تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 405 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام آقا جان مدرک میخای یکی مدرک میگم بهت اون هم بومی بودن ایساتیس هستش که خودشون تولید میکنند واز بهترین جنس هم استفاده میکنند وهیچ نیازی به جنس های خارج ندارن ودر ضمن من نه تعمیرکار هستم ونه نصاب من مشتری همیشگی ایساتیس هستم وراضی هم هستم ومثل بقیه مردم عادی هستم وبه شما هم توصیه میکنم ایساتیس بخرید این نظر من نیست نظر خیلی هاست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام لطف کنید با توضیحاتی که خدمتتون میدم منو راهنمایی بفرمایید پکیج ما بوتان مدل کالدا ونیزیا 24kis میباشه حدود یکماه قبل آپارتمانو معامله کردیم همین پکیج نصب بود بعلت کم آبی پمپ یک اسب نصب کردم ( طبقه دوم) فشار آب خوب شد اما اخیرا متوجه شدم پکیج هنگام استفاده تابستانی روی درجه کم مرتبا خاموش و روشن میشه و وقتی هم درجه را روی وسط قرار میدیم آب ولرم نداریم مجددا پکیج خاموش و روشن میشه آب یا داغه یا سرد از طریق نماینگی پیگیر شدم و سرویسکار مراجعه کرد گف هیچ مشکلی نداره ممکنه از فشار شکن سر شیرآلات باشه (توری) اونارو باز کردم هیچ تاثیری نداشت فقط گفت پکیج خوبه دست کاری نشه بهتره 15 تومان هم گرفت و رفت حالا موندم چیکارکنم اینهم اضافه کنم اهرم تنظیم شیر مصرفی وسط قرار میدم کا از آب ولرم استفاده بشه پکیج مرتب خاموش و روشن میشه درجه چه کم و چه زیاد هییچ فرقی نداره تو حموم آب یا سرد میشه یا داغ اون هم بخاطر اینه که پکیج مرتب خاموش و روشن میشه وقتی تو سینک میخواد استفاده بشه بمحض اینکه اهرم رو وسط قراربدیم پکیج شروع میکنه خاموش و روشن شدن آیا طبیعیه یا مشکلی داره لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام....وقت بخیر، دارم برای خرید پکیج دیواری تحقیق میکنم، از برندهای داخلی کدوماشون رو پشنهاد میکنید، واز برنده خارجی کدومشونو، در ضمن برای خونه ای با متراژ 90متر که روی پارگینک هست، چه مدل رو در نظر دارید،ایا رادیاتورهای قرنیز رو پشنهاد میدید؟!:
    Last edited by A.b.ass; 12-08-2014 at 17:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام، دارم درباره پکیچ های دیواری تحقیق میکنم، شما از برنده های داخلی کدوم رو پشنهاد میکنید، واز برنده های ج کدوم خارجی کدومشونو، خونه متراژش 90روی پارگینک است، در ضمن شما رادیاتورهای قرنیزی رو پشنهاد میدید؟!متشکرم

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام لطف کنید با توضیحاتی که خدمتتون میدم منو راهنمایی بفرمایید پکیج ما بوتان مدل کالدا ونیزیا 24kis میباشه حدود یکماه قبل آپارتمانو معامله کردیم همین پکیج نصب بود بعلت کم آبی پمپ یک اسب نصب کردم ( طبقه دوم) فشار آب خوب شد اما اخیرا متوجه شدم پکیج هنگام استفاده تابستانی روی درجه کم مرتبا خاموش و روشن میشه و وقتی هم درجه را روی وسط قرار میدیم آب ولرم نداریم مجددا پکیج خاموش و روشن میشه آب یا داغه یا سرد از طریق نماینگی پیگیر شدم و سرویسکار مراجعه کرد گف هیچ مشکلی نداره ممکنه از فشار شکن سر شیرآلات باشه (توری) اونارو باز کردم هیچ تاثیری نداشت فقط گفت پکیج خوبه دست کاری نشه بهتره 15 تومان هم گرفت و رفت حالا موندم چیکارکنم اینهم اضافه کنم اهرم تنظیم شیر مصرفی وسط قرار میدم کا از آب ولرم استفاده بشه پکیج مرتب خاموش و روشن میشه درجه چه کم و چه زیاد هییچ فرقی نداره تو حموم آب یا سرد میشه یا داغ اون هم بخاطر اینه که پکیج مرتب خاموش و روشن میشه وقتی تو سینک میخواد استفاده بشه بمحض اینکه اهرم رو وسط قراربدیم پکیج شروع میکنه خاموش و روشن شدن آیا طبیعیه یا مشکلی داره لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
    با سلام
    اتفاقا دقیقا برا منم همین پشکل بودش و البته هستش
    پکیج وقتی حمومی روشن میشه و بعد چند لحظه یهو آب سرد میشه که باید کل شیر آب سرد رو ببندی و گرم رو باز کنی تا دوباره پکیج روشن بشه و دوباره آب سرد رو باز کنی تا اب تعدیل بشه گرماش،این خاموش روشن هاش ادم رو کلافه میکنه باور کن،اقای تعمیرکار مشکل قبلیمو نگفتین چیکار کنم!؟با این یکی مشکل مشترک من و دوستم دستت طلا با مرام

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

با سلام
    اتفاقا دقیقا برا منم همین مشکل بودش و البته هستش
    پکیج وقتی حمومی روشن میشه و بعد چند لحظه یهو آب سرد میشه که باید کل شیر آب سرد رو ببندی و گرم رو باز کنی تا دوباره پکیج روشن بشه و دوباره آب سرد رو باز کنی تا اب تعدیل بشه گرماش،این خاموش روشن هاش ادم رو کلافه میکنه باور کن،اقای تعمیرکار مشکل قبلیمو نگفتین چیکار کنم!؟با این یکی مشکل مشترک من و دوستم دستت طلا با مرام

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

احتمالا سویچ فشار هوا مشگل داره . باید حتماً با تعمیرکار بوتان تماس بگیرید تا خودشون از نزدیک بررسی کنند.
    رادیاتور آلومنیمی بوتان بهتره فکر میکنم پرهای 23 یا 24 هزار تومان باشه.
    برای خواب ها هر کدوم یک 12 پره و برای پذیرایی هم دوتا 15 یا 17 پره .
    فشار مدار روی 1.5 هستش و گاز وصله،هواگیریم کردم اما امچنان قرمز و فقط فن کار میکنه
    رادیاتور بوتان بهتره یا ایران رادیاتور؟فولادی یا المینیونی؟چند پره؟برای متراژ91 متر،اتاقخواب دوتا هر کدوم 12تا 13 مترن،حال با اشپزخونه حدودای 60 متر که دوتا جای رادیاتور داره و میشه دوتا گذاشت کلا

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

رادیاتورهای آلومنیمی ایساتیس هم دقیقا همینه و اصلا گرما دهی نداره .
    ولی ایساتیس رادیاتور پنلی هم داره که کیفیتش خیلی بهتره از این آلومنیمی هست. و گرما دهی بالاتری هم اره.

سلام هیچکدوم ایساتیس بهتره

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله تعمیرکار به شما درست گفته و دستگاه هیچ مشکلی نداره. و فقط به خاطر کم و زیاد شدن فشار آب این مشکل اتفاق میفته.
    دستگاه با دبی حداقل 6 لیتر آب در دقیقه و حداکثر 11 لیتر در دقیقه با دلتا تی 25 درجه آب گرم را با دمای تنظیمی به مصرف کننده میده.
    ***حالا اگر دبی آب بیشتر از 11 لیتر در دقیقه باشه ( یعنی فشار آب بالاتر بره) دستگاه نمیتونه آب را خوب گرم کنه و آب تقریبا ولرم میشه.در نتیجه مجبور میشیم فشار آب را کم کنیم.
    ****و اگر دبی آب کمتر از 6 لیتر در دقیقه باشه دمای آب پیش حد بالا میره تا جای که به حداکثر دما برسیم ، و شعله خاموش میشه تا دمای آب به دمای تنظیمی برسه تا مجدداً دستگاه روشن میشه. و همین سیکل ادامه داره.ولی میشه با تنظیم فشار گاز و کم کردن این فشار دما را کنترل کنیم تا دمای آب خیلی بالا نره . به زبان ساده تر بیام شعله دستگاه را کم کنیم تا دستگاه تند تند خاموش نشه.

10. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام، دارم درباره پکیچ های دیواری تحقیق میکنم، شما از برنده های داخلی کدوم رو پشنهاد میکنید، واز برنده های ج کدوم خارجی کدومشونو، خونه متراژش 90روی پارگینک است، در ضمن شما رادیاتورهای قرنیزی رو پشنهاد میدید؟!متشکرم
    سلام من تعریف ایساتیس زیاد شنیدم فکر می کنم پکیج خوبی باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •