تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 364 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ریموت کنترل صوتی جادویی ال‌جی برای تلویزیون‌های هوشمند تا آخر ماه جاری ارائه خواهد شد

LG Magic Remote Control The Verge

کنترل از راه دور جادویی ال‌جی وسیله‌ای کاربردی و جذاب است که امکان کنترل تلویزیون‌های هوشمند این کمپانی را با استفاده از ژست‌های حرکتی و دکمه‌ها فراهم می‌کند. ال جی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امسال از تکنولوژی فرمان صوتی بر روی این محصول نیز رونمایی کرد و به نظر می‌رسد تا پایان ماه جاری میلادی این فناوری به شکل تجاری وارد بازار شود.

طیف وسیعی از تلویزیون‌های هوشمند تولید 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طی 10 روز آینده ارائه خواهند شد، که ویژگی کنترل صوتی که ال‌جی مدتی پیش در ماه ژانویه در CES از آن رونمایی کرد را همراه خواهند داشت. سیستم کنترل صوتی این امکان را فراهم می‌کند تا یک برنامه تلویزیونی را پیدا کنید، یا در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی که تلویزیون از آنها پشتیبانی می‌کند به جستجو بپردازید. این ویژگی از طریق میکروفونی که در ریموت کنترل جادویی تعبیه شده در دسترس قرار می‌گیرد. تا پیش از این کنترل جادویی تلویزیون‌های ال جی می توانست با حرکت دست و البته فشار دکمه‌ها کارهای زیادی را انجام دهد و ویژگی اخیر به گونه این دستگاه را کامل‌تر کرده است.
    همان‌طور که انتظار می‌رفت، فناوری تشخیص صدا در این محصول توسط Nuance به وجود آمده است، که در نرم‌افزار Dragon برای کامپیوترها و چند اپلیکیشن موبایل نیز از آن استفاده شده است. در واقع Nuance یک سیستم مطمئن و مناسب برای تبدیل کلام به متن است.
    بنا به گزارش Slashgear همه محصولات ال‌جی که پس از ماه آوریل وارد بازار می‌شوند، به روز رسانی تشخیص صوت را روی خود خواهند داشت و تلویزیون‌هایی که از ریموت کنترل جادویی پشتیبانی می‌کنند، تا پایان ماه، به روز رسانی را دریافت خواهند کرد.

منم دیگه کنترل جادوییم که خربا شده نه میدم تعمیر نه یه نوشو میخرم صبر می کنم این بیاد با tv ستش کنم.
    دمش گرم تکنولوژی این smart tv هارو هم میشه هر چند وقت یه جورایی تازش کرد

2. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مرسی مهدی جان
    به tv های ما هم میخوره دیگه؟
    خیلی خوشگله
    راستی اون نشت نور رو وقتی local dimming رو روشن میکنم و رو متوسط یا زیاد میگذارم به کل از بین میره
    حالا نمیدونم این ایراد هست یا نه?
    چون لوکال دایمینگ که خاموش هست نشت نور دیده میشه ولی
    وقتی روشن میکنم رو ضعیف هم دیده میشه ولی رو متوسط و زیاد به کل محو میشه!?

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی مهدی جان
    به tv های ما هم میخوره دیگه؟
    خیلی خوشگله
    راستی اون نشت نور رو وقتی local dimming رو روشن میکنم و رو متوسط یا زیاد میگذارم به کل از بین میره
    حالا نمیدونم این ایراد هست یا نه?
    چون لوکال دایمینگ که خاموش هست نشت نور دیده میشه ولی
    وقتی روشن میکنم رو ضعیف هم دیده میشه ولی رو متوسط و زیاد به کل محو میشه!?

محمد فیلممون کردی یا سریال.
    پسر حالا میگی خوب فقطی local dimming روشن نباشه مطمئنا عملکرد tv میشه edge led دیگه و از فناوری نور نقطه ای استفاده نمی کنه وقتی نکنه مثل tv های ما از گوشه نور میده شمام که سایزه tvایت بزرگه بنابراین واسه این که به مرکز تصویر نور برسه مجبوره نور led های کناری رو ببره بالا اونوقته که نور به بیرون تراوش می کنه.رفیق روشن باشه تازه اون موقع کیفیت اصلی tv رو میبینی البته البته نوردهی نقطه ای هم یه بدی داره ها مثلا نقاط روشن تر توی کل تصویر به نقاط تیره تر بعضی وقتا نور تراوش می کنه ونقطه های بقلیش رو هم روشن می کنه

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

محمد فیلممون کردی یا سریال.
    پسر حالا میگی خوب فقطی local dimming روشن نباشه مطمئنا عملکرد tv میشه edge led دیگه و از فناوری نور نقطه ای استفاده نمی کنه وقتی نکنه مثل tv های ما از گوشه نور میده شمام که سایزه tvایت بزرگه بنابراین واسه این که به مرکز تصویر نور برسه مجبوره نور led های کناری رو ببره بالا اونوقته که نور به بیرون تراوش می کنه.رفیق روشن باشه تازه اون موقع کیفیت اصلی tv رو میبینی البته البته نوردهی نقطه ای هم یه بدی داره ها مثلا نقاط روشن تر توی کل تصویر به نقاط تیره تر بعضی وقتا نور تراوش می کنه ونقطه های بقلیش رو هم روشن می کنه
    راستش رو بخوای نمیدونستم
    یعنی 57000و65100 لوکال دایمینگ رو نداره؟
    آخه وقتی لوکال رو خاموش میکنم فقط از دو منطقه نشت نور داره
    و جاهای دیگه اصلا اینطوری نیست و کاملا تیره هست!
    ولی وقتی روشنش میکنم رو متوسط وزیاد نشت نور از بین میره ولی رو
    لوکال روشن ولی رو کم بازم نشت نور.هست?!

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آزادي تاپيكمان را خدمت دوستان تبريك مي گويم

7. این کاربر از s a j j a d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آزادي تاپيكمان را خدمت دوستان تبريك مي گويم
    چند روز بود کل فروم های سایت تعطیل بود؟!
    کلی اتفاق افتاده تو این چند روز برام

بچه ها بیاین یه حضور غیاب کنید ببینیم چند چندیم!؟
    کیا هستن کیا نیستن

9. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من هستم سر بلند باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان من چند روزی به فکر خرید فیلم 3 بعدی ام البته چندتا دارم اما زیاد باشون حال نمیکنم می خواستم از دوستان اگر فیلمی مورد نظرتون هست اعلام کنند البته می دونم اینجا جاش نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من چند روزی به فکر خرید فیلم 3 بعدی ام البته چندتا دارم اما زیاد باشون حال نمیکنم می خواستم از دوستان اگر فیلمی مورد نظرتون هست اعلام کنند البته می دونم اینجا جاش نیست

رفیق اگه میخوای بخری که از 3d باز بخر قیمتاش خوبه ولی اگه هم میخوای من به مرور فیلم ها وانیمیشن هارو لیچ می کنم و توی تایکم میزارم بیا و دان کن آواتار رو داری جالبه.
    رفیق فیلم سلیقه ای به واقعی بودن وجالب بودن سه بعدیش توجه کن و به این که چه ژانری دوست داری من بیشتر ژانر های اکشن و بعضی از فیلم های تخیلی و داستانی و ورزشی و پلیسی و فیلم هایی که اسکار میگیرن و کاندید بهترین فیلم هستند دوست دارم که اکثرشون اکشن نیستند و سه بعدی هم نیستند.
    فیلم هایی که 2011 من دوست داشتم:fast five-drive-transformers3-hugo-warhores-harry potter-the help-
    البته هنوز همه یفیلم های مورد پسند عام 2011 رو وقت نکردم ببینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

ما که اخرش نفهمیدیم lw5700 لوکال دامینگ داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •