش فارس،بر اساس اين گزارش آبراموويچ مالک روسي آبي‌پوشان در نظر دارد به عنوان هديه خوش‌آمد گويي به آقاي خاص، رادامل فالکائو را جذب کند. بايد به ياد داشته باشيم که قيمت پايه براي فسخ قرارداد مهاجم کلمبيايي با اتلتيکو مادريد 60 ميليون يورو است.
    ورزش 3

/////////////

بزارین عرق بازی دیشب خشک بشه بعد حرف اضافه برنید
    آخه چه حالی میکنم بازی برگشت دورتموند رو حذف کنیم بعد ببینم بازم اینقدر حرف میزنن

8. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

آقا من اشتباه میکنم یا با 2 گُل هم کار به وقت های اضافه کشیده میشه ؟!
    از دیشب توی فیس بوک دوستان دارن دلایل باخت و اینجور چیزا رو میگن ولی مهمترینش همین نبودِ آربلوآ یا مثلاً اسین بوده .
    واقعاً هیچوقت فکر نمیکردم نبودِ یکی از اینا اینقدر مُشکل ساز بشه .
    یکی از بچه ها گفته بود آلبیول رو باید میذاشت جای پِپه ... اصلاً موافق نیستم . حداقل باید قبول کرد که پِپه از آلبیول بهتره . آلبیول توی بعضی از بازیای لالیگا جلوی تیمای نه چندان مهروف خیلی بد ظاهر شده بوده .

Hala Madrid

پ.ن : همچنان به آواتارم افتخار میکنم
    پ.ن 2 : اون صحنه ای که راموس + رونالدو رفتن وایندنفلر رو از روی زمین بلنـد کردن = Respect
    Last edited by Stream; 25-04-2013 at 12:20. دليل: لحن نامناسب

10. 2 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

پ.ن 2 : اون صحنه ای که راموس + رونالدو رفتن وایندنفلر رو از روی زمین بلنـد کردن
    اونجوری که رونالدو پرواز کرد روی وایندنفلر منم بودم میرفتم ۳تایی بلندش میکردیم
    کار خاصی انجام ندادن که حالا نیاز به Respekt !! داشته باشه.
    Last edited by Facon_Archi; 25-04-2013 at 12:23.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

یکی از بچه ها گفته بود آلبیول رو باید میذاشت جای پِپه ... اصلاً موافق نیستم . حداقل باید قبول کرد که پِپه از آلبیول بهتره . آلبیول توی بعضی از بازیای لالیگا جلوی تیمای نه چندان مهروف خیلی بد ظاهر شده بوده .
    من بودم.
    قطعا آلبیول از لحاظ فیزیکی در حال حاضر نسبت به په په شرایط خیلی بهتری داری ، روی صحنه گل اول و سوم ، اگه په په یک بدن میزاشت جلوی لواندوسکی ، مطمئنان توپ رو از دست میداد ولی قدرت بدنی ضعیف په په بعد از مصدومیت این امکان رو به اون نداد ، مطمئنان اگر آلبیول بود میتونست مانع گل زدن لواندوسکی مخصوصا روی گل سوم بشه.این په په هم فایده نداره ، قبلا از لحاظ اخلاقی مشکل داشت ، بازیش خوب بود میشد یه جوری تحملش کرد ، ولی الان بازیشم افتضاح شده.

13. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رئال دیشب درحد فاجعه بود و بدون شک شانس کمی واسه صعود داره!

با این وضع اصلا حق رئال نیست که بره فینال و باید به سال های بعد فکر کنه امسال که کلا تموم شد......

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

واقعا امیدوارم مورینیو یه ترفند جدیدی واسه حمله و گل زدن و همچنین گل نخوردن داشته باشه واسه هفته بعد ، با این سبک بازی که تو این 3 بازی مقابل دورتموند داشتیم به جایی نخاهیم رسید

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

رئال دیشب درحد فاجعه بود و بدون شک شانس کمی واسه صعود داره!

با این وضع اصلا حق رئال نیست که بره فینال و باید به سال های بعد فکر کنه امسال که کلا تموم شد......
    درسته شانسش کم شده وکارش سخت ولی این که بگیم حقش نیست ، به نظر درست نیست و باید بعد از بازی برگشت در این باره صحبت کرد
    زود قضاوت نکنیم!!!

17. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •