فعلا که نفسی می آد میره!
امیدواریم که کارش به cpr نکشه!
راستی چرا باین که سرعت اینقد بالاست
ولی میزنه از92% ملت ایران سرعت بالاتره؟
اون موقع که دانلودم رو 4مگ بود هم همینو مینوشت!
پس این 6% دیگه چه سرعت هایی دارن!!!
الهم ارزقنا
![]()
فعلا که نفسی می آد میره!
امیدواریم که کارش به cpr نکشه!
راستی چرا باین که سرعت اینقد بالاست
ولی میزنه از92% ملت ایران سرعت بالاتره؟
اون موقع که دانلودم رو 4مگ بود هم همینو مینوشت!
پس این 6% دیگه چه سرعت هایی دارن!!!
الهم ارزقنا
![]()
Last edited by ali1933; 30-11-2012 at 11:12.
مثل اینکه خوب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چند روزه پدرم در امد............من 256 طرح قدیم دارم
الان دارم farcry3 رو با سرعت 600 از p30day دانلود می کنم
خدا کنه همین جوری بمونه دیگه داشتم میمردم با سرعت30
دانلود شبانه هنوز از ساعت 1 هستش ولی ساعت 2 اینترنت قطع می شه (دو شب که انجوری شده) دوستانی که می زارن برا دانلود شبانه حواسشون باشه
سرعت پایین نیومده ولی به شدت نوسان پیدا کرده یه لینک رو میزارم دانلود یهو میشه 700 و میاد 150 دوره بلافاصله میشه 800 دوباره میشه 80 ......................
باید کمی صبر کنید تا وضعیت استیبل بشه
ای ب..ش. تو این اینترنت ! واسه من دو باره قطع شد به نظرم یه گیگ هدیه منو دادن به یه مستحقه دیگه ! XDخوشمان آمد یه شب وصل شدمو سرعت کولاک شدو دانلود کردمو همین که قطع شد ! دوباره سرعتا افتضاح شد ! به نظرم خواستن درصد بگیر کیا بیدارن و کیا خواب ! دیدن این چند نفری که بیدارن هر کدومشون تو زمینه دانلود کردن کار ۱۰۰ نفر رو میکنن ! XD
دوست عزیز منم این مشکلو داشتمو دارم! هرکاری کردم درست نشد! اصلا ربطی به حجم لینکها نداشتا، مثلا هفت تا آهنگ معمولی رو یه جا میخواستم بگیرم فریز میشد !تنها کاری که کردم این بود برم از FlashGet.v3.7.0.1203 استفاده کنم که سبکتر هستش! البته بگم دانلود منیجر همیشه اینطوری نیستش! بعضیا میگن بخاطر کرکشه! البته فکر کنم درست گفتن! چون من کرکشو عوض کردم مشکل تقریبا حل شد! یعنی فریز نمیشه ولی بشدت سی پی یو رو درگیر میکنه!
در ضمن من شاتل هستم و دوستای دیگه ام هم همین مشکلو با نسخه جدید دانلود منیجر داشتن!
برای دانلود شبانه باید حتما مودم رو ریستارت کنم یا نیازی نیست؟؟؟؟
من قبلا از شاتل که استفاده میکردم قبل از ساعت 1 به نت وصل میشدم و IDM رو روی 01:10 تنظیم میکردم و ترافیکم کم نمیشد (نیازی به ریستارت مودم نبود)
سرعتا رو یکمی افزایش دادن ولی زیاد تعریفی نداره
تست سرعت امروز من 256 طرح قدیم آمل منطقه مخابراتی منم حسن زاده هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)