داداش نمی خواد یکی به فارسی ترجمه کنه که شما دانلودش کنی، این کارم خیلی سخته و علاوه بر زبان خوب نیاز به برنامه نویسی حرفه ای داره پس خیالتو راحت کنم حداقل تا 3 سال دیگه از این کار خبری نیست
داداش نمی خواد یکی به فارسی ترجمه کنه که شما دانلودش کنی، این کارم خیلی سخته و علاوه بر زبان خوب نیاز به برنامه نویسی حرفه ای داره پس خیالتو راحت کنم حداقل تا 3 سال دیگه از این کار خبری نیست
منم این مشکل رو دارم با Hp 6190
راه حل چیه؟ دوستان لطفا کمک کنید
من تا دوروز پیش این بازی اجرا میشد ولی دیشب یک اروری داد به این شکل battlefied 3.exe.has stopped working
و پایینش هم دو تا مورد نوشته بود
و امورز بازی رو پاک کردم و دوباره تو یک فولدر دیگه ریختم ولی بازی وقتی اجرا میشه فقط یک صفحه سیاه میاد و اصلا صدایی هم نیست و مجبورم لب تاب رو خاموش کنم
مشکل از چی میتونه باشه؟!
اخه چرا با ATI mobility مشکل داره((لب تاب های hp6190 ))؟
تو رو خدا یکی جواب مارو بده.
اپدیت بازی نیومده که بشه این مشکلاتو برطرف کرد؟
ممنون اگه جواب بدید چون الان چند ماه دانلود کردم بازیو اما بازی نکردمش![]()
خواهشا یکی جواب بده
![]()
آیا سیستم من برای بازی های گرافیک بالا خوبه اگه خوب نبود بگید تا عوض کنم
ram:4gig
cpu:3200 AMD
vga:1gig 5500 ATI
hard:500 gig
![]()
کسایی که مشکل صدا وتصویر دارند میتونند این کار را انجام بدن
اول برید توی task managet بعد گزینه processes بعد پایین یه لیست میاد که باید روی بتلفیلد کلیک راست کنید
بعد روی set affinty کلیک کنن بعد گزینه cpu 0 بردارند تمام
هر وقت بازی اجرا میکنید باید همین کار را انجام بدید
حتما حل میشه خودم امتحان کردم![]()
سلام، دوستان من موع نصب بازی وقتی INSTALL رو میزنم ، از صفحه میپره بیرون و نمیتونم نصبش کنم،میشه راهنمایی کنید؟
بازیش چرا اینطوریه ؟ نصبش کردم پریشب و دو سه مرحله ای جلو رفتم تنظیماتش الترا بود و اصلا لگ نداشت
ولی امروز که خواستم بازی کنم 9 فریم شده
فرقی نداره روی ultra باشه یا low توی هر دو حول و حوش 9 فریم میده
پاکش کردم از اول نصب کردم + فایل های ذخیره رو پاک کردم + درایور و دایرکت ایکس و همگی آپدیتن
کسی همچین مشکلی داشته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)