درود
اگه آنتی ویروس خوب با حجم کم می خوای از امسی سافت استفاده کن
بیت دیفندر + امسی سافت = 3 مگابایت آپدیت در روز (از نسخه 8.1)
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
درود
اگه آنتی ویروس خوب با حجم کم می خوای از امسی سافت استفاده کن
بیت دیفندر + امسی سافت = 3 مگابایت آپدیت در روز (از نسخه 8.1)
سراغ هر آنتی ویروسی رفتیت آنتی ویروس مایکروسافت رو بیخیال شید!
اگه میخواستید آنتی مایکرو رو نصب کنید برید eset smart security آخرین ورژن از خود سایتش دانلود و بنصبید!{بهتر 7 بتا رو بنصبید یا اگر نخواستید 6.0.316.0}
حجم آپدیت کیلوبایت-پرسرعت-قدرتمندو پرسر خوبیه
Last edited by ali.reihani; 05-08-2013 at 19:57.
حالا چونحجم اپدیت اون زیاده دلیل نمیشه این یکی رو بریزی که از نظر من تنها خوبییه که داره اینه که می تونی پز بدی انتی ویروس داری به هیچ چی گیر نمیده!
کومودو خوبه اوستم خوبه اویرا هم خوبه بیتدیفندر تجربه ی من میگه اپدیتش خیلی بالاست و من دیدم هر دیقه درخاست اپدیت های حجیم می کنه که البته تجربه شخصی منه
کسپر هم همین طوره!
ممنون از وقتتون.
3 مگ؟
الان زیاده یا کم؟
خیلی کمه اونم دو تا انتی ویروس با امسی تجربه ندارم اما از بیت دییفندر مطلع ام!
نقل قولهای مفهومی:
یه دوره اینجا گفته شده بود الان باید حجم آپدیت روزانه آنتی ها 20 مگابایت باشه!!!!
گفتیم چرا؟ مگه ویروسها چاق و چله شدن؟؟؟
منتها الان یه نظریه دیگه داره عَلَم میشه.....!!!!
من الان فهمیدم که رنگ ماست بستگی به شرایط داره!!..... یه روزی میتونه سیاه باشه.... یه روزی هم سفید!!!
حجم آپدیت موتور امسی سافت از ابتدا روزانه 100 تا 400 کیلوبایته. حجم بسته به این داره که چند تا چاقو چله در روزه چکار بشه که حجم آپدیت یک روز میتونه 4 برابر روز دیگه باشه! اما حجم آپدیت های موتور بیت دینفدر هر روز بیشتر از 10 مگابایت بود.
امسی سافت با تکنولوژی جدید آپدیت هم حجم آپدیت هارو فشرده کرد و هم از دانلود تکراری که از مشکلات موتور بیت بود جلوگیری کرد.
اگر امسی سافت را نصب کنید و نسخه 8.1 را آزمایش کنید در هنگام دریافت آپدیت حجم واقعی فایل هایی که دارن دانلود میشن (بر اساس موتور بیتدفندر) نمایش داده میشه اما در لاگ، مقدار دریافت شده بسیار کمتره و این میتونه ویژگی این سیستم رو به رخ بکشه.
البته چون عددی که هنگام آپدیت نمایش داده می شه مثل قبله، کاربران فکر می کنند که حجم آپدیت ها کم نشده، ولی در کل مقدار دقیق دریافتی در لاگ مشخصه.
احتمالا در نسخه 9 عددی که هنگام آپدیت نمایش داده میشه حذف بشه و کاربر تنها از طریق لاگ بتونه مقدار دقیق آپدیت رو ببینه.
Last edited by arfnpm; 05-08-2013 at 21:33.
سلام
میشه نقل قول کنید استاد
ما از موقعی که امسی حجم آپدیت هاش زیاد شد هیچ حرفی از اینگونه باید باشد ها نزدیم گفتیم که گفتند میزان ورودی های زیاده این هم یکی از مدارکش دوست عزیز ( اون نقل قول ورودی را نتونستم پیدا کنم فعلا )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کسی هم گفت گفتیم فعلا همین هست و باید صبر کرد تا درست بشه ( مراجعه به انجمن اختصاصی )
الان هم حجم واقعی آپدیت ها کاهش نداشته و فایل ها همون مقدار قبل هستند ولی با سیستم جدید هنگام دریافت به شکل خاصی فشرده سازی میشند که بنده خودم امروز بعد از 26 ساعت چک کردم 3.4 مگ دریافت کرد ( حجم اصلی 26 مگابایت )
البته بماند که کلا دوستان با این برند مشکل دارند
خیلی خوشحالیم که یه برند 25 کارمندی جلوی خیلی از غول های امنیت داره قد علم میکنه و بسیار خوشحال تریم که داریم به کاربر ایرانی معرفیش میکنیم چون شرکتی هست که دارای اخلاق ، شخصیت و متد نرم افزاری قابل قبول هست
توی همین انجمن خودمون هم سعی کردیم هم پشتیبان خوبی باشیم و هم در ارائه خدمات ممکنه ( ارائه لایسنس و ... ) کمک حال دوستان باشیم
ضمنا حرف برای گفتن زیاد هست ولی نمیخواهیم انجمن از حالت خودش خارج بشه
Last edited by xman681; 05-08-2013 at 22:25.
25 کارمند جلوی خیلی از غول های امنیت داره قد علم میکنه. موتور بیت نباشه تکی با 25 تا کارمند نمیتونه حتی انتی مایکروسافت رو شکست بده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)