ولی بی انصافیه اگه بگیم این نسخه جالب نبود
انصافا من که خیلی باهاش حال میکنم
راضیم ازش
حتی اگه از وسط زمین گل بخورم![]()
ولی بی انصافیه اگه بگیم این نسخه جالب نبود
انصافا من که خیلی باهاش حال میکنم
راضیم ازش
حتی اگه از وسط زمین گل بخورم![]()
ببخشید ابدیت های pes 2013 را برای xbox 360 کجا گیر بیارم؟؟!![]()
به Spaniuly پیغام خصوصی بده . حتما کمکت میکنه .
سلام دوستان شرمنده این روزا اوضاع نت بد جوری خرابه دوست عزیز برای گرفتن آپدیت های اکس باکس می تونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و تایتل آپدیت بازی رو بگیرید فقط دقت کنید که مدیا آیدی و تایتل آیدی متناسب با بازیتون رو دانلود کنید
اگه هم دستگاه جی-تک باشه می تونید از انجمن xbox360iso فایل هایی مثل پج و اینجور چیزا رو دانلود کنید
موفق باشید
دستون درد نکنه ولی چطوری پچ را انتقال بدم!!![]()
ببینید وقتی هوس ویرایش و پچ و این جور چیزا به سر یه اکس باکس گیمر می زنه راحت ترین راه اینه که جی-تگ کنه... ولی ما فرض می کنیم شما فقط می خواهید بازی PES2013 رو آپدیت کنید خوب اینکار رو در حالت عادی می تونید با قبول ریسک انجام بدید. به قول معروف یا خدا یا خرما!
اگه از امن بودن لایو مطمئن هستید با همین کنسول غیر جی-تگ به شبکه لایو وصل بشید و از داخل بازی هم تایتل آپدیت هم دیتا پک رو دانلود کنید نه اگه فکر می کنید کنسول شما ممکنه بن بشه توی لایو بهتره بالکل بیخیال آپدیت بازی بشید. ولی دیگه لایو و اکس 360 دیگه آفتاب لب بومه برید لایو و آپدیت کنید وقتی تا الانشم نتونستید از امکانات لایو بهره مند بشید چه فرقی به حالتون می کنه که از لایو بن بشید یا نشید تازه بن بشید بهتره چون با خیال راحت می تونید جی-تگ کنید.
در ضمن هنوز شما پاسخ ندادید به من کنسولتون جی-تگ شده یا خیر؟
امتحانات هم تموم شد امروز یه دل سیر pes2013 زدیم![]()
فعلا adsl ما قطع هست با موبایل چک کردم چند روز پیش چند تا عکس از pes2014 اومده بود خیلی ردیف بود گرافیکش یه نفر اقلا میذاشت عکساشو تو تاپیک
انگار امروز هم تریلر pes2014 میاد
از من غیر جی تگ داره و نمیوتنم به لایو برم!
ADSL ما هم وصل شد و مقارن شد با اومدن تریلر PES2014
اپلود کردم تو مدیا فایر که راحت تر بشه دانلود کرد :
کیفیت : MP4 720P
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا فوق العادست . اگر کسی مطلع نباشه که تریلر بازی هست فکر میکنه تصاویری از بازی واقعی هستبعد دیدن تریلر بدجور منتظر ریلیز PES2014 هستم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)