من که یه پرینتر Hp داشتم خیلی خوب بود از همه لحاظ مثل سرعت و دقت
من که یه پرینتر Hp داشتم خیلی خوب بود از همه لحاظ مثل سرعت و دقت
خدا پدرت رو بیامرزه منم همینو می گم دیگه حالا اگر پرینتر اچ پی گارانتی معتبر نداره که نمیشه گفت بده
به خاطر تحریمشه
پرینتر هم داستانش همینه
(خنده های بعد از متن رو دیدی؟)
تو یه تاپیکی درباره بلوری صحبت شده بود که یکی از دوستان گفتن اگه لپتاپ بلوری داشته باشه با dvd و مخصوصا اونایی که یکم خش داره مشکل دارن...درسته این حرفش؟ به نظرتون با درایو dvd بگیرم بهتره؟
و لطفا محتویات جعبه 6090 بفرمایید و آیا تو این مدل مشکل سوئیچ بین کارتهای گرافیک و گرما هست؟
با چه گارانتي مي خواهي بگيري ؟
داداش من نميگم hp بده منظورم اينه اگه تو ايران گارانتي نكنن و خداي نكرده خراب بشه چه كار باس كرد بندازيمش دور !
Last edited by rezabargh; 03-09-2011 at 15:55.
من اگر بخوام هر مارکی رو بگیرم بدون گارانتی می گیرم
پول الکی داریم واسه گارانتی می دیم
یه فلش 27 -8 تومنی رو دبه می کنن واسه تعویض و تعمیر اونم معتبر ترین گارانتی ایران
بعد لبتاب رو .....
آقا این سوال رو من هم حداقل 4 - 5 بار تو فروم پرسیدم
کلا یکی بیاد راجع به درایو دی وی دی یا بلوری صحبت کنه
ثواب داره
سلام
من چند هفته هست که درباره این لپتاپ تحقیق میکنم و تغریبا تصمیم خودمو گرفتم برای خریدش
یه سوال دارم درباره تاچ پدش که چه جوری هست؟ راحته؟یا نه ؟
آیا با لپتاپی با تاچ پد بهتری کار کردین؟
لطفا اگه امکان داره با پست 2293 هم پاسخ بدید چون سوال من هم هست
متشکرم
بابا چه خبره اینجا آب هویج بستنی چیزی نمی خواین؟؟..... یه وقت تعارف نکنینا....
تاپیک به گند کشوندین....
همتون جمع کنین من اومدم....
تاچ پد Synaptic هست و بسیار فوق العاده....
من با Apple هم کار کردم اما اچ چی فوق العاده عالی هست....
ببینید دوست عزیز قدرت DVD-Rom در دستگاه های Portable مثل نوت بوک کمی ضعیف تر هست نسیت به نوع Stable و کاملا هم طبیعی اما این به این معنی نیست که اختلاف زیادی تو Performance داشته باشه....
در مورد Blue-ray هم درست کمی حساس تر هست به دلیل Sensivity بالای لنز....
ببینید دوست عزیز بهتر هست دنبال یه فروشگاه با فروشندگان حرفه ای باشید جای نگرانی در مورد گارانتی....
البته این به این معنی نیست که گارانتی اهمیتی نداره...نه...فقط در این مورد این سری در اولویت دوم قرار می گیره به دلیل کیفیت بسیار بالای قطعات و Quality Control فوق العاده عالی که ریسک خرابی رو بسیار پایین آورده....
به دلیل تحریم مملکت الله اکبر توسط آمریکا گارانتی و ساپورت رسمی برای این برند وجود نداره اما شرکت های بسیار خوبی هستن که خدمات خوبی رو ارائه می کنن.....
در مورد خرید هم Pm بدین فروشگاه خوب با فروشندگان بسیار درستی رو معرفی کنم که می تونین رو گارانتی بسیار خوبش حساب کنین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)