تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 2605 اولاول ... 1301802202262272282292302312322332342402803307301230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه نداریم همچین دوشاخه ای . پس این داستان چشمک زدن و کانکت نشدن مودم ما چیه ؟؟؟
    اگر مودمت رو جایی تست کردی و از سالم بودنش مطمئن هستی . و اگر مودم رو در ورودی منزل هم چک کردید و سیم ورودی منزل رو ارتباطش رو با داخل قطع کردید و مستقیم به مودم وصل کردید اگر هنوز مشکل وجود داشت عیب کار در مرکز هست.
    صفربند هم سر خط باشه مشکل ایجاد میکنه

یکی از دوستان میگفت با شارژ کردن حساب خط میشه این کار رو انجام داد با 2828 تماس گرفتم و اون بنده خدا هم تایید کرد ولی گفت باید درخواست دایری ای دی اس ال را از طریق سامانه 1818 بدید که در این سامانه همچنین گزینه ای نداره !؟

ممنون میشم آن دسته از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی بفرمایند

با تشکر
    ایشون درست گفته شما وقتی از خود خط با 1818 تماس بگیرید و خط بدهی نداشته باشه کلید 2 رو می زنید برای پیش پرداخت و مبلغ رو به ریال که معادل هزینه 2 ماه سرویس هست به ریال وارد می کنید و با کارت بانکی پرداخت می کنید. تا مبلغ رو به عنوان بستانکار داخل حساب شما لحاظ کنند .

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من میخوام بالاخره قید این داتک رو بزن خیلی بیخوده پشتیبانی هم که سواد در حد سیکل.....این تمدید اخر هم داشتن پول واریزی رو هپولی میکردن فیش دستم نبود فاتحه....میگفتن نریختی!!!
    من نارمک هستم مرکز نبوت کسی داره از اینجا؟ خوبه؟
    مودم خودشون دارن بگیریم؟ من میخوام یه خط دیگه با adsl بگیرم کلا چند روز طول میکشه؟
    میگن فاصله شما با مرکز هر چی کمتر بهتر حالا نمیدونم چه قدر راست و دورغه اگه اینجوری باشه که عالیه تا مخابراطمون 10 دقیقه راه
    من Ping و packetlost اینا خیلی برام مهمه چون دانلود زیاد ندارم
    این قیمتش یه کم مشکوکه نکنه از حول حلیم بریم ته جهنم؟
    Last edited by AliROCK; 11-03-2012 at 04:03.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میگن فاصله شما با مرکز هر چی کمتر بهتر حالا نمیدونم چه قدر راست و دورغه اگه اینجوری باشه که عالیه تا مخابراطمون 10 دقیقه راه
    فاصله فاکتور مهمی هست ولی نهن برای سرعت 256 یا 512 از 2 مگ به بالا خیلی مهم میشه.
    خوب فاصلتون کمه هر وقت خواستن سرویس 16 مگ بدن مشکلی ندارید . تا اون زمان کل تهران رو فیبرنوری کشیدن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

من میخوام بالاخره قید این داتک رو بزن خیلی بیخوده پشتیبانی هم که سواد در حد سیکل.....این تمدید اخر هم داشتن پول واریزی رو هپولی میکردن فیش دستم نبود فاتحه....میگفتن نریختی!!!
    من نارمک هستم مرکز نبوت کسی داره از اینجا؟ خوبه؟
    مودم خودشون دارن بگیریم؟ من میخوام یه خط دیگه با adsl بگیرم کلا چند روز طول میکشه؟
    من Ping و packetlost اینا خیلی برام مهمه چون دانلود زیاد ندارم
    این قیمتش یه کم مشکوکه نکنه از حول حلیم بریم ته جهنم؟
    مودم که خودشون اخیرا دیگه نمیفروشن
    میگن برید خودتون تهیه کنید
    اینم که چه مدت طول میکشه تا راه بیفته طبق گفته ی خودشون مثلا هم واگذاری خط هم واگذاری ADSL بروز شده !
    ولی احتمالا برای ADSL از 3 روز تا یک هفته نهایتا طول بکشه (البته در بدترین حالت)
    فاصله ی کم تا مخابرات هم در حال حاضر مهم ترین تاثیرش اینه هر وقت سرویس دچار مشکل بشه میتونید سریع برید و اعتراض کنید (فاصله کم و تاثیر روی سرویس واسه خارجه)
    از لحاظ پینگ هم بعضی ها راضی هستن
    منم چون فقط سرویس مخابرات رو تجربه کردم نمیتونم نظری داشته باشم
    ولی کلا به اندازه پولی که آدم میده باید توقع داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

اگر مودمت رو جایی تست کردی و از سالم بودنش مطمئن هستی . و اگر مودم رو در ورودی منزل هم چک کردید و سیم ورودی منزل رو ارتباطش رو با داخل قطع کردید و مستقیم به مودم وصل کردید اگر هنوز مشکل وجود داشت عیب کار در مرکز هست.
    صفربند هم سر خط باشه مشکل ایجاد میکنه

ایشون درست گفته شما وقتی از خود خط با 1818 تماس بگیرید و خط بدهی نداشته باشه کلید 2 رو می زنید برای پیش پرداخت و مبلغ رو به ریال که معادل هزینه 2 ماه سرویس هست به ریال وارد می کنید و با کارت بانکی پرداخت می کنید. تا مبلغ رو به عنوان بستانکار داخل حساب شما لحاظ کنند .
    بعدش وصل ميشه اينترنت؟
    مرخله بعد چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام امروز رفتم مخابرات برا 256 که خیلی تعجب کردم!!!!!
    وقتی رفتم کارت دانشجویی رو دادم(مال خودم نیست و اعتبارش هم گذشته )اصلا هیچی نگفت یه ثانیه نگاه کرد بعد داد بهم
    تازه اجاره نامه هم مشکل داشت چون تمدید شده بود (ولی من اون قسمت رو کپیشو نداشتم) طرف به راحتی گفت بعدا کپی شو برام بیار ودیه مدیه هم نخواست. کلا انگار از دنده راست بلند شده بود خیلی حال کردم
    تقاضا نامه هم که نوشتم واسه 256 یه دقیقه دید گفت قبول میکنیم سرویس شما تا فردا وصل هست بیا بگیر یوزر پس رو
    کلا خیلی خوب بود
    منطقه مون هم اشرفی اصفهانی هست
    کسی هست که از اینجا داشته باشه
    امیدوارم خوب باشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بعدش وصل ميشه اينترنت؟
    مرخله بعد چيه؟
    بعدش باید برید مرکز مخابراتی و تقاضای سروی بکنید.
    البته قبلش بهتره که به امور مشترکین مرکز زنگ بزنید و بگید که میخواهید طرح پیش پرداخت رو انجام بدید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام امروز رفتم مخابرات برا 256 که خیلی تعجب کردم!!!!!
    وقتی رفتم کارت دانشجویی رو دادم(مال خودم نیست و اعتبارش هم گذشته )اصلا هیچی نگفت یه ثانیه نگاه کرد بعد داد بهم
    تازه اجاره نامه هم مشکل داشت چون تمدید شده بود (ولی من اون قسمت رو کپیشو نداشتم) طرف به راحتی گفت بعدا کپی شو برام بیار ودیه مدیه هم نخواست. کلا انگار از دنده راست بلند شده بود خیلی حال کردم
    تقاضا نامه هم که نوشتم واسه 256 یه دقیقه دید گفت قبول میکنیم سرویس شما تا فردا وصل هست بیا بگیر یوزر پس رو
    کلا خیلی خوب بود
    امیدوارم خوب باشه
    دوست عزیز من رو چی میگید پس که فقط قیافمو دیدن...کل مدرکی که ارائه دادم یک سلام بود..

فقط 25 هزار تومن ریختم تو حساب خط تلفنمون فرداش سرویس 256 وصل شد....نه کارت دانشجویی نه اجاره

نامه...تازه خط تلفن ماله ما هم نیست..خلاصه مثل اینکه رفتم از مغازه پفک خریدم...به این راحتی

کلی هم حا لدارم می کنم پینگم 40 تو mw2 و mw3 خدا پدر مخابرات رو بیامرزه...چیز پی ان هم که خیلی سرعتش بالاست از سرعت دانلود کم نمیشه ....

قبلا پارس بودم الان که اومدم مخابرات خیلی راضی ترم....

کلا خیلی خوب بود
    امیدوارم خوب باشه
    اااا پس میگم چرا شما هم مثل من شدی..جفتمون از یک جا سرویس گرفتیم منم از همون مخابراتی که شما رفتی گرفتم منم اشرفی

اصفهانیم..

همون جایی که از پله میری بالا دیگه؟دم در ورودیش هم یه دکه روزنامه فروشیه

پس بچه محلیم..بیا یه جا قرار بزاریم ببینیم همدیگرو بالاخره یک بچه محل تو این فروم پیدا کردم بعد از 3 سال
    Last edited by Saeed System; 11-03-2012 at 12:54.

9. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آره همونجا هست
    گفتی پینگ 256 تو mw2 40 هست چه خوب من که یادش بخیر teeworld هم بازی میکردم پینگم 320 بود
    پس خدا رو شکر از فردا خوب میشه

میگم فقط یه مشکلی هست
    طرف بهم گفت که دستگاهی که باهاش یوزر پس میدن خرابه ممکنه فردا درست نشه
    میگم شما چجوری یوزر پس گرفتی؟ فرداش رفتی اونجا؟ با تلفن میگن؟

11. این کاربر از rezausa2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره همونجا هست
    گفتی پینگ 256 تو mw2 40 هست چه خوب من که یادش بخیر teeworld هم بازی میکردم پینگم 320 بود
    پس خدا رو شکر از فردا خوب میشه

میگم فقط یه مشکلی هست
    طرف بهم گفت که دستگاهی که باهاش یوزر پس میدن خرابه ممکنه فردا درست نشه
    میگم شما چجوری یوزر پس گرفتی؟ فرداش رفتی اونجا؟ با تلفن میگن؟
    ایول....آره الکی میگن خرابه...به منم الکی گفتن خرابه فرداش رفتم گرفتم...فکر کنم حال ندارن یوزر پس رو بگیرن یا باید از مرکز بیاد ..برای همین میگن خرابه...ولی اونروزی که میگه بری سریع بهت میده....

من اونجا بودم به یه نفر الکی گفت خرابه شنبه بیا 1 هفته بعد گفت بیاد به من گفت فردا بیا یعنی شانس آوردم اون زنه رفت یه مرده اومد جاش نشست گفت فردا بیا وگرنه به منم میگفت شنبه بیا

خداییش پینگش د رحد لنه!! انگار نه انگار که دارم اینترنتی بازی میکنم البته منظورم سرورهای ایرانیه ها...با پارس آتلاین تو سرورهای ایرانی 110 بود پینگم الان شده 50 از نصف کمتر شده تو همون سرورها

13. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •