تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 416 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورينيو: " بازيكنانم عملكرد بسيار خوبي به نمايش گذاشتند"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

پس از برد 1-0 رئال مقابل اسپانيول ژوزه مورينيو در خصوص اين بازي با سايت خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

"بازيكنانم عملكرد فوق العاده اي داشتند .بدست آوردن اين پيروزي مقابل حريف قدرتمندي همچون اسپانيول كه در بازي هاي خانگي اش بسيار موفق بوده است برايمان بسيار خوب و ارزش داشت"

"ما حتي دروازهبان اصلي خودمان را از همان دقايق اول از دست داده بوديم و با دروازه باني كه اولين حضورش در لاليگا را تجربه كرده است به ميدان فرستاديم و مجبور شديم بازيكني مثل ديماريا كه با سرعت خارق العاده اش مقابل حريفان خوب كار ميكند تعويض كنيم .با اين جال ما شايسته اين پيروزي و گلهاي بيشتر نيز بوديم"

"بازيكنانم به خوبي كار كردند .پس از اخراج كاسياس با آلونسو صحبت كردم و انها نيز ميدانستند كه من از آنها چه ميخواهم.ما مقابل تيم بسيار خوبي قرار گرفته بوديم كه در خط حمله بسيار سريع بودند"

"من در فوتبال اسپانیا کاره ای نیستم ولی دوست دارم یک پیشنهاد ارائه کنم : تیمهای المانی , فرانسوِی , ایتالیایی و پرتغالی قبل از انجام بازیهای اروپایی خود 3 روز استراحت میکنند. من دوست دارم این امر در اینجا نیز محقق شود . نه تنها برای رئال مادرید بلکه برای همه تیمهای اسپانیا . تیمهای سایر کشورها بر خلاف تیمهای اسپانیا از این مزیت برخوردار هستند "

"بارسلونا حالا 5 امتياز از ما جلوتر است و من نيز با تيمم احساس راحتي ميكنم و ميخواهيم اين فاصله را كمتر كنيم و براي قهرماني در لاليگا بجنگيم.ادان شب بسيار خوبي را پشت سر گذاشت و در اين بازي حساس به خوبي دروازه باني كرد و ما نيز براي او خوشحال هستيم.او هنوز جوان است و آينده درخشاني خواهد داشت"

"په په بازي فوق العاده اي انجام داد و آدبايور نيز 3 موقعيت گلزني را از دست داد .من به آنتونيو ادان و همه دروازه بانهايي كه با تيم كار ميكنند تبريك ميگويم و به مربي دروازه بانها نيز تبريك ميگويم كه تلاش زيادي براي تيم ميكند و با همه احترام به همه مربي دروازه بانها او را بهترين ميدانم"

"داور شايد در اخراج كاسياس اشتباه كرده است و شايد برايمان يك پنالتي را هم نگرفته باشد من هنوز او را دوست دارم ، چه اشتباه كرده باشد ، چه نكرده باشد. او داور بزرگي است و البته ممكن است كه اشتباهاتي هم داشته باشد اما من چنين نوع داوري هايي كه زياد در آن سوت زده نمي شود را دوست دارم . او زياد به بازيكناني كه مي خواهند او را فريب دهند توجهي ندارد "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اسپانیول 0-1 رئال مادرید - خلاصه بازی

اسپانیول در هفته ی 23ــم لالیگا نتوانست از پس رئال مادرید 10 نفره بر بیاید...

بازی ئه اسپانیول و رئال مادرید به دلیل متوقف شدن بارسلونا با نتیجه ی 1-1 مقابل اسپورتینگ گیخون به یک بازی ئه مهم برای مادریدی ها تبدیل شده بود و آن ها توانستند با گل مارسلو 3 امتیاز بازی را به حساب خود واریز کرده و فاصله ی خود را با صدر جدول به 5 امتیاز کاهش دهند.

رئال مادرید بازی را با اخراج مشکوک کاسیاس در دقیقه ی دوم شروع کرد و 88 دقیقه با یک یار کمتر نسبت به تیم حریف بازی را ادامه داد.

نیمه ی اول:

رئال مادرید بازی را کارت قرمز کاسیاس شروع کرد ، هنوز در دقیقه ی 2ــم بازی بود که ایکر کاسیاس در جلوی محوطه ی جریمه کایخون ، بازیکن اسپانیول را نقش زمین کرد و داور با سختگیری او را اخراج کرد و رئال مادرید مجبور شد بخش عظیمی از بازی را با 10 نفر بازی کند و بعد از این اخراج خوزه مورینیو آنخل دی ماریا را بیرون کشید و آنتونیو آدان ، دروازه بان 23 ساله ی خود را جانشین کاسیاس کرد.

مادریدی ها شوک کارت قرمز را به زودی فراموش کردند و به سمت دروازه ی اسپانیول یورش میبردند که حاصل حملات متعدد رئال مادرید در دقیقه ی 24 از مارسلو آمد و این بازیکن توانست با یک گل زیبا تیمش را 1-0 پیش بیاندازد.کریس رونالدو با دیدی بالا پاس خوبی را در عمق به مارسلو داد و این بازیکن برزیلی هم از زاویه ای بسته دروازه ی کامنی را گشود.

در دقیقه ی 40ــم دیدار ژابی آلونسو یک پاس زیبا را به پشت مدافعین ارسال کرد که توپ به آدبایور رسید و این بازیکن با یک ضربه ی چیپ میخواست دروازه را باز کند که با بدشانسی توپش به تیرک افقی دروازه برخورد کرد تا به این ترتیب نیمه ی اول با همان گل مارسلو 1-0 به نفع رئال مادرید به پایان برسد.

نیمه ی دوم:

در کل بازی رئال مادرید بازی ئه به مراتب بهتری از حریفش به نمایش گذاشت . در دقیقه ی 53 کریستیانو رونالدو از نزدیکی های محوطه ی جریمه ی حریف صاحب یک ضربه ی آزاد شد که کامنی به خوبی آن را دفع کرد.

در دقیقه ی 72 شوت از راه دور خوزه کایخون از نزدیکی های تیرک دروازه به بیرون رفت. در دقیقه ی 82 رئال مادرید باز هم با آدبایور صاحب موقعیت خوبی برای گلزنی شد، در این موقعیت در درون محوطه ی جریمه رونالدو پاس خوبی را به آدبایور ارسال کرد که این مهاجم توگویی قدر موقعیت را ندانست و توپ را به بدن کامنی کوبید.

در دقایق بعدی بازی هم موقعیت چندان خطرناکی روی دروازه ی هیچ یک از تیم ها ایجاد نشد و بازی با نتیجه ی 1-0 به نفع رئال مادرید به پایان رسید.

با این نتیجه رئال مادرید امتیاز خود را به 57 افزایش داد و به 5 امتیازی بارسلونا رسید و اسپانیول هم نتوانست امتیازی را به امتیاز های خود اضافه کند.

کد:
    په په: " هرکاری بتوانم انجام میدهم تا در رئال مادرید بمانم "

په په اصرار دارد که در رئال مادرید بماند و میگوید که مذاکراتش را با باشگاه همچنان ادامه خواهد داد

په په مدافع رئال مادرید اصرار دارد که قراردادِ جدیدی با تیم امضا کند و همچنان در رئال مادرید باقی بماند.

وضعیت این مدافع پرتغالی در سانتیاگو برنابئو پیچیده شده است. مذاکرات او با باشگاه بسیار طولانی شده است. در خواست دستمزد بیشتر او از سوی باشگاه رد شده و تاکنون هیچگونه پیشرفتی در تمدید قرارداد او صورت نگرفته است.

باشگاه های چلسی , آرسنال و بارسلونا وضعیت این بازیکن را از نزدیک دنبال میکنند اما په په می گوید بعد از برد اسپانیول علاقه اش برای ماندن بیشتر شده است.

او میگوید: " در حال حاظر از بازی کردن در مادرید خوشحالم. مردم در اینجا رفتار خیلی خوبی با من دارد. من هر کاری لازم باشد انجام میدهم تا بتوانم در اینجا بمانم."

په په همچنین ابراز خوشحالی کرد از اینکه تیم توانسته 3 امتیاز بازی مقابل اسپانیول را بگیرد و فاصله اش با بارسلونا را به 5 امتیاز برساند.

" این بازی خیلی سخت بود زیرا اسپانیول خیلی خوب فوتبال بازی میکند. اما ما کار خودمان را انجام دادیم. بازیِ بسیار بود چون ما توانستیم فاصلمان را با بارسلونا کمتر کنیم."

کد:
    رئال مادرید به دنبال ده روسی

رئال مادرید به این هافک رم نزدیک تر میشود

رئال مادرید قصد دارد برای تقویت کردن خط میانی خود برای فصل بعد هافک تیم رم دانیله ده روسی را به خدمت بگیرد. کهکشانی ها با این تیم ایتالیایی تماس گرفته است تا بتواند آنها را برای انجام این انتقال در تابستان راضی کند. رئال مادرید قصد دارد از ده روسی به عنوان زوج آلونسو در فصل بعد استفاده کند.

قیمت این بازیکن 27 ساله حدود 35 میلیون یورو است. او که قراردادش در سال 2012 با رم تمام میشود وضعیتش نا معلوم است. به همین خاطر ممکنه است رم وسوسه ی پیشنهاد رئال مادرید شود.

رئال مادرید دائم اعلام میکند که به دنبال این ملی پوش ایتالیایی است.ولی تاکنون هیچ گونه پینشهاد رسمی و محکمی برای خرید او ارائه نداده است.

با این حال به نظر میرسد که ده روسی تمایلی به ترک رم ندارد و قصد دارد دوران بازیگری حرفه ایی خود را در این تیم به پایان برساند و هرگونه پیشنهاد از تیم های دیگر را رد کند.

کد:

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

درسته؟

Sporting de Gijon 1-1 Barcelona

نقل قول:نوشته شده توسط kasra_khan2003
    ظاهرا تو بازی دیشب هم، خیخون از همون تکنیک اوساسونا استفاده کرد: توپ جمع کنا!!!!

بازی خشنی هم بود، نیمه اول رو خیلی خوب بازی کردن، اما نیمه دوم همه رفتن تو لاک دفاعی.
    نه آقا به هیچ وجه درست نیست. من گفتم هیچ کدوم از این دو تا بازی رو ندیده بودم. مطمئن باشین اگه دیده بودم قطعاً منم ابراز تاسف میکردم که به جای اینکه تیم های کوچیک سعی کنن خودشون رو رشد بدن، این کار ها رو از هم تقلید میکنن.

شما رو ارجاع می دم به این پست:

کد:
    که دوستان اثبات کردن اشتباهات کاملا تصادفی هست!!! یعنی اشتباهات در یک مقیاس واسه هر دو طرف اتفاق می افته و شکایت از داوری معنیش شلوغ کردن و لا پوشونی ضعف رئال هست!

روی سخن پست قبلیم با دوستانی بود که الان که اشتباهات داوری اگه نگیم 100...واقعا 90 درصد به نفع بارسلونا هست میان 2 تا آفساید رو در مقابل اینهمه ضرری که رئال از داوری کرده قرار میدن....
    عزیزم من پستم رو اومدم ویرایش کنم که ... یه اصلاحیه پائینش گذاشتم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آنخل ديماريا 23 ساله شد

هافبك آرژانتيني رئال مادريد در 35 مسابقه 6 گل به ثمر رساند

ديماريا دوشنبه 23 ساله شد .او سال 2007 با تيم زير 17 ساله هاي آرژانتين توانست قهرمان شود و يك سال بعد در المپيك نيز حضور داشت و در كنار گاگو و گاراي بازي كرده است

ديماريا در سال 2009/2010 با بنفيكا قهرماني را تجربه كرد و 1 سال قبل نيز قهرماني ليگ پرتغال شده بود .هفبك رئال مادريد دوران بازي گري خود را از Rosario Central آغار كرد و تابستان 2007 به پرتغال رفت .پس از 3 سال حضور در ليگ پرتغال در جام جهاني 2010 به تيم ملي آرژانتين نيز دعوت شد

ديماريا اولين بازي خودش براي تيم ملي آرژانتين را 6 سپتامبر 2209 و انتخابي جام جهاني مقابل پاراگوئه انجام داد .او امسال به رئال مادريد پيوست و در 37 مسابقه رسمي براي رئال 28 بازي را در تركيب كامل بازي كرده است و 6 گل نيز به ثمر رساند كه 5 گل در لاليگا و به تيمهاي سوسيه داد - لاكرونيا - هركولس - ساراگوسا و سويا زده است و 1 گل نيز در ليگ قهرمانان اروپا مقابل اوسر فرانسه بوده است

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پدرو: بازیکنان بارسا هرگز رقابت قهرمانی را تمام شده نمی دانند

این ملی پوش اسپانیایی در گفتگو با خبرنگاران گفت او و هم تیمی هایش هرگز رقابت قهرمانی را پایان یافته تلقی نمی کردند حتی زمانی که اختلاف شان با رئال 7 امتیاز بود

سایت گل- پدرو، مهاجم بارسلونا، تاکید کرد رقابت قهرمانی لالیگا هرگز پایان نیافته بود.

تساوی این هفته بارسا مقابل خیخون و پیروزی رئال مقابل اسپانیول موجب شد تا اختلاف دو تیم در صدر جدول به 5 امتیاز کاهش پیدا کند.

این ملی پوش اسپانیایی در گفتگو با خبرنگاران گفت او و هم تیمی هایش هرگز رقابت قهرمانی را پایان یافته تلقی نمی کردند حتی زمانی که اختلاف شان با رئال 7 امتیاز بود.

"می دانستیم که هنوز برای قهرمانی در لالیگا باید تلاش کنیم، حتی زمانی که اختلاف مان با رئال 7 امتیاز بود. ما همیشه این طور فکر می کردیم زیرا می دانستیم که رئالی ها تسلیم نمی شوند. ما آرام هستیم زیرا هنوز 5 امتیاز برتری داریم و می خواهیم این اختلاف را حفظ کنیم."

این مهاجم 23 ساله همچنین در مورد دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل آرسنال صحبت کرد و گفت: "دیدار دشواری در پیش داریم. این دیدار نسبت به دیدار سال قبل فیزیکی تر و دشوارتر خواهد بود. امیدوارم فابرگاس سرانجام به بارسا بیاید زیرا بازیکن فوق العاده ای است."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/2/14

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گفت و گویی متفاوت با کریس رونالدو:مادرم می گوید فرزندم شبیه من نیست

سایت گل- ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در برنامه ای تلویزیونی، پاسخگوی سوالات متفاوت و جذابی شد. او از شرایطش در مادرید و اوضاع و احوال رئال صحبت کرد. در اینجا می توانید متن صحبتهای او را مطالعه کنید:

همه بچه ها آرزو دارند مثل تو باشند!

من هم این روزهارا پشت سرگذاشته ام .آنها عمری طولانی را پیش رودارند و باید رشدکنند تا روزی بتوانند بازیکن فوتبال شوند.

رویاهای کودکی ات چه بود؟

من یک بچه عادی بودم که دوست داشتم با بزرگترها با توپ بازی کنم. فقط وقتی که مادرم شبها صدایم می کرد،دست از بازی فوتبال می کشیدم. این بهترین لحظات زندگی ام بود،چون بدون فکر کردن رفتار می کردم.هرچه درذهنت می آید را می گویی و هیچ بدخواهی نداری.به لطف همین روزهای کودکی بود که لذت زیادی از زندگی بردم و به رویایم که فوتبالیست شدن بود رسیدم.

خیلی «ریزه میزه» بودی؟

هیکلم کوچک بود.ولی وقتی 13 یا 14 ساله شدم،به یک باره رشد چشمگیری داشتم.بد غذا نبودم و این به ژنتیکم بستگی داشت.

راز موفقیتت برای اینکه به اینجا برسی چه بود؟

من ایده روشن و تعریف شده ای دارم. جدای از اینکه من یک فوتبالیست هستم،معتقدم که در زندگی همیشه باید باور داشت که می توان به خواسته ات(که دراینجا فوتبالیست شدن است) رسید. اگر خیلی تلاش کنی، می توانی به جایی که می خواهی برسی. من فوتبالم را در 12 سالگی و بااسپورتینگ لیسبون آغازکردم و همه چیزبرایم خیلی خوب بود.خانواده ام را ترک کردم و هرروز گریه می کردم.لحظات خیلی سختی بود،افرادی که دوست داشتم را ترک کردم وبه جایی ناشناس رفتم.ولی ازخانواده ام متشکرم،چون جلویم را نگرفتند.

درژنو باردیگر مقابل مسی قرارگرفتی و مسی توراشکست داد

من این بازی رایک «دوئل» شخصی ندیدم.این نوع بازیها رادوست دارم.بازی زیبایی بودولی آرژانتین با خوش شانسی در دقیقه90 به پنالتی رسید.

با مسی صحبت کردی؟

دریکی ازلحظات بازی درمورد مسائل عادی حرف زدیم؛ صحبت خاصی نبود.

فکرمی کنی برروی توبیشتر ازمسی خطامی کنند؟

اگرپاهایم راببینید،خودتان متوجه می شوید.ولی این عادی است؛به آن عادت کرده ام

شایدبه این خاطرمسی را کمترمیزنند که ریزنقش است ولی تو قوی تری!

ممکن است ولی نمی گویم که مراشدیدتر یا بیشتر از مسی می زنند.متخصصان فوتبال می دانند چطور بازیها و آنچه من می گویم را آنالیزکنند.

از رابطه ات با افراد بگو

همه افراد فرصت شناخت من را پیدانمی کنند.من درِیچه قلبم را به روی افرادی که نمی خواهم مرا بشناسند،باز نمی کنم.برایم مهم نیست که درموردم چه نظری می دهند.راستش به این رفتارهاعادت کرده ام.

زمانی که شعارمی دهندکه «این پرتغالی یک... است» (اشاره به شعارمعروف و توهین آمیزهواداران رقیبان رئال) ناراحت می شوی؟

فقط زمانی که می گویند«این پرتغالی چقدرخوب است»، می شنوم و بقیه را نمی شنوم

زندگی ات با تولد فرزندت تغییر کرد؟

خیلی.این یکی ازبهترین اتفاقات درزندگی من بود. اول احساس عجیبی داشتم ولی بعد از آن نظرم تعییر کرد و واقعا احساس خوشبختی می کنم.یکی از رویاهایم محقق شد

پسرت شبیه خودت است؟

مادر و خواهرهایم می گویند که نه ولی برخی می گویند که شبیه من است و برخی می گویند که نه.مهم نیست.او بانمک است

آینده خوبی درانتظار اوست؟

فشارزیادی بردوش او خواهد بودولی این هم بخشی از زندگی است.فرزند یک انسان مشهور که دررئال بازی می کنند.باید به این شرایط عادت کند.

بازیهای بارساراتماشا می کنی؟

نه، البته اگرخانه باشم و بازیها پخش شود بله ولی بازیهارادنبال نمی کنم که بارسا کی بازی دارد.من زیادفوتبال تماشا نمی کنم.من هوادار ورزش هستم و ورزشهای دیگر راتماشا می کنم:بسکتبال، پینگ پونگ

همیشه ورزش تماشا می کنی یا تماشای فیلم را هم دوست داری؟

همه چیزرا تماشا می کنم و بیرون رفتن راهم دوست دارم

ولی زیاد بیرون نمی روی

شما درجریان نیستید.به اندازه کافی بیرون می روم

درخانه چه کار می کنی؟

کتاب خواندن را دوست دارم.زبان انگلیسی می خوانم تا فراموش نکنم.از 23 سالگی به بعد به عشق مطالعه ازخواب بیدار می شدم تا بتوانم فرزندم را به خوبی پرورش دهم.

تصور روزی که با پسرت برسر تکالیفش سروکله بزنی را می کنی؟

بله.این روز را می بینم ولذت می برم.

مسائلی که دردنیا رخ می دهد، تورا نگران می کند؟

زمانی که به خانه می رسم،دوست دارم تا اخبارتلویزیون رادنبال کنم تا ببینم دردنیایی که درآن زندگی می کنیم چه می گذرد.سعی می کنم تادرمورد هراتفاقی که دردنیا می افتد، اندکی اطلاعات کسب کنم.

الان بیش از بقیه چیزها،نگران چه هستی؟

نگران آنچه در مصر و یونان درحال جریان است

چرامورینیو و والدانوباهم خوب نیستند؟

باهم خیلی خوبند.خیلی اشتباه می کنید؛آنهاهمیشه باهم دوست بوده اند

ازنظر تو بهترین بازیکن دنیا کیست؟

درحال حاضر آن کسی که بعنوان بهترین بازیکن دنیاانتخاب شده، مسی است.

آیا بارسا بهترین تیم دنیاست؟

بارسا درصدر بهترینهای دنیاست.این تیم نشان داده که شکست دادنش کاربسیار سختی است.

لیگ اسپانیا را بیشتر دوست داری یالیگ برتر را؟

هر دورا.6سال درانگلیس بازی کردم وخیلی این لیگ را دوست داشتم ولی لیگ اسپانیاهم عقب نمانده است.ازنظرمن این دولیگ، رقابتی ترین لیگهای دنیاهستند

جرات این راداری که از پرس بپرسی که چراقرارداد په په راتمدید نمی کند؟

اگرمن رئیس باشگاه بودم،فرداصبح قرارداد په په راتمدید می کردم.اگرشانس دیداربا پرس را داشتم، باشوخی و خنده به او می گفتم که چرا قرارداد په په راتمدید نمی کند ولی این مسائل مربوط به بالادستهاست.

رابطه ات باکاسیاس چطوراست؟درست است که چندماه پیش خوب نبودید؟

همه اش دروغ است.همیشه رابطه خوبی باایکرو تمام هم تیمی هایم داشته ام

تصمیم گرفته ای که کی ازفوتبال خداحافظی کنی؟

نمی دانم.هنوز مشغول فکرکردنم.کارهای زیادی است که دوست دارم انجام دهم ولی هنوز7یا8 سال دیگروقت دارم تافکر کنم.

اگرفوتبالیست نمی شدی،دوست داشتی وقتت را چگونه پر کنی ؟

اگرفوتبالیست نمی شدم،می خواستم درسم راادامه دهم.من دانش آموز بدی نبودم.برای امتحانات مجبور بودم تا بیشتر از بچه های عینکی درس بخوانم تا درس را پاس کنم(می خندد) ولی صبح تاعصرروز قبل از امتحان فوتبال بازی می کردم و شب درس می خواندم.دوست داشتم «بازاریابی» بخوانم و استاد شوم.

صمیمی ترین دوستت دررئال کیست؟

من باهمه خوبم ولی نزدیکترین دوستانم، په په،مارسلوو کاکا هستند.ما گروه خیلی خوبی هستیم،چون اکثرمان هم سن و سالیم.رابطه خیلی خوبی داریم و همه کارهایمان را باهم انجام می دهیم.

کدام تیم مهمتر است؟منچستر یارئال؟

هواداران رئال فوق العاده اند.هرگز هواداران مشابهی ندیده ام.هردو، تیمهای خیلی بزرگی هستند

مورینیو به نظرت چطور است؟

او فوق العاده است. یک مربی شماره یک که به فشار عادت کرده است و درمادرید موفق خواهد شد.

یعنی ازرئال جدا نمی شود؟

نه.او اینجا و باما خواهد ماند

وقتی 0-5 به بارسا باختید،چه حسی داشتی؟

یکی از سختترین شکستهای عمرم بود.ولی باید برای فراموش کردن این شکست کارهارا به خوبی پیش برد.درس زیادی از این شکست گرفتیم و دیگر آن اشتباهات را تکرار نمی کنیم

یعنی الان می دانید که چطورباید بارسا راشکست داد؟

آقای مورینیومی داند چطورباید این کاررا انجام دهد و ما هم ایده هایی درذهن داریم.

گلزنی مقابل بارسا،یک نقطه عطف است.نه؟

امسال مقابل بارساگل می زنم وسعی می کنم که این اتفاق در دوبازی پیش رو بیفتد.

کد:
    Last edited by Ezel; 15-02-2011 at 12:27.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ستايش كاكا از رونالدوي برزيلي

با خداحافظي رونالدوي برزيلي از دنياي فوتبال كاكا هموطنش به ستايش او پرداخت و به خاطر حضور موفق در فوتبال از او تشكر كرد

رونالدو در سن 34 سالگي از فوتبال خداحافظي كرد و كاكا ضمن تقدير از او به marca گفت:

"رونالدو براي همه چيز از تو ممنونم .به خاطر اين همه كاري كه براي ورزش ، فوتبال ، برزيل و هواداران كردي ، از تو متشكريم "

رونالدو قهرماني هاي مختلفي را در ليگ با تيمهايي همچون اينتر -بارسلونا و رئال مادريد تجربه كرده بود و در جام هاي جهاني نيز توانست 15 گل به ثمر برساند

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: بارسلونا بهترین تیم دهه اول قرن بیست و یکم

رئال مادرید در رده هشتم قرار گرفت

سایت گل- طبق اعلام فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال، بارسلونا به عنوان برترین تیم دهه اول قرن بیست و یک شناخته شد.

بدین ترتیب بارسلونا توانست تا در پایان سال 2010، جایگاه اول را از منچستریونایتد بازپس بگیرد. شیاطین سرخ در رده دوم است و لیورپول و آرسنال که دو نماینده دیگر انگلیس هستنددر رده های سوم و چهارم قرار گرفتند.

رئال مادرید، برترین تیم اروپا در قرن 20 هم در رده هشتم این رده بندی قرار گرفت.

لیست برترین تیمهای دهه اول قرن بیست و یکم را در اینجا مشاهده کنید:

1- بارسلونا (اسپانیا) 2550 امتیاز
    2- منچستر یونایتد (انگلیس) 2523 امتیاز
    3- لیورپول (انگلیس) 2414 امتیاز
    4- آرسنال (انگلیس) 2410 امتیاز
    5- اینترمیلان (ایتالیا) 2358 امتیاز
    6- بایرن مونیخ (آلمان) 2315 امتیاز
    7- میلان (ایتالیا) 2296 امتیاز
    8- رئال مادرید (اسپانیا) 2257 امتیاز
    9- چلسی (انگلیس ) 2235 امتیاز
    10- رم (ایتالیا) 2028 امتیاز
    11- لیون (فرانسه) 1958 امتیاز
    12- والنسیا (اسپانیا) 1919 امتیاز
    13- یوونتوس (ایتالیا) 1894 امتیاز
    14- پورتو (پرتغال) 1873 امتیاز
    15- سلتیک (اسکاتلند) 1764 امتیاز

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/15

The Front: El Mundo Deportivo
    15.02.2011

کد:
    February ‎15, ‎2011

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو VS مسی – مقایسه با بزرگان تاریخ

مقایسه ی این هفته ی رونالدو و مسی ، دو تن از بازیکنانی که به عنوان بهترین ها در فوتبال شناخته میشوند.
    این هفته چگونه بودند؟!

کدامیک هفته ی بهتری را سپری کرد؟!

لیونل مسی ( اسپورتینگ گیخون 1-1 بارسلونا) :

مسی که هفته ی پیش با هت تریکی که در مقابل اتلتیکو مادرید انجام داد سوژه ی اصلی محافل ورزشی بود ولی در مقابل اسپورتینگ گیخون یک شب کاملا آرام را سپری کرد.تنها موقعیتی که مسی به گل خیلی نزدیک شد توسط پیچو کوئه لار از کنار تیرک دروازه به بیرون دفع شد.
    مسی در طول بازی ، عملکرد معمولی ای را به نمایش گذاشت اما پاس گل تیمش را او داد و در کسب یک امتیاز برای تیمش دارای سهم بود. مسی در حالی که تعادلش را از دست داده بود دوباره صاحب توپ شد و یک پاس زیبا برای داوید ویا ارسال کرد و مهاجم اسپانیایی هم قدر موقعیت را دانست و با یک ضربه ی چیپ زیبا دروازه ی اسپورتینگ گیخون را فروریخت.در دقایق پایانی بازی مسی دوباره پدرو را در یک موقعیت عالی قرارداد که او نتوانست قدر موقعیت به دست آمده را بداند و بازی با نتیجه ی 1-1 به پایان رسید.

نظر Goal.Com در مورد مسی : در طول بازی نمایشی معمولی داشت اما آن استعداد فوق العاده ی خود را در چند صحنه به رخ کشید حتی به گل هم نزدیک شد اما بازیکنان حریف از این مهم جلوگیری کردند. پاس گلی هم که داد بسیار زیبا بود.

کریستیانو رونالدو (اسپانیول 0-1 رئال مادرید) :

او هم مانند مسی نتوانست برای تیمش گلزنی کند اما با پاس گلی که داد در پیروزی ئه تیمش سهم بسزایی داشت. در دقیقه ی دوم بازی رئال مادرید با اخراج کاسیاس 10 نفره شد و هنگامی که بازی 0-0 در حال جریان بود رونالدو از اوزیل پاسی را دریافت کرد و توپ را به مارسلویی ارسال کرد که از سمت چپ نفوذ کرده بود و توانست با یک ضربه ی زیبا از زاویه ای بسته دروازه ی کامنی را باز کند.
    رونالدو در طول بازی بسیار با عطش بازی کرد و در تمام موقعیت هایی که داشت به شکل خطرناکی دفاع اسپانیول را اذیت میکرد.به علاوه ی همه ی اینها رونالدو موقعیت های زیادی برای هم تیمی های خود ساخت ولی کسی نبود که قدر پاس های خوب رونالدو را بداند.رونالدو در طول بازی ضدحمله های بسیار خطرناکی را هم بر روی دروازه ی اسپانیول تدارک دید.

نظر Goal.Com در مورد رونالدو: رونالدو از سوی خوانندگان سایت گل بهترین بازیکن زمین انتخاب شد ، رونالدو اگرچه در گلزنی ناموفق بود اما بازی ئه تاثیر گذاری را به نمایش گذاشت و پاس گلی هم که به مارسلو داد بسیار زیبا بود و دو موقعیت گل 100 درصد هم برای آدبایور ساخت که مهاجم توگویی قدر موقعیت هایش را ندانست.

آمار بازی

رونالدو و مسی ، مقایسه ای با بزرگان تاریخ باشگاه هایشان :

در هفته ی گذشته رونالدو توانست عنوان بازیکنی را به خود در رئال مادرید اختصاص دهد که خیلی زود به 50 گل زده رسیده است و نامش را در تاریخ بزرگ رئال مادرید ثبت کرد.
    در تاریخ بزرگ رئال مادرید و بارسلونا گلزنان افسانه ای بسیاری بودند که در باشگاه هایشان درخشیدند و ما هم رونالدو و مسی را با بزرگان باشگاهشان مقایسه خواهیم کرد.

گلزن ترین های تاریخ بزرگ رئال مادرید:

فرانس پوشکاش (1958-66)

در 54 بازی توانست به 50 گل زده برسد.

پوشکاش افسانه ای ، از طرف بسیاری از مردم به عنوان بهترین گلزن تاریخ نام برده میشود و رکورد او تقریبا بعد از نیم قرن توسط رونالدو شکسته شد.
    پوشکاش با لباس رئال مادرید توانست 3 بار قهرمانی ئه لالیگا ، 3 قهرمانی ئه جام باشگاه های اروپا را تجربه کرد و در 263 بازی ای که برای رئال مادرید به میدان رفت توانست 240 گل به ثمر برساند.

آلفردو دی استفانو (1953-64)

در 56 بازی توانست به 50 گل زده برسد.

دن آلفردو ، شاید بزرگترین و تاثیرگذارترین بازیکن تاریخ رئال مادرید و تا به امروز هم در بین مادریدیستا ها احترامی وصف ناشدنی دارد.
    با لباس رئال مادرید در 369 بازی به میدان رفت و توانست 307 بار برای تیمش گلزنی کند و به همراه رئال مادرید 8 قهرمانی ئه لالیگا و 5 قهرمانی ئه جام باشگاه های اروپا را تجربه کرد.

رائول گونزالز (1994-2010)

در 110 بازی توانست به 50 گل زده برسد.

رائول اکنون در شالکه ی آلمان به فوتبال خود ادامه میدهد و یکی از بزرگترین های تاریخ رئال مادرید است.16سال در رئال مادرید بازی کرد و به موفقیت های متعددی با این تیم دست یافت.
    رائول با لباس رئال مادرید توانست در 741 بازی ، 323 بار گلزنی کند و در تاریخ رئال مادرید بیشترین بازی را به نام خود ثبت کرده است.

هوگو سانچز (1985-1992)

در 69 بازی توانست به 50 گل زده برسد.

مکزیکی ئه افسانه ای رئال مادرید که وقتی فوتبال بازی میکرد همه او را با نام Hugoal میشناختند.با گل های زیبایش همیشه در اذهان خواهد ماند.

با لباس رئال مادرید 287 بار به میدان رفت و توانست 209 بار دروازه ی حریفان را فرو بریزد.در لیگ اسپانیا توانست 5 بار آقای گل لیگ شود و یکی از آن ها را در فصل 89/90 با به ثمر رساندن 38 گل در 35 بازی به دست آورد.هوگل هنوز هم عنوان بازیکنی را که بیشترین گل را در لیگ زده را در اختیار دارد.

پاهینو (1948-53)

در 57 بازی توانست به 50 گل زده برسد.

پاهینو ، یکی از معدود گلزنانی بود که بعد از جنگ هنوز هم در یاد رئالی ها ماند.پاهینو در 5 سالی که در رئال مادرید حضور داشت توانست 2 بار آقای گل شود و در رده ی چهارم جدول بازیکنانی باشد که خیلی زود به 50 گل زده رسیده اند.
    در 124 بازی توانست برای رئال مادرید 108 گل بزند و 1000ــمین گل تاریخ رئال مادرید را در سال 1950 را هم خودش به ثمر رساند.

کریستیانو رونالدو (2009- )

در 51 بازی توانست به 50 گل زده برسد.

رونالدو در هفته ی گذشته توانست در مقابل رئال سوسیه داد دو گل به ثمر برساند و به وسیله ی آن دو گل توانست با پشت سر گذاشتن دن آلفردو و پوشکاش افسانه ای در صدر جدول بازیکنانی که خیلی زود توانسته اند به 50 گل زده برسند ، برسد.
    رونالدو در فصل گذشته نتوانست به همراه رئال مادرید جامی را کسب کند اما در این فصل با بازی هایی که انجام میدهد همه را تحت تاثیر قرار میدهد . رونالدو هم نشان میدهد که در آینده به عنوان یکی از برترین گلزن های تاریخ نام بره خواهد شد.

آیا واقعا رونالدو خواهد توانست که بهترین گلزن تاریخ رئال مادرید شود؟!

گلزن ترین های تاریخ بارسلونا:

سزار رودریگز (1939-55)

بازی: 351
    گل: 235

سزار رودریگز ، بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا است.از 16 سالگی بازی های خود برای بارسلونا را شروع کرد و در 351 بازی توانست 235 گل به ثمر برساند.
    سزار رودریگز توانست با بارسلونا 5 بار قهرمان لیگ شود و یک بار هم آقای گل رقابت ها شود.

لاسلو کوبالا (1950-61)

بازی: 256
    گل: 196

لاسلو کوبالا ، بازیکن مجارستانی ئه بارسلونا در دهه ی 50 میلادی تاثیر بسزایی را در 4 قهرمانی ئه بارسلونا داشت.
    کوبالا هم برای تیم ملی چکسلواکی و هم برای تیم ملی اسپانیا به میدان رفت و با شوت های سنگین معروفش در ذهن هواداران ماند.کوبالا در تاریخ باشگاه بارسلونا یکی از بهترین میانگین هارا در گلزنی دارد.

رونالدو (1996-97)

بازی: 49
    گل: 47

برزیلی ئه فوق العاده تنها یک فصل را در نیوکمپ سپری کرد اما با میانگینی که در گلزنی داشت در اذهان بارسایی ها ماند.البته رکورد رونالدو را مسی قبل تر شکسته است.
    رونالدو توانست در یک فصل 47 گل به ثمر برساند که 34 تای آن در لیگ بود و این کافی بود که رونالدو در انتهای فصل عنوان آقای گلی را به نام خود ثبت کند.در آن فصل رونالدو توانست قهرمان سوپرکاپ و جام حذفی اسپانیا شود.

ساموئل اتوئو (2004-2009)

بازی: 200
    گل: 130

گلزن کامرونی که بدون شک در عصر جدید فوتبال یکی از بهترین هاست.اتوئو در قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا ی سال 2006 توانست آقای گل آن دوره شود.
    در همان فصل اتوئو در لیگ هم توانست 26 گل به ثمر برساند و آقای گل شود.

پائولینیو آلکانترا (1912-27)

بازی: 357
    گل: 357 (به علاوه ی بازی های دوستانه)

بازیکن متولد کشور فلیپین باشگاه بارسلونا.به طور رسمی از سوی باشگاه بارسلونا به عنوان گلزن ترین بازیکن تاریخ باشگاه اعلام شد.در 15 سال حضور خود در بارسلونا با میانگین 1 گل در هر بازی به کار خود پایان داد.
    به دلیل شرایط آن زمان آلکانترا بیشتر در بازی های دوستانه به میدان رفت و جوانترین بازیکن تاریخ این باشگاه هم به شمار میرود که بازی کرده است ( 15 سال و 4 ماه).

لیونل مسی (2004 - )

بازی: 248
    گل: 167

مسی هنوز فقط 23 سال سن دارد و با اینحال جایگاه ویژه ای در تاریخ باشگاه بارسلونا دارد.
    مسی در دو سال اخیر Ballon`D`OR را کسب کرده است و از او به عنوان کسی یاد میشود که در آینده تمام رکورد های باشگاه را زیر و رو خواهد کرد.

آیا واقعا مسی خواهد توانست که بهترین گلزن تاریخ بارسلونا شود؟!

داستان کل فصل:

آمار کل فصل

شمارش گر گل:

تمام گل هایی که مسی و رونالدو در فصل 2010/2011 به ثمر رسانده اند.

کد:

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

درخواست فرجام خواهي رئال براي كارت قرمز كاسياس

سایت گل - رئال مادريد دوست دارد كه در بازي با لوانته ، كاسياس را درون دروازه اش داشته باشد .
    به گزارش گل به نقل از مرجع خبری رئال ،‌ رئال مادريد در نظر دارد كه در روز سه شنبه ،‌درخواست فرجام خواهي خود در مورد كارت قرمزي كه ايكر كاسياس در بازي اسپانيول و رئال مادريد در يكشنبه گذشته در كورنيا - ال پرات گرفت را تقديم فدراسيون فوتبال اسپانيا كند .
    مسئولان باشگاه در حال كار روي اين مسئله هستند تا بتوانند كه كاپيتان تيمشان را در بازي با لوانته داشته باشند . روي صحنه برخورد كاسياس و كايخون ، بازيكن اسپانيول در موقعيت مسلم گلزني قرار نداشت و دروازه بان رئال حقش نبود كه كارت قرمز بگيرد .

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رونالدو VS مسی – مقایسه با بزرگان تاریخ
    دستت درد نكنه
    مقايسه جالبي بود
    با اين وجود مسي واقعا اگه تا 30 سالگي همينجوري باشه كه تا حالا بوده ميتونه نه فقط ركورد سزار رودریگز بلكه ميتونه ركورد رائول رو هم بزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •