کارلتو، معتقد است که با آمدن او به رختکن چلسی، هویت جدیدی به این تیم آمده است.
سایت گل - کارلو آنچلوتی مربی چلسی در صحبتهایی اعلام کرده که از زمان روی کار آمدن او بر روی نیمکت مربی گری این تیم، هویت تازه ای در چلسی دمیده شده؛ چرا که پیش از این رومن آبراموویچ، مالک این باشگاه معتقد بود که این تیم شخصیتی از خود ندارد.
مربی سابق میلان در کتاب زندگی نامه اش که پیشتر آن را منتشر نموده، به این نکته اشاره کرده که رئیس روس باشگاه انگلیسی معتقد بوده که در رختکن این تیم، کمبود هویت دیده می شود.
در حال حاضر آبی پوشان لندنی در صدر جدول رقابتهای لیگ برتر قرار گرفته اند و به مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نیز راه یافته اند. آنچلوتی در صحبتهایی در این رابطه گفت:« فکر می کنم که چلسی در سال اخیر سبک جدیدی از فوتبال را ارائه دادو نشان داد که شخصیت و هویت دارد. گاهی وقتها ما می توانیم خوب بازی کنیم و در برخی مواقع نمی توانیم بازی خوبی را ارائه دهیم ولی در تک تک دیدارها، چلسی با هویت و با سیستم خاص خود بازی می کند.»
این مربی ایتالیایی ادامه داد:« من هنوز با رومن در این رابطه صحبت نکرده ام ولی او قطعا در مورد تیمش نظری برای گفتن دارد.»
آبی پوشان چلسی در دیدارهای اخیرشان چندان موفق ظاهر نشده اند و در شش دیدار اخیر در تمامی رقابتها تنها به یک پیروزی دست یافته اند ولی آنچلوتی معتقد است که اوضاع رو به راه خواهد بود. او درپایان صحبتهایش گفت:« هیچ وقت فکر نمی کنم که اگر تیمم در دیداری به پیروزی نرسد،رومن مرا برکنار خواهد کرد. هدفم این است که نهایت تلاشم را برای موفقیت تیمم به کار بگیرم، همان کاری که برای تمامی تیمهای پیشینم نیز انجام می دادم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2009/12/25