تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 284 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عزیز شما سری st25 به بعد پاناسونیک رو که بخرید همگی ضد آلرژی هستند و هیچ مشکلی برا پوستتون پیش نمیارن. مدلای بالای پاناسونیک جنس تیغه هاشون هم با بقیه ریش تراش ها فرق میکنه و آلیاژ نقره هستند.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    ممنون دوست عزیز. این چیزی که شما گفتی Trimmer هست؟ آخه من ماشین ریش تراش نمیخوام چون برای من فایده نداره و به Trimmer نیاز دارم...
    بعد در مورد این مدلی که معرفی کردید کجا میتونم اطلاعاتی بدست بیارم؟
    از دوستان دیگه هم خواهش میکنم که اگه در این زمینه تجربه یا اطلاعاتی دارن, منو راهنمایی کنن.ممنون میشم

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به همه ی بچه های گل پیج.آقا من یه مشکل بزرگ دارم.اصن در حد فاجعه...میدونید از بدشانسی من بصورت ژنیتیکی پوستم خیلی حساس هست.در اثر کوچکترین تحریکی قرمز و ملتهب میشه.حالا من خیلی رعایت میکنم و زیاد در معرض محرک ها نمیرم.ولی یکی از این محرک ها اصلاح صورته.یعنی وقتی صورتمو اصلاح میکنم (با تیغ یا ریش تراش) خیلی ملتهب و قرمز میشم.طوری که از کرده ی خودم پشیمون میشم.حجم ریشم هم زیاده و چون زود به زود درمیاد تصمیم گرفتم که اصلا قید از ته زدن ریش رو بزنم.تصمیم گرفتم با موزر کوتاه کنم فقط.ولی از بدشانسی به فلزی که تیغه ی موزر ازش ساخته شده هم آلرژی دارم.یعنی وقتی موزر روی پوستم قرار میگیره بعد از چند ساعت پوستم به شدت قرمز میشه و تا چند روز همونطوری می مونه.چند نوع موزر هم که تو آرایشگاه ها استفاده میشه امتحان کردم ولی به همشون آلرژی داشتم.همینطور به خط زن ماشین ریش تراش هم آلرژی دارم و از اون هم نمیتونم برای کوتاه کردن ریشم استفاده کنم.
    میخواستم از بچه های پیج اگه کسی هست که اطلاعی از یه نوع موزر که برای پوستهای آلرژیک ساخته شده داره بهم بگه.واقعا ممنون میشم.من یه نوع Trimmer میخوام که تیغه هاش از یه جنسی باشه که آلرژی ایجاد نکنه یا حتی مثلا تیغه هاش غیر فلزی باشه.خودم گشتم و به REMINGTON PG 410 رسیدم.ولی نمیدونم آیا میشه بهش اعتماد کرد یا نه.اگه کسی اطلاعی داره یا مورد بهتری سراغ داره خیلی ممنون میشم اگه بهم بگید.
    سلام
    شما باید از ماشین اصلاح یا همون تریمر استفاده کنید و ریشتراش مناسب شما نیست ، موزر که شما استفاده کردید جنس تیغه استیله شما بایستی از ماشینهایی که جنس تیغه اون تیتانیوم (پوشش تیتانیوم) است استفاده کنید حتما بایستی تیغه زیرین که با پوست تماس داره از استیل نباشه ، بعضی ماشینها هم جنس تیغه از سرامیک است که گفته میشه برای پوست حساس مناسبه ، تشخیص اینکه کدوم بهتره با خودتون .
    لینک مشخصات چند مدل رو براتون میزارم ، البته برند های دیگه هم هستن که میتونید بررسی کنید ولی رمینگتون ظاهرا از تیغه تیتانیوم بیشتر استفاده میکنه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید
    Last edited by 22arash; 14-10-2014 at 08:51.

3. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    شما باید از ماشین اصلاح یا همون تریمر استفاده کنید و ریشتراش مناسب شما نیست ، موزر که شما استفاده کردید جنس تیغه استیله شما بایستی از ماشینهایی که جنس تیغه اون تیتانیوم (پوشش تیتانیوم) است استفاده کنید حتما بایستی تیغه زیرین که با پوست تماس داره از استیل نباشه ، بعضی ماشینها هم جنس تیغه از سرامیک است که گفته میشه برای پوست حساس مناسبه ، تشخیص اینکه کدوم بهتره با خودتون .
    لینک مشخصات چند مدل رو براتون میزارم ، البته برند های دیگه هم هستن که میتونید بررسی کنید ولی رمینگتون ظاهرا از تیغه تیتانیوم بیشتر استفاده میکنه .

موفق باشید
    ممنون دوست عزیز.بله منم به این نتیجه رسیدم که جنس تیغه باید سرامیک یا تیتانیوم باشه.ولی شاید اینا هم حساسیت ایجاد کنه.رمینگتون بیشتر محصولاتش از تیتانیوم هست ولی فقط در همینی که من معرفی کردم نوشته بدون ایجاد آلرژی.یعنی بقیه ی اون تیتانیومی ها هم آلرژی ایجاد میکنن؟ اگه اینطوری باشه پس نمیشه به هر تریمری که جنس تیغش از تیتانیوم بود اعتماد کرد و اونو ضد آلرژی دونست.واسه همین انتخاب برای من سخت شده.در مارکهای دیگه مثل فیلیپش و پاناسونیک هم تیغه ی تیتانیوم یا الماس یا سرامیک دیدم ولی نمیدونم میشه اونا رو ضد آلرژی دونست یا نه.
    اون مدلی که خودم معرفی کردم در توضیحاتش نوشته که مخصوص پوستهای حساس و بدون ایجاد آلرژی.ولی نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد یا نه.چون من از بچگی تا الان دارم از محصولات ضد آلرژی استفاده میکنم وای خیلیاشون الکی گفتن که ضد آلرژی هستن و تازه بدتر هم بودن.میترسم این هم اونجوری بشه.
    اگه از بین بچه ها کسی هست که در این زمینه تجربه داشته باشه و بهش ثابت شده باشه که فلان تریمر بدون ایجاد آلرژی هست, ممنون میشم بهم بگه.

داره خودمونی میشه Ro mina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

معرفی ریش تراش فوق حساس1155 فیلیپس

ریش تراش فوق حساس فیلیپس Philips مدل RQ1155 مجهز به تیغه های اصلاح Gyro Flex2 با قابلیت منطبق شدن بر روی پستی و بلندی های صورت می باشد که نیاز به فشار دادن ریش تراش بر روی صورت را به حداقل می رساند. از قابلیت های ماشین اصلاح فیلیپس، به دلیل طراحی حفره های ریز بر روی تیغه دستگاه و شکاف های روی توری ، در تراشیدن ریش های عادی و ته ریش دقتی مضاعف دارد. ماشین اصلاح صورت فوق حساس فیلیپس دارای فن آوری منحصر بفرد بلند کردن و قطع مو(Lift & Cut) می باشد که با بلند کردن مو و قطع آن، موی صورت شما را تا زیر سطح پوست اصلاح می کند. فن آوری Aquatec به کار رفته در این ماشین اصلاح ، امکان استفاده به دو صورت خشک و مرطوب را با استفاده از ژل ریش تراش و یا کف ریش تراش به شما می دهد.
    تیغه های ریش تراش فیلیپس مدل 1155 به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد که با حداقل اصطلاک، به آسانی روی پوست صورت حرکت کرده و بازدهی اصلاح را بالا می برد. ماشین اصلاح صورت 1155 فیلیپس، مجهز به خط زن دقیق به منظور اصلاح ریش و سبیل بدون آسیب رساندن به پوست می باشد. ریش تراش فیلیپس به صورت بدون سیم طراحی شده است که می توان با یک ساعت شارژ به مدت 50 دقیقه از آن استفاده مداوم کرد( تا 14 روز). ماشین اصلاح صورت فیلیپس قابلیت تنظیم خودکار ولتاژ ورودی از 100 تا 240 وات را دارا می باشد. این دستگاه دارای قابلیت شستشوی تیغه های اصلاح می باشد و می توان به راحتی پس از اصلاح برای تمیزی بیشتر تیغه ها را زیر آب شستشو نمود.

6. این کاربر از Ro mina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

معرفی ریش تراش فوق حساس1155 فیلیپس

ریش تراش فوق حساس فیلیپس Philips مدل RQ1155 مجهز به تیغه های اصلاح Gyro Flex2 با قابلیت منطبق شدن بر روی پستی و بلندی های صورت می باشد که نیاز به فشار دادن ریش تراش بر روی صورت را به حداقل می رساند. از قابلیت های ماشین اصلاح فیلیپس، به دلیل طراحی حفره های ریز بر روی تیغه دستگاه و شکاف های روی توری ، در تراشیدن ریش های عادی و ته ریش دقتی مضاعف دارد. ماشین اصلاح صورت فوق حساس فیلیپس دارای فن آوری منحصر بفرد بلند کردن و قطع مو(Lift & Cut) می باشد که با بلند کردن مو و قطع آن، موی صورت شما را تا زیر سطح پوست اصلاح می کند. فن آوری Aquatec به کار رفته در این ماشین اصلاح ، امکان استفاده به دو صورت خشک و مرطوب را با استفاده از ژل ریش تراش و یا کف ریش تراش به شما می دهد.
    تیغه های ریش تراش فیلیپس مدل 1155 به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد که با حداقل اصطلاک، به آسانی روی پوست صورت حرکت کرده و بازدهی اصلاح را بالا می برد. ماشین اصلاح صورت 1155 فیلیپس، مجهز به خط زن دقیق به منظور اصلاح ریش و سبیل بدون آسیب رساندن به پوست می باشد. ریش تراش فیلیپس به صورت بدون سیم طراحی شده است که می توان با یک ساعت شارژ به مدت 50 دقیقه از آن استفاده مداوم کرد( تا 14 روز). ماشین اصلاح صورت فیلیپس قابلیت تنظیم خودکار ولتاژ ورودی از 100 تا 240 وات را دارا می باشد. این دستگاه دارای قابلیت شستشوی تیغه های اصلاح می باشد و می توان به راحتی پس از اصلاح برای تمیزی بیشتر تیغه ها را زیر آب شستشو نمود.
    ممنونم از معرفیتون.ولی من به تریمر نیاز دارم.از طرفی این مدلی که معرفی کردید, بیشتر از نظر فناوری کوتا کردن موها, ضد حساسیت هست.البته این هم خیلی برام مهمه ولی مشکل اصلی اینه که من به فلزی که تیغه ها ازش ساخته شده آلرژی دارم.من به تریمری نیاز دارم که تیغه هاش ایجاد آلرژی نکنه و همینطور فناوری که برای کوتاه کردن موها استفاده میکنه هم ایجاد حساسیت نکنه.گ
    به هر حال خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید.

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.بله منم به این نتیجه رسیدم که جنس تیغه باید سرامیک یا تیتانیوم باشه.ولی شاید اینا هم حساسیت ایجاد کنه.رمینگتون بیشتر محصولاتش از تیتانیوم هست ولی فقط در همینی که من معرفی کردم نوشته بدون ایجاد آلرژی.یعنی بقیه ی اون تیتانیومی ها هم آلرژی ایجاد میکنن؟ اگه اینطوری باشه پس نمیشه به هر تریمری که جنس تیغش از تیتانیوم بود اعتماد کرد و اونو ضد آلرژی دونست.واسه همین انتخاب برای من سخت شده.در مارکهای دیگه مثل فیلیپش و پاناسونیک هم تیغه ی تیتانیوم یا الماس یا سرامیک دیدم ولی نمیدونم میشه اونا رو ضد آلرژی دونست یا نه.
    اون مدلی که خودم معرفی کردم در توضیحاتش نوشته که مخصوص پوستهای حساس و بدون ایجاد آلرژی.ولی نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد یا نه.چون من از بچگی تا الان دارم از محصولات ضد آلرژی استفاده میکنم وای خیلیاشون الکی گفتن که ضد آلرژی هستن و تازه بدتر هم بودن.میترسم این هم اونجوری بشه.
    اگه از بین بچه ها کسی هست که در این زمینه تجربه داشته باشه و بهش ثابت شده باشه که فلان تریمر بدون ایجاد آلرژی هست, ممنون میشم بهم بگه.
    دوست عزیز بد نیست با این فروم هم آشنا بشی مشاوره خوبی میده و خود این آقا فروشنده هم هست البته بنده از ایشون خرید نکردم ولی از روی فید بک ها معلوم میشه تجربه خوبی دارن و رضایت مشتریان حاصل شده .

قصد تبلیغ فروشگاه و یا فروم دیگه ای رو ندارم فقط امیدوارم کمک کرده باشم مشکل دوستمون حل بشه .

9. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان ......

کسانی که قصد خرید ریش تراش دارند ، توصیه میکنم به جز پاناسونیک سراغ چیز دیگه ای نرن .

در طول این 12 سال بیش از 7 مدل ریش تراش داشتم ، به جز 2 مدل آخری که پاناسونیک سه تیغه و 4 تیغه بودن مابقی ...... بگذریم . فقط پول دور ریختنه .

پاناسونیک از هر لحاظ سر تره : دور موتور + مناسب بودن برای پوست های حساس + ضد آب بودن و......

حتی مدل های پایینش هم ارزش خرید داره .

وقتی که فکر میکنم چند سال پیش چه پول هایی برای براون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا فیلیپس پرداخت می کردم ، واقعا ناراحت میشم .

ریش تراش فعلی من این مدلی هست که عکسش در زیر قرار داره ، البته تا دو سال پیش نمونه سه تیغه رو داشتم ، که اون هم در نوع خوش بی نظیره . دور موتور 13 هزار + شارژ خوب + ضد آب بودن و....

اما این مدل : نمونه 4 تیغه با دور موتور 14 هزار تا و البته بی صدا تر از مدل قبلیه .

شما فقط هفته ای یا دو هفته ای یکبار دو قطره روغن خرج این ریش تراش کن یه عمر واست کار میده .

یه نکته رو هم اضافه کنم : سعی کنید بدون دستگاه خشک کن بخرید ، من نمونه سه تیغه با دستگاه خشک کن رو داشتم اما بعد از استفاده ریش تراش رو با آب می شستم و

کناری می ذاشتم و بعد از 20 دقیقه هم خشک میشد . در مصرف برق هم صرفه جویی میشه ، چون دستگاه خشک کن بیش از یک ساعت کار میکنه ، در حالی که اصلا نیاز نیست .

برای شستشو هم از آب ولرم استفاده کنید ........!!!!! ریش تراش به راحتی تمیز میشه .

---------------------------------------------------------------------------------------

نکته : برای تمیز کردن بین تیغه ها باید از این شونه ی کوچیکه همراه ریش تراش استفاده کنید ، گاهی اوقات آب نمیتونه این کار رو انجام بده ، دستگاه خشک کن که جای خود داره ....!!!!

مو به صورت به هم چسبیده یه کلاف تشکیل میده ، شما باید به آرامی بین تیغه ها رو تمیز کنید و بعد با آب شستشو بدید .

البته این کار همیشه لازم نیست ، گاهی که ریش خیلی بلنده و شما قبل از اصلاح ریش رو مرطوب میکنید این اتفاق میفته .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما.........

دو تا ویدئو در آپارات قرار دادم :

اولی : مقایسه ریش تراش پاناسونیک مدل ES- LV با 5 تیغه با مدل ES-LA با 4 تیغه :

دومین ویدئو : مقایسه ریش تراش پاناسونیک ES-LA93-K با 4 تیغه و بروان سری 7 :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ریش تراش های براون و فیلیپس انواع تکنولوژی ها رو یدک میکشن ، اما حرف اصلی اینه : قدرت موتور این ها چقدره ؟

در مقایسه با پاناسونیک اصلا قدرتی ندارند ......!!!! برای ریش های بلند ، فر و.......

شرکت پاناسونیک هم که دیگه برای ریش تراش های جدیدش سنگ تمام گذاشته ، چه از لحاظ جنس بدنه ، جنس تیغه ، قدرت موتور ، ضد حساسیت بودن و.......

11. 3 کاربر از saeid3663 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

فقط فیلیپس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

جنس خوب و با دوام فقط PANASONIC
    تریمرهای پاناسونیک کلأ بهترین های موجود در بازار هستند

این مدل GB-37 PANASONIC خیلی خوبه و ضدآب هم هست و قابلیت اصلاح با کف رو هم داره.

این هم فیلم توی آپارات

این هم عکس

Last edited by SUPER 2000; 20-10-2014 at 17:12.

14. این کاربر از SUPER 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض درخواست قیمت

سلام دوستان .
    قيمت اين توری رو اگر میدونید اعلام کنید لطفاً ( اصلی ) .

مخصوص ماشینهای براون سریِ 4000 هست ( 4000 series )

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 25-10-2014 at 18:51. دليل: تصحیح

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •