تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 1849 اولاول ... 1301802202262272282292302312322332342402803307301230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه نیم نگاهی به پست های شما داشتم که به این برخوردم:

تا یه مدت پیش میگفتی سراغ نوین نت نیاییم! ولی الان دارید ازش تعریف و... میکنید(بواسطه این که در این شرکت کار میکنید!)

حالا اگر این حرفایی که شما در پست هایی قبلی میزنی چطور رو حرفتون حساب باز کنیم؟
    عزیز اگه به تاریخ پست ها نگاه کنید متوجه میشید که خیلی قدیمیه!!!این واسه زمانیه که اسم شرکت نوین نت بود!حالا چیزایی هست که شما خبر ندارید ولی به هر حال الان در جریان هستید که اسم شرکت شده های وب!!(بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم شرمنده)
    من اون موقع از نوین سرویس داشتم و وضعیتم همونی بود که تو پست ها گفتم ولی الان شرایط فرق می کنه
    در مورد سوال آخرتون هم هیچ الزامی نیست که رو حرف های من حساب باز کنید!!شما مختارید هر کاری که فکر می کنید درسته انجام بدید
    بنده فقط اطلاع رسانی می کنم،اگرم فکر می کنید که دارم ابهام ایجاد می کنم واستون،من دیگه چیزی نمیگم

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عزیز اگه به تاریخ پست ها نگاه کنید متوجه میشید که خیلی قدیمیه!!!این واسه زمانیه که اسم شرکت نوین نت بود!حالا چیزایی هست که شما خبر ندارید ولی به هر حال الان در جریان هستید که اسم شرکت شده های وب!!(بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم شرمنده)
    من اون موقع از نوین سرویس داشتم و وضعیتم همونی بود که تو پست ها گفتم ولی الان شرایط فرق می کنه
    در مورد سوال آخرتون هم هیچ الزامی نیست که رو حرف های من حساب باز کنید!!شما مختارید هر کاری که فکر می کنید درسته انجام بدید
    بنده فقط اطلاع رسانی می کنم،اگرم فکر می کنید که دارم ابهام ایجاد می کنم واستون،من دیگه چیزی نمیگم
    یعنی چون اسم شرکت شد های وب سیاست نوین بکلی تغییر پیدا کرد؟
    الان که اوضاعتون فرق میکنه میشه چند تا تست بزارید ببینم؟ (اونموقع حداکثر سرعت شما 1.5 مگ بود)
    بالاخره شما به عنوان کسی که در های وب کار میکنی باید چیزی بگید که ما خیالمون راحت باشه از اینکه مشترک این شرکت میشیم! و بر اساس حدس و گمان و... نباشه!

من الان زنگ زدم به شرکت همکاراتون گفتند که 1مگ شبانه نداره دیگه! شما چرا اطلاع ندارید؟
    Last edited by and-roid2; 12-07-2013 at 16:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

1 مگ شبانه نداره دیگه ؟
    اگه اینجوری شده من اصلا نمیرم های وب

بالاخره شما به عنوان کسی که در های وب کار میکنی باید چیزی بگید که ما خیالمون راحت باشه از اینکه مشترک این شرکت میشیم! و بر اساس حدس و گمان و... نباشه!

من الان زنگ زدم به شرکت همکاراتون گفتند که 1مگ شبانه نداره دیگه! شما چرا اطلاع ندارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

الان که اوضاعتون فرق میکنه میشه چند تا تست بزارید ببینم؟ (اونموقع حداکثر سرعت شما 1.5 مگ بود)

دوست من گفتم چیزایی هست که نمیتونم توضیح بدم،شما با گذشته ها چی کار دارید ؟باید حال رو در نظر بگیرید
    بنده خدمتتون عرض کردم که فقط اطلاع رسانی می کنم،نمیتونم به شما یا شخص دیگه اطمینان بدم که وضعیت برای شما چطور خواهد بود
    اگر به خاطر حرف های من می خواید بیایید های وب این کارو نکنید،خودتون تحقیق کنید و ببینید کدوم شرکت مناسبتون هست

من الان از های وب سرویس ندارم

1 مگ شبانه نداره دیگه ؟
    اگه اینجوری شده من اصلا نمیرم های وب
    سرویس 1 مگ فقط طعرفه های 3 و 8 گیگ رایگان داره تو بازه 5 تا 8 صبح

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست من گفتم چیزایی هست که نمیتونم توضیح بدم،شما با گذشته ها چی کار دارید ؟باید حال رو در نظر بگیرید
    بنده خدمتتون عرض کردم که فقط اطلاع رسانی می کنم،نمیتونم به شما یا شخص دیگه اطمینان بدم که وضعیت برای شما چطور خواهد بود
    اگر به خاطر حرف های من می خواید بیایید های وب این کارو نکنید،خودتون تحقیق کنید و ببینید کدوم شرکت مناسبتون هست

من الان از های وب سرویس ندارم

سرویس 1 مگ فقط طعرفه های 3 و 8 گیگ رایگان داره تو بازه 5 تا 8 صبح
    پس با این وضع فایده نداره بیاییم های وب! چون احساس میکنم فقط میخواد مشتری جذب کنه بعد فلنگو ببنده بره...
    داشتیم امیدوار میشدیم بیاییم های ولی با این توصیفات شما منصرف شدم

در ضمن ساعات رایگان 1مگ از ساعت 4 تا 7 میباشد!(همکارتون هم که میگه شبانه 1 مگ بردوشته شده!!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

پس با این وضع فایده نداره بیاییم های وب! چون احساس میکنم فقط میخواد مشتری جذب کنه بعد فلنگو ببنده بره...
    داشتیم امیدوار میشدیم بیاییم های ولی با این توصیفات شما منصرف شدم

در ضمن ساعات رایگان 1مگ از ساعت 4 تا 7 میباشد!(همکارتون هم که میگه شبانه 1 مگ بردوشته شده!!)

مشتری جذب کنه کجا فلنگو ببنده بره؟؟مگه تا حالا همچین کاری کرده؟
    شما به خاطر کدوم حرف من منصرف شدید؟
    حالا 4 تا 7،چه فرقی میکنه؟من که واو به واو طعرفه ها یادم نیس!!!!فقط خواستم بگم که سرویس 1 مگ شبانه داره!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بالاخره 1مگ شبانه داره یا نه
    هر کی یه چیزی میگه اینجا
    آدم گیج میشه
    حالا 4 تا 7،چه فرقی میکنه؟من که واو به واو طعرفه ها یادم نیس!!!!فقط خواستم بگم که سرویس 1 مگ شبانه داره!!!!!!!!
    Last edited by mehran.kamyab; 12-07-2013 at 17:45.

8. این کاربر از mehran.kamyab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منظورم اینه وقتی تعداد مشترکاش زیاد بشه مثل اسیاتک و بقیه شرکتا میشه....
    1. در مورد سوال آخرتون هم هیچ الزامی نیست که رو حرف های من حساب باز کنید!!شما مختارید هر کاری که فکر می کنید درسته انجام بدید
    2. بنده خدمتتون عرض کردم که فقط اطلاع رسانی می کنم،نمیتونم به شما یا شخص دیگه اطمینان بدم که وضعیت برای شما چطور خواهد بود
    تا وقتی مطمین نشم نمیوتنم از های وب سرویس بگیرم.....البته حرف شما هم درسته ولی من میخوام اطمینان حاصل کنم سرویسی که میگید همونی باشه که بهم تحویل میدن!
    چون خوشم نمیاد از این شرکت به اون شرکت برم!!

10. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

والا از وقتی که "نوین نت" شد "های وب" قیمت هایی که فوق العاده کم بود در مقایسه با شرکت های دیگه٬‌ ۳ برابر شد پینگ تایم ها هم رفت بالا 3 برابر شد ساعت دانلود رایگان شبانه هم یک سوم شد!! شما اون موقع که بهترین بود نوین نت اومدی ازش بد گفتی شدید حالا داری ازش تعریف می کنی؟! حالا واقعا توی این شرکت کار می کنی شما؟! از پست های شما چه در مورد اون ترافیک فشفشه چه پست های دیگه من برداشتم اینه که اطلاع کاملی از های وب نداری شما! البته طبیعیه کلا٬ معمولا خود کسانی که توی isp ها کار می کنن در حد یه کاربر سادشون هم از سرویس هاشون و کیفیتش اطلاعی ندارن! اصلا قصد توهین ندارم ولی همه می دونن عین حقیقته! البته شما تقصیری نداری کاره ای نیستی کسانی که پول پارو می کنن توی شرکت ها و مخصوصا توی شرکت ارتباطات زیر ساخت (بخوانید دشمن ارتباطات زیرساخت!) مشکل اصلین
    Last edited by Aryaeiboy; 12-07-2013 at 19:08.

12. 3 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بابا اگه میخواید تستش کنید یه بار بگیرید تموم
    من هم مثل شما قبلا از وضعیتش اطلاع نداشتم و خریدم که بعد از 2 ماه ازش تخلیه کردم
    از هیچ چیش خوشم نیومد، سرویسم که 16 روز طول کشید وصل کنن(در حالیکه مخابرات تبریز و یا حتی شاتل مادر مرده این کارو تو کمتر از 4 ساعت انجام میده)
    از پشتیبانیشم که اصلا و ابدا خوشم نیومد وضعیت پینگم که معلوم نبود چجوریه ، ساعت به ساعت فرق میکرد ، تنها چیزی که ازش خوشم اومد سیستم مدیریت آنلاینش بود که خیلی فوری به روز میشه و تا حالا تو هیچ شرکتی ندیده بودم مثلشو و یه چیز دیگه ازش خوشم اومده بود تعرفه های نیم بها بوش که خیلی خوب بودن و ارزون و تو بازه اوج مصرف نیم بها بودن

این تجربه 2 ماه من تو نوین نت بود
    Last edited by fanoostalaei; 12-07-2013 at 19:19.

14. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •