داداش تو مطمنی ؟ اگه این جوری که بشه خیلی خوبه فقط بگو از کجا پرسیدی؟
داداش تو مطمنی ؟ اگه این جوری که بشه خیلی خوبه فقط بگو از کجا پرسیدی؟
وای امروز طعم دانلود رو چشیدم بعد از استفاده مجدد از دانلود آفلاین بعد از مدتها.
اونم با سرعت 2.4 مگ درثانیه که میشه 19 مگ پهنای باند.
تو 2 ساعت 18 گیگ دان کرد.
خدایا چه میشه مخابرات یه همچین سرعتی بده به همه.
محتوای مخفی: .
![]()
Last edited by OMiD.1080p; 11-05-2013 at 22:27.
وای خدا . حالشو ببر . جای ما هم حالشو ببر . فکر کنم اگه بخوای همینجور دانلود کنی سر یک روز هاردت پر میشه . ما که فقط امیدواریم روزی همچین سرعتی به ما هم برسه . البته خیلی مبرم نیست نیازم که بخوام سراغ این روش برم .
فقط یه سوال . تجهیزاتش رو بعد از اون موقعی که توی تاپیک گفتی خریدی ؟ چند در اومد واست ؟ هم نرم افزاری هم سخت افزاری .
بعضی ها منو خوب میشناسند اینجا.
تو همین تاپیک تا حالا کلی راجع وضعیت اینترنتم و دزدی ها مخابرات گفتم.
دیگه چند وقتی بود بازم تحمل میکردم و دیگه حال و حوصله اینکه هی برم خود پشتیبانی و یا تلفنی بهشون بگم رو ندارم.
چون تا حالا اگر یه گورخر رو بهم داده بودند تا حالا رام میکردمش. ولی این مخابرات خیر.
همین الان الکی الکی شارژ بعثتم و هم شارژ یه سرویس دیگه ام به پایان رسید. در صورتی که هر کدوم نزدیک به 500 مگ حجم داشتند تا نیم ساعت پیش. بدون اینکه حتی دانلودی کنم.
بر ********** لعنت. دزدها.
حالا ببین چقدر هم زرنگ هم هستند به خاطر اینکه ما نتونیم بفهمیم و یا دیر بفهمیم قضیه چیه که یهو حجم مون تموم شده اومدند به طور عمدی سامانه رو بستند ( طوری که انگار مشکل فنی داره ) تا ما متوجه نشیم.
به خدا قسم دیگه دل و دماغ اینکه اسم مخابرات رو به زبون بیارم رو ندارم.
بذار هر کاری دلشون میخواد بکنند.
دلمون خوشه که هم خدایی و هم روز جزایی هم هست. تا اون روز ببینم مخابرات چه میکنه.
فقط کافیه یه مقدار به این جمله تامل کنید.
چرا الان سامانه باز نمیشه ؟
-
-
-
-
-
e جدی ؟
-
پس چرا الان که شارژم تموم شده اون صفحه ایی که مربوط به پر کردن اطلاعات جهت خرید حجم است رو خودش راحت میاره ؟
پ ن : مخابرات . آفای مخــــــــــابرات خودتی.
من هفته ی پیش طرح نقره ای 2گیگ که همون کمپینگ 1مگ هست را گرفتم speedtest 1.43را نشون داد که خوب درسته!
سرعت دانلود هم روازای اول فیلترینگ در شب افتضاح بود ولی الان خوبه و اگه از یک سرور وب مثل مدیافایر بگیری از ساعت 3 اینا تا 180 بهت میده ولی چون من دانلودام از مدیافایر نیست نمیتونم با حداکثر سرعت دانلود کنم و بگم که شبانه حداکثر چقدر میشه دانلود کرد ولی با توجه به بعثت و سرعت الانم تا 3گیگ راحت میشه گرفت اگه باز مشکلی پیش نیاد!!
در مورد کم کردن حجم هم خیلی دقیقه تا حالا مشکلی نداشتم.
جالبه واقعا.نوشته شده توسط مخابرات دزد
والا خود مسئول خدمات ADSL مخابرات می گفت راست و دروغش با خودش ، می گفت به خاطره هفته ی مخابرات که هفته ی آینده س قراره همچین کاری بکنن
Last edited by p30str; 12-05-2013 at 10:59.
داداش منم میخوام اینطور سرعتی رو داشته باشم میشه تجهیزات و سخت افزار نرم افزاری که لازمه رو برام میل یا پ.خ کنی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yahoo id : dnaany
امروزم کلی با ادمای گاو پشتیبانی سرو کله زدم آخر سرم اینقد ر پاس پاس کردن هیچی به هیچی
فردا میرم طرح جدید میگیرم احتمال زیاد اوونم همین ماهی 8 گیگیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)