از اين به بعد چشم ...
امیر آقا میتونی عکس های جدید رو تکی بزاری(فقط جدید ها) باتشکر
دوست عزيز از شما چه پنهون شنيدم كه جديدا روي عكسا كد گذاري ميشه و عكساي آپ شده به راحتي پيدا ميشه.در اين صورت ممكنه هم براي اكانت من هم براي سايت مشكل پيش بياد.اما از اين به بعد فقط عكساي جديدو زيپ مي كنم ...
عکس های این بازی رو می تونین بزارین؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي شما دوست عزيزعکس های این بازی رو می تونین بزارین؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیر جان این وال ها را از بازی سنتر میگیره وبعد آپ میکنه باور نمیکنید میتونید ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست شما درد نكنه.وقتي مي گم اكانت دارم دروغ كه نميگم.( اينم عوض دستت درد نكنه هست) حالا هم ديگه از اين به بعد خودتون از همين بازي سنتر بگيريد و براي بچه ها آپ كنيد.....
كلي سايت اين والپيپر ها رو مي ذارن ! من خودم هم از يه فورم خارجي مي گيرم ! بعدش داشتن اكانت گيم والپيپر مگه چيز عجيبيه كه شما اينجوري مي گيد ..... من خودم هم تا مهر ماه اكانتشو داشتم تموم شد !!! ديدم ملت مي ذارن ديگه نرفتم تمديد كنم !امیر جان این وال ها را از بازی سنتر میگیره وبعد آپ میکنه باور نمیکنید میتونید ببینید.
واقعا چرا الكي بايد همديگه رو ناراحت كنيم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بحث اين نيست دوست عزيز بلكه اينه كه با اين حرفاشون تمام زحمات آدمو ميبرن زير سوال ...
دوست عزیز شما به کارتون ادامه بدید، ممنون از اینکه وال ها رو قرار دادی. ایشون خودشون چندان سابقه ی خوبی ندارن، بیشتر اوقات مطالب رو از سایت ---------- کپی میکردن و منبع رو هم نمیگفتن...
به نظرم موضوع تاپیک رو منحرف نکنیم بهتره.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)