اینو خوب اومدی![]()
آقای آتیش بیار معرکه من مپو ازت نخواستممن گفتم file رو بده با هم سرور رو بزنیم نخواستی خودم زدم بعدشم تو نبودی من کلی سرور زدم همه هم توش بودن هیچی هم نشده
قرار هم نبود BlueGamers رو بزنیم امیر اومد منم زدم تو هم اگه میدادی من با file تو ران نمی کردم دسته خودم مگه کجه نتونم درست کنم ؟! حرفی میزنیا
نوشته شده توسط alijoon2013
علی جون عزیز اولا درست حرف بزن report ندمت بعدشم به جون مادرت عینه آدم حرف بزن اول فکر کن بعد تایپ کن هر چ میاد تو مغزت ول میدی اون موقه دیگه کلامون میره تو هم بعدشم siavash و تو هم با همید ؟ این ساوش نمیدونم چشه اومده چند تا خونه خراب کردن فکر کرده سرور rollback نمیتونه بکنهسرور ما هم خودمون ساختیم همه چیزشو به جز Spawn ( که اونم رایگان بود دانلود کردیم عزیز ) لطف کن توی سرور میای در باره ی سرور دیگه حرف نزن مجبود میشم mute کنم
بعدشم نمیدونم مشکلت با سرور ما چیه اون حرفی هم که قرمز کردم توی نقل قول دیگه نگو الان این که گفتی داری از سرور بد میگی رسما جولو چشه همه
بعدشم نترس سرور جم نمیشه![]()

من گفتم file رو بده با هم سرور رو بزنیم نخواستی خودم زدم بعدشم تو نبودی من کلی سرور زدم همه هم توش بودن هیچی هم نشده
قرار هم نبود BlueGamers رو بزنیم امیر اومد منم زدم تو هم اگه میدادی من با file تو ران نمی کردم دسته خودم مگه کجه نتونم درست کنم ؟! حرفی میزنیا
سرور ما هم خودمون ساختیم همه چیزشو به جز Spawn ( که اونم رایگان بود دانلود کردیم عزیز ) لطف کن توی سرور میای در باره ی سرور دیگه حرف نزن مجبود میشم mute کنم
جواب بصورت نقل قول