تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 230 از 402 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من الان کسپر اسکای اینترنت سکوریتی 2014 دارم ولی حجم آپدیت هاش خیلی زیاده
    به نظرتون به جاش Microsoft Security Essentials 4.2.2 رو بریزم بهتر نیست ؟
    درود
    اگه آنتی ویروس خوب با حجم کم می خوای از امسی سافت استفاده کن
    بیت دیفندر + امسی سافت = 3 مگابایت آپدیت در روز (از نسخه 8.1)

2. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من الان کسپر اسکای اینترنت سکوریتی 2014 دارم ولی حجم آپدیت هاش خیلی زیاده
    سراغ هر آنتی ویروسی رفتیت آنتی ویروس مایکروسافت رو بیخیال شید!
    اگه میخواستید آنتی مایکرو رو نصب کنید برید eset smart security آخرین ورژن از خود سایتش دانلود و بنصبید!{بهتر 7 بتا رو بنصبید یا اگر نخواستید 6.0.316.0}
    حجم آپدیت کیلوبایت-پرسرعت-قدرتمندو پرسر خوبیه
    Last edited by ali.reihani; 05-08-2013 at 19:57.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

حالا چونحجم اپدیت اون زیاده دلیل نمیشه این یکی رو بریزی که از نظر من تنها خوبییه که داره اینه که می تونی پز بدی انتی ویروس داری به هیچ چی گیر نمیده!
    کومودو خوبه اوستم خوبه اویرا هم خوبه بیتدیفندر تجربه ی من میگه اپدیتش خیلی بالاست و من دیدم هر دیقه درخاست اپدیت های حجیم می کنه که البته تجربه شخصی منه
    کسپر هم همین طوره!
    ممنون از وقتتون.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درود
    اگه آنتی ویروس خوب با حجم کم می خوای از امسی سافت استفاده کنبیت دیفندر + امسی سافت = 3 مگابایت آپدیت در روز (از نسخه 8.1)
    3 مگ؟

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا چونحجم اپدیت اون زیاده دلیل نمیشه این یکی رو بریزی که از نظر من تنها خوبییه که داره اینه که می تونی پز بدی انتی ویروس داری به هیچ چی گیر نمیده!
    کومودو خوبه اوستم خوبه اویرا هم خوبه بیتدیفندر تجربه ی من میگه اپدیتش خیلی بالاست و من دیدم هر دیقه درخاست اپدیت های حجیم می کنه که البته تجربه شخصی منه
    کسپر هم همین طوره!
    ممنون از وقتتون.
    الان زیاده یا کم؟

7. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خیلی کمه اونم دو تا انتی ویروس با امسی تجربه ندارم اما از بیت دییفندر مطلع ام!

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نقل قولهای مفهومی:

یه دوره اینجا گفته شده بود الان باید حجم آپدیت روزانه آنتی ها 20 مگابایت باشه!!!!

گفتیم چرا؟ مگه ویروسها چاق و چله شدن؟؟؟

منتها الان یه نظریه دیگه داره عَلَم میشه.....!!!!

من الان فهمیدم که رنگ ماست بستگی به شرایط داره!!..... یه روزی میتونه سیاه باشه.... یه روزی هم سفید!!!

10. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قولهای مفهومی: یه دوره اینجا گفته شده بود الان باید حجم آپدیت روزانه آنتی ها 20 مگابایت باشه!!!! گفتیم چرا؟ مگه ویروسها چاق و چله شدن؟؟؟ منتها الان یه نظریه دیگه داره عَلَم میشه.....!!!! من الان فهمیدم که رنگ ماست بستگی به شرایط داره!!..... یه روزی میتونه سیاه باشه.... یه روزی هم سفید!!!
    حجم آپدیت موتور امسی سافت از ابتدا روزانه 100 تا 400 کیلوبایته. حجم بسته به این داره که چند تا چاقو چله در روزه چکار بشه که حجم آپدیت یک روز میتونه 4 برابر روز دیگه باشه! اما حجم آپدیت های موتور بیت دینفدر هر روز بیشتر از 10 مگابایت بود.

امسی سافت با تکنولوژی جدید آپدیت هم حجم آپدیت هارو فشرده کرد و هم از دانلود تکراری که از مشکلات موتور بیت بود جلوگیری کرد.

اگر امسی سافت را نصب کنید و نسخه 8.1 را آزمایش کنید در هنگام دریافت آپدیت حجم واقعی فایل هایی که دارن دانلود میشن (بر اساس موتور بیتدفندر) نمایش داده میشه اما در لاگ، مقدار دریافت شده بسیار کمتره و این میتونه ویژگی این سیستم رو به رخ بکشه.

البته چون عددی که هنگام آپدیت نمایش داده می شه مثل قبله، کاربران فکر می کنند که حجم آپدیت ها کم نشده، ولی در کل مقدار دقیق دریافتی در لاگ مشخصه.

احتمالا در نسخه 9 عددی که هنگام آپدیت نمایش داده میشه حذف بشه و کاربر تنها از طریق لاگ بتونه مقدار دقیق آپدیت رو ببینه.
    Last edited by arfnpm; 05-08-2013 at 21:33.

12. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

نقل قولهای مفهومی:

یه دوره اینجا گفته شده بود الان باید حجم آپدیت روزانه آنتی ها 20 مگابایت باشه!!!!

گفتیم چرا؟ مگه ویروسها چاق و چله شدن؟؟؟

منتها الان یه نظریه دیگه داره عَلَم میشه.....!!!!

من الان فهمیدم که رنگ ماست بستگی به شرایط داره!!..... یه روزی میتونه سیاه باشه.... یه روزی هم سفید!!!
    سلام

میشه نقل قول کنید استاد

ما از موقعی که امسی حجم آپدیت هاش زیاد شد هیچ حرفی از اینگونه باید باشد ها نزدیم گفتیم که گفتند میزان ورودی های زیاده این هم یکی از مدارکش دوست عزیز ( اون نقل قول ورودی را نتونستم پیدا کنم فعلا )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر کسی هم گفت گفتیم فعلا همین هست و باید صبر کرد تا درست بشه ( مراجعه به انجمن اختصاصی )

الان هم حجم واقعی آپدیت ها کاهش نداشته و فایل ها همون مقدار قبل هستند ولی با سیستم جدید هنگام دریافت به شکل خاصی فشرده سازی میشند که بنده خودم امروز بعد از 26 ساعت چک کردم 3.4 مگ دریافت کرد ( حجم اصلی 26 مگابایت )

البته بماند که کلا دوستان با این برند مشکل دارند

خیلی خوشحالیم که یه برند 25 کارمندی جلوی خیلی از غول های امنیت داره قد علم میکنه و بسیار خوشحال تریم که داریم به کاربر ایرانی معرفیش میکنیم چون شرکتی هست که دارای اخلاق ، شخصیت و متد نرم افزاری قابل قبول هست

توی همین انجمن خودمون هم سعی کردیم هم پشتیبان خوبی باشیم و هم در ارائه خدمات ممکنه ( ارائه لایسنس و ... ) کمک حال دوستان باشیم

ضمنا حرف برای گفتن زیاد هست ولی نمیخواهیم انجمن از حالت خودش خارج بشه
    Last edited by xman681; 05-08-2013 at 22:25.

14. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

میشه نقل قول کنید استاد

ما از موقعی که امسی حجم آپدیت هاش زیاد شد هیچ حرفی از اینگونه باید باشد ها نزدیم گفتیم که گفتند میزان ورودی های زیاده اینم هم مدرکش دوست عزیز

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر کسی هم گفت گفتیم فعلا همین هست و باید صبر کرد تا درست بشه ( مراجعه به انجمن اختصاصی )

الان هم حجم واقعی آپدیت ها کاهش نداشته و فایل ها همون مقدار قبل هستند ولی با سیستم جدید هنگام دریافت به شکل خاصی فشرده سازی میشند که بنده خودم امروز بعد از 26 ساعت چک کردم 3.4 مگ دریافت کرد ( حجم اصلی 26 مگابایت )

البته بماند که کلا دوستان با این برند مشکل دارند

خیلی خوشحالیم که یه برند 25 کارمندی جلوی خیلی از غول های امنیت داره قد علم میکنه و بسیار خوشحال تریم که داریم به کاربر ایرانی معرفیش میکنیم چون شرکتی هست که دارای اخلاق ، شخصیت و متد نرم افزاری قابل قبول هست

توی همین انجمن خودمون هم سعی کردیم هم پشتیبان خوبی باشیم و هم در ارائه خدمات ممکنه ( ارائه لایسنس و ... ) کمک حال دوستان باشیم

البته بماند که حرف برای گفتن زیاد هست ولی نمیخواهیم انجمن از حالت خودش خارج بشه
    25 کارمند جلوی خیلی از غول های امنیت داره قد علم میکنه . موتور بیت نباشه تکی با 25 تا کارمند نمیتونه حتی انتی مایکروسافت رو شکست بده

16. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •