تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 421 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی که قصد داره تو دانشگاه درس بخونه، باید روابط اجتماعیش با هم کلاسی ها تا چه حد باشه؟
    امروز دانشگاه رفتم با پسرا گرم گرفتم که مثلا اجتماعی باشم!! امروز با سه نفر رفتیم بیرون، یکیشون سیگار آوردن بیرون گفت شما نمی کشید؟ گفتم نه!! یهو دیدم یکی دیگه از پسرا سیگار آوردن بیرون!! آقا منو میگی از بیرون دانشگاه تا خود دانشگاه من زیاد باهاشون حرف نزدم رفتیم داخل تونستم یجوری از دستشون فرار کنم! بعد رفتم پیش اون پسره سومی ولی تصمیم گرفتم از اون سومی هم فاصله بگیرم چون ممکنه مثل من نباشه که بخواد از اونا فاصله بگیره (این سه نفر از قبل همدیگرو نمی شناختن!)
    تو راهرو یکی از اون 2نفر از اول امروز بهم هی دستور میده که وسایل هاش رو براش بیارم 2نفر اومد بالا گفتن وسایل های ما رو آوردی منم با قاطعیت گفتم نه خودتون برید بیارید! بعد رفتم تو کلاس! نشستم جلو کنار پسر سومی و دیگه به عقب برنگشتم با بغل دستیم هم کم صحبت کردم!!
    این برام تجربه شد که همون اول تا کسی رو نشناختم باهاش گرم نگریم و رفتاری که تمایلم رو به دوستی نشون میده!!
    تصمیم دارم کلا رفاقت رو تعطیل کنم و با بچه های مثبت دانشگاه هم در حد ضرورت دوستی کنم.
    من آدم قاطعی نیستم ولی امروز رفتار های قاطعانه انجام دادم چون اگه اینطوری نمیکردم ممکن بود تا آخر ترم/دانشگاه روم سوار بشن یا هر چیز دیگه ای!
    به نظرتون تصمیم خوبی گرفتم؟

موقع برگشت از دانشگاه به خونه. به خودم میگفتم چرا پیام نور نرفتم!! حداقل اون کلاس زیاد نداره (الان غیر انتفاعی میرم رشته حسابداری که از شانس من پسراش تا الان همه منفی بودن!)
    موقع برگشت با این حرف به خودم روحیه میدادم "مثه یه جنگجو، بدون ترس بجنگ!"

پ.ن: گیر ندین که چرا هفته اول رفتم دانشگاه :دي
    رفتار قاطع و قطع دوستی با این افراد و تحسین میکنم ، کار درستی انجام دادید . دوستی با این افراد هم مانع درس خوندن میشه و هم آدم خوب رو از راه به در میکنه ، مثلا پسرا عادت شونه نیم ساعت دیرتر برن کلاس که بگن ما از اوناشیم ! و تازه رفیقاشون رو هم مجبور میکنن که مثل خودشون بشن ! و موقع امتحان هم خودشون که درس نمیخونن، مانع درس خوندن بقیه میشن ، حرف زیاده و خلاصه اینکه دوستات رو گلچین کن و سعی کن با بچه درس خون هایی دوست بشی که توی موارد درسی کمکت کنن ، نه درس خون هایی که از جماعت دوری میکنن !!

سعی کنید توی زندگی مصمم باشید و حواس تون جمع باشه و با هرکسی رفاقت نکنید ، مخصوصا اگه به خدمت مقدس سربازی رفتید !

2. 3 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Xyphen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی که قصد داره تو دانشگاه درس بخونه، باید روابط اجتماعیش با هم کلاسی ها تا چه حد باشه؟
    امروز دانشگاه رفتم با پسرا گرم گرفتم که مثلا اجتماعی باشم!! امروز با سه نفر رفتیم بیرون، یکیشون سیگار آوردن بیرون گفت شما نمی کشید؟ گفتم نه!! یهو دیدم یکی دیگه از پسرا سیگار آوردن بیرون!! آقا منو میگی از بیرون دانشگاه تا خود دانشگاه من زیاد باهاشون حرف نزدم رفتیم داخل تونستم یجوری از دستشون فرار کنم! بعد رفتم پیش اون پسره سومی ولی تصمیم گرفتم از اون سومی هم فاصله بگیرم چون ممکنه مثل من نباشه که بخواد از اونا فاصله بگیره (این سه نفر از قبل همدیگرو نمی شناختن!)
    تو راهرو یکی از اون 2نفر از اول امروز بهم هی دستور میده که وسایل هاش رو براش بیارم 2نفر اومد بالا گفتن وسایل های ما رو آوردی منم با قاطعیت گفتم نه خودتون برید بیارید! بعد رفتم تو کلاس! نشستم جلو کنار پسر سومی و دیگه به عقب برنگشتم با بغل دستیم هم کم صحبت کردم!!
    این برام تجربه شد که همون اول تا کسی رو نشناختم باهاش گرم نگریم و رفتاری که تمایلم رو به دوستی نشون میده!!
    تصمیم دارم کلا رفاقت رو تعطیل کنم و با بچه های مثبت دانشگاه هم در حد ضرورت دوستی کنم.
    من آدم قاطعی نیستم ولی امروز رفتار های قاطعانه انجام دادم چون اگه اینطوری نمیکردم ممکن بود تا آخر ترم/دانشگاه روم سوار بشن یا هر چیز دیگه ای!
    به نظرتون تصمیم خوبی گرفتم؟

موقع برگشت از دانشگاه به خونه. به خودم میگفتم چرا پیام نور نرفتم!! حداقل اون کلاس زیاد نداره (الان غیر انتفاعی میرم رشته حسابداری که از شانس من پسراش تا الان همه منفی بودن!)
    موقع برگشت با این حرف به خودم روحیه میدادم "مثه یه جنگجو، بدون ترس بجنگ!"

پ.ن: گیر ندین که چرا هفته اول رفتم دانشگاه :دي
    تصمیم درستی گرفتید
    به نطر من باید یکم بیشتر صبر کنید و هم کلاسیاتونو زیر نطر بگیرید بعد اگه دیدین مناسب دوستی با شما هستن با هاشون ارتباط برقرار کنید
    اصلن به این فکر نکنید که تو دانشگاه حتمن باید با کسی صمیمی بشید
    زیاد به خودتون سخت نگیرید. زیادم برای ارتباط برقرار کردن تلاش نکنید و برای دوست شدن با بقیه عجله نکنید.
    سعی کنید خودتون باشید و مستقل باشید

اگه از کسی خوشتون اومد و دیدین بچه خوبیه سعی کنید تو کلاس کنار اون بشینید و باهاش ارتباط برقرار کنید (بازم میگم عجله نکنید)
    Last edited by Xyphen; 23-09-2014 at 01:40.

4. 4 کاربر از Xyphen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HOax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    On Death Parade

پيش فرض

سلام ..
    یکی از دوسـتان گفت به جمله " خسـته نباشید" عادت کرده ،
    من الآن دقیقاً نقطه مخالف اون دوستمونم ... یعنی کلاً به کسی خسته نباشید نمیگم، یه جورایی حال حرف زدن اضافه رو ندارم.
    یه بار برای یه کاری وارد یه دفتر کاری شدم گفتـم سلام! ، طرف خودش بهم گفت سلام ، خسته نباشید !

به نظرتون اینکه من حرف اضافه نمیزنم ( منظورم حرف هایی هستش که برای من گفتـنشون و حتی شنیدن ـشونم ضروری نیست *) در آینـده چند % ممکنه مشکل ساز باشه برام ؟ . چون میدونم بقـیه انتظار شنیدم یه سری حرف ها رو دارن که من کلاً نمیگم.

برای اینـکه بیشـتر منظورم رو برسونم یه مثال دیگه میزنم ... مثلاً چند تا از دوستان دوران دبیرستـان رو دیدم ، طرف گفت "سلام چطوری ؟ چه خبر ؟ احوالت و ... " ، من فقط گفتـم "سلام" دیگه جواب احوال پرسی طرف رو ندادم. فقط نگاه میکردم!
    پـ.نـ ) جا اینکه جواب اون سوال های کلیشـه ای رو بدم یا منم ازشون بپرسـم معمولاً فقط یه لبخند میزنم.

همونطور که گفتـم فقط حال ندارم حرف بزنم . چند بار هم تیکه شنـیدم از این و اون که فلانی ( من *) خودش رو میگیره و اینا.
    اما اصن ربطی به این چیزا نداره ... فقط حوصلـه ـم نمیشه.
    Last edited by HOax; 23-09-2014 at 08:35.

6. این کاربر از HOax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . گفتن خسته نباشید گاهی درست نیست . مثال: شما میرید یک اداره و میبینین کارمندی که باهاش کار دارین نیستش . سوال میپرسین از همکاراش که ایشون کجاست . میگن ( معذرت میخوام ) رفته دستشوئی , ننتظر بشین تا بیاد . وقتی میاد , درست نیست بهش بگین سلام خسته نباشی .

در آغاز فعالیت Xyphen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام ..
    یکی از دوسـتان گفت به جمله " خسـته نباشید" عادت کرده ،
    من الآن دقیقاً نقطه مخالف اون دوستمونم ... یعنی کلاً به کسی خسته نباشید نمیگم، یه جورایی حال حرف زدن اضافه رو ندارم.
    یه بار برای یه کاری وارد یه دفتر کاری شدم گفتـم سلام! ، طرف خودش بهم گفت سلام ، خسته نباشید !

به نظرتون اینکه من حرف اضافه نمیزنم ( منظورم حرف هایی هستش که برای من گفتـنشون و حتی شنیدن ـشونم ضروری نیست *) در آینـده چند % ممکنه مشکل ساز باشه برام ؟ . چون میدونم بقـیه انتظار شنیدم یه سری حرف ها رو دارن که من کلاً نمیگم.

برای اینـکه بیشـتر منظورم رو برسونم یه مثال دیگه میزنم ... مثلاً چند تا از دوستان دوران دبیرستـان رو دیدم ، طرف گفت "سلام چطوری ؟ چه خبر ؟ احوالت و ... " ، من فقط گفتـم "سلام" دیگه جواب احوال پرسی طرف رو ندادم. فقط نگاه میکردم!
    پـ.نـ ) جا اینکه جواب اون سوال های کلیشـه ای رو بدم یا منم ازشون بپرسـم معمولاً فقط یه لبخند میزنم.

همونطور که گفتـم فقط حال ندارم حرف بزنم . چند بار هم تیکه شنـیدم از این و اون که فلانی ( من *) خودش رو میگیره و اینا.
    اما اصن ربطی به این چیزا نداره ... فقط حوصلـه ـم نمیشه.
    خب اگه تو اداره کار مکنید یا کارتون طوری هست که باید به شرکت های مختلف برید یا همون ادمای همیشگی رو ببینید بهتره یکم بیشتر حال و حوصله به خرج بدین چون اینجوری یه حساب دیگه ای روتون باز میکنن

تو جمع دوستان هم بستگی داره. ببین معمولن اکثر کسایی که میگن چطوری یا چه خبر واقعن براشون مهم نیست که طرف چیکار میکنه یا حالش خوبه یا بده. بلاخره مردم برا اینکه با هم صحبت کنن باید از یه جایی شروع کنن. معمولن این سلام احوال پرسی ها خوبه چون باعث میشه سکوت بوجود نیاد. این سکوت بنطرم بده چون باعث میشه هر دو طرف موذب بشن. البته بیشتر اوقات که ادم با دوستاشه این سکوت بوجود میاد ولی خوب اگه زیاد بشه خیلی بده و ممکنه دوست شما دیگه نخواد با شما باشه اما اگه ادم خوش صحبتی هستین زیاد نگران نباشید در حد سلام چطوری خوبه. حالا این سکوتو گفتم اینم بگم که سعی نکنید این سکوتو با حرفهای بی ربط پر کنید اینطوری بدتر میشه. اگه هم با دوستتون خیلی صمیمی و راحت هستین زیاد نگرانش نباشید. سعی کنید خودتون باشین.
    Last edited by Xyphen; 23-09-2014 at 14:54.

9. این کاربر از Xyphen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zoroasterormazd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

روش برخورد با آدم های بیشعور و کله خر دبنگ را هم توضیح بدین لطفا

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببخشید بی زحمت یک مقداربیشتر در مورد سوالتون توضیح بدید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

باید از نظر جسمی قدرتمند باشید و برخورد فیزیکی را اجرا کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ببخشید بی زحمت یک مقداربیشتر در مورد سوالتون توضیح بدید.
    از اینم واضح تر

تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

باید از نظر جسمی قدرتمند باشید و برخورد فیزیکی را اجرا کنید.
    اگر نباشم چه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •