این ران برای AP نظرتون چی ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا میخوام تانک اف باشه؟!
این ران برای AP نظرتون چی ؟!
من خودم شخصا با تاریک خیلی بازی کردم...بازیکن خوبم زیاد دیدم...نتیجه ای که گرفتم اینه که بهترین لولش wشه بعد healش..که هیلش واقعا خوبه...شما هیل کن وایسا اتک بده..با هر اتک 1 ثانیه کول دانش کم میشه..که واقعا اصن تیمو جلو میندازه early mid game ...
به علاوه این که چون تانکه عموما وسطه فایته دیگه...پس فرصت اتک کردن زیاد داره...که نتیجه میشه به هیل بیشتر..ولی لول اپ کردن استانش فقط دمیجشو مبره بالا...که وقعا چیزی نیست که تو ساپورت بگنجه...کسی از ساپورت انتظار دمیج نداره...همین تاریک با لول اپ کردن w و q ش...یکی از بهترین ساپورتا میشه که همه چیزو کنار هم داره. ..heal stun aoe armor...dmg ap buff..tankiness...خلاصه اینکه خیلی خوبه...مخصوصا با ez و graves![]()
راسته که taric همجنس گراست ؟دقیقا ! فقط باید W آپ کنی و stun ...
ult ـش هم عالیه تو teamfight خیلی به درد میخوره
قبلا فکر میکردم Leona خوبه جتی اسکین آخریشم (از عشقم بهش) خریدم
بعد با taric آشنا شدم دیدم فوق العادست
همین heal مسخرش هم بدردبخوره اینقدر adcرو از ignite یا teamfight نجات دادم!بعد اصلا مرده با زن ؟
![]()
![]()
این ران خوبه واسه ap tankاین ران برای AP نظرتون چی ؟!
یعنی 90% از اینش بدم میادراسته که taric همجنس گراست ؟بعد اصلا مرده با زن ؟
![]()
![]()
![]()
ما آنالیزش میکنیم خوبیا و بدیاشو میگیم ...تو یکی از بهترین ساپورتارو مسخره کن!
سطح یک پلیر اینجا معلوم میشه
منو نگا وقت میذارم میام اینجا!
حداقل من نگا می کنم ، و با توجه به ارزش های انسانی هیروم رو انتخواب می کنم ! شما ارزش های انسانی برات مهم نیست ؟ این رواج و عادی گراییه همجنس گرایی نیست ؟ما آنالیزش میکنیم خوبیا و بدیاشو میگیم ...تو یکی از بهترین ساپورتارو مسخره کن!
سطح یک پلیر اینجا معلوم میشه
منو نگا وقت میذارم میام اینجا!
این rumble عجب چیزی واقعا راه دست اوایل اصلا نمیتونستم برم اولین چمپ بود که گرفتم ...... فاز مخصوصا تاپ....
![]()
نه دیگه عزیزم وقتی میری ranked بازی میکنی Stat ـت با taric .. 100% هستش اون موقع میفهمی
اقا شماها لگ ندارید تو بازی؟
پینگ خوبه فقط لگ میشه وسطه فایت پینگ هم نجومی میره بالا!تا ساعت 6 غروب بیشتره لگ .
احساس میکنم سرورای riot نمیکشه باید up کنن
چون این خارجی هام لگ دارن
احیانا شما از مخابرات سرویس ندارین؟..چون من این مشکلو فقط تو کاربرای مخابرات دیدم..از جمله خودم...همین دوستم 6تا کوچه بالاتر از ما پارس داره..میگه پینگ زیاد خوب نیست..ولی اصن لگ نمیزنه....
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)