درسته که PES6 فوق العاده بود ولی خیلی قدیمیه دیگه به نظر من که PES9 هم خیلی عالی بود
درسته که PES6 فوق العاده بود ولی خیلی قدیمیه دیگه به نظر من که PES9 هم خیلی عالی بود
قبلا سر من اومده !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه پچ نصب کرده ام و نه کیت سرور و نه هیچی
کلا ژاپنیا دارن تو خیلی زمینه ها عقب میفتن نمونه های بارزش توی صنعت اتومبیل که هیوندای .......یا بازار موبایل که دیگه سونی جوجه سامسونگم نیست.........توی صنعت پخش و ضبط مدیا و بخصوص lcd و led و...هم که سامسونگ و الجی بلا به سر ژاپنیا آوردن..........
کلا من که خیلی راضیم به ضرره امثال شرکتای ژاپنی و مشابه اروپایی اونها یعنی خدا بیامرز "نوکیا"![]()
سلام
یک سوال داشتم
من سی دی بازی رو خریدم وقتی نصب کردم چون خودش بازی رو کرک میکرد نمیشد روش پچ ریخت
بعد حالا بازی رو به روش که چند پست قبل توضیح دادید نصب کردم و اتفاقا تونستم پچ 1.2 رو بریزم حالا از چند جا کرک نسخه 1.2 رو گرفتم اما همش ارور this file damaged میده
کسی کرکی نمیشناسه واسه نسخه 1.2 که سالم باشه و خودش نصب کرده باشه
پچ 2.1 و 2.1.1 pesedit رو نصب کن . توی سایت pesbaz هستش .
اگه بعد از نصب موقع اجرای بازی ارور میده، مشکل از فایلهای داخل پوشه img هستش یکی از فایلها نیست که این ارور رو میده مثلا اگه فایل dt05_e.img که مربوط به نوشته ها به زبان انگلیسی هست اگه نباشه ارور میده
Last edited by urumchi; 17-11-2011 at 13:27.
دوستانی که بازی رو پاک کردن از تظر من اشتباه کردن
اگه مشکل شما دریبل خوردن بود میشد با چند بازی این مشکل رو حل کرد...
بعضیا میگفتن درجه سوپراستار خیلی سخته ولی من اصلا این حرفشونو قبول ندارم...
با یوونتوس میلان رو 7-2 زدم با درجه سوپراستار.....
اگه هم میخواید دریبل نخورید بهترین راه نگه داشتن R2 + A هست........
من که اینجوری دفاع میکنم کمتر گل میخورم....
این نظر شخصی من بود .... بازم اگه قانع نشدید دیگه نمیدونم چی بگم
قبول دارم بازی سخت تر شده ولی درعوض خیلی روان شده.....
من که ازش خیلی خیلی راضیم
بچه ها من پچ اول pesedit که هماهنگ با patch 1.1 konami بود را نصب کرده بودم و همه چیز درست بود.ولی الان پچ 2 pes edit و یا پچ smoke رو که هماهنگ با پچ 1.2 konami هست رو نصب میکنم لباس تیم ها جا به جا شده.میخواستم ببینم لباس اولا از کجا درست میشه؟چون قبلا توی کیت سرور یک قسمت gdb هم داشت که لباس ها را اونجا می ریخت.کسی میتونه بگه مشکل از چیه؟ممنون.
من برا دفاع از ترکیب R2+ضربدر+مربع استفاده میکنم کسی نمیتونه نزدیک دروازه بشه چه برسه گل بزنه
من سوپر استار رو توی حالت معمولی که هیچ توی سوپر استار به راحتی میبرم...
از نظر من بازی خیلی زیبا تر شده ...
دوستانی هم که میگن PES 6 بهتره به نظرم این عادت شده براشون چون همه میگن 6 بهتره اوناهم باید بگن بهتره
واقعا الان اصلا کسی حالش بهم نمیخوره بره PES6 بازی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)