تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 827 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام- بنده جديدا يك هارد اكسترنال سي گيت 1 ترابايت خريده ام (Seagate External Expansion 1T). رسيورم اين هارد را شناسايي مي كند( رسيور من iclass 9696 hdmi) ولي متاسفانه سينماي خانگي من( sony DAV-DZ940K) اين هارد را شناسايي نمي كند. چه كاري بايد انجام دهم تا سينماي خانگي من اين هارد را شناسايي كند.

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا عطا خيلي ممنونم بابت جوابي كه دادين
    خودم خيلي با WD موافقم ولي چون فقط 1 ترا داره يه خورده پشيمونم ميكنه
    هاردهاي segate هم خوبن ولي برا هارد 1.5 ترا فقط usb 3 داره ولي لب تاب من usb 2 يعني نميشه از اين هارد با لبتابم استفاده كنم؟؟
    به نظر شما اين حجم هاي بالا هارد خطرساز نيست؟ مثلا اگه حجم اطلاعات به 1 ترا برسه هارد همون بازده اولو داره؟ يا ممكنه كند شه ؟يا بدون هيچ دليلي اطلاعت توش بپره؟

درمورد ساير برندها هم راستش جرئت خريد رو ندارم چون خيلي مطرح نيستن ( البته از نظر من )

بعدش قيمتها رو از كجا بدونم؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا عطا خيلي ممنونم بابت جوابي كه دادين
    خودم خيلي با WD موافقم ولي چون فقط 1 ترا داره يه خورده پشيمونم ميكنه
    هاردهاي segate هم خوبن ولي برا هارد 1.5 ترا فقط usb 3 داره ولي لب تاب من usb 2 يعني نميشه از اين هارد با لبتابم استفاده كنم؟؟
    به نظر شما اين حجم هاي بالا هارد خطرساز نيست؟ مثلا اگه حجم اطلاعات به 1 ترا برسه هارد همون بازده اولو داره؟ يا ممكنه كند شه ؟يا بدون هيچ دليلي اطلاعت توش بپره؟

درمورد ساير برندها هم راستش جرئت خريد رو ندارم چون خيلي مطرح نيستن ( البته از نظر من )

بعدش قيمتها رو از كجا بدونم؟؟
    خواهش میکنم دوست من

والا دوست من هارد 1.5 ترابایت پرتابل سیگیت با اینترفیس usb2 هم موجوده و خودم دیدمش . نمیدونم شما تهران هستید یا شهرستان اگر تهران هستین بازارهای کامپیوتر این مدل رو هم با اینترفیس usb2 و هم با اینترفیس usb3 دارن .
    هاردهایی که usb3 دارن قابل استفاده برای لپتاپ یا pc هایی که usb2 دارن هست و جای نگرانی نیست یعنی با usb2 هم سازگاره و ساپورت میکنه !!! فقط مستقیما به پورت usb لپتاپ وصل کنین یعنی از کابل رابط یا usb هاب های معمولی استفاده نکنین چون ممکنه با کمبود ولتاژ روبرو بشید .(usb هاب آداپتوردار میشه)
    این حجم بالای هارد اصلا خطرناک نیست . اتفاقا من خودم امروز هارد سه ترابایت وسترن خریدم

4. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان گل و گلاب من !!!

با توجه به تکمیل و پرشدن آخرین هارد اکسترنال مجبور شدم یه عدد هارد وسترن سه ترابایتی مدل My Book Essential بخرم به قیمت 248 هزارتومن ناقابل !!!
    علت اینکه این مدل از هارد رو خریدم ساپورت usb3 و همچنین حجم بالای هارد هست . با توجه به اینکه قبلا هارد وسترن مدل الایت داشتم چند نکته جلب توجه میکنه !!!
    1. در هارد وسترن مدل الایت کل هارد در یه پلاستیک قرار گرفته و برای استفاده میبایستی این پلاستیک رو پاره کرد . ولی در مدل My Book Essential پلاستیکی وجود نداره بلکه یه نایلون چسبدار قسمتهای شفاف رو پوشونده که به نظرم بهتره جدا نشه .

2. هارد وسترن مدل الایت مشکی مات هست ولی مدل My Book Essential مشکی براق هست پس به همین دلیل برای جلوگیری از خط و خش بهتره که اون نایلون جدا نشه .

3. آداپتور برق هارد وسترن مدل الایت طوری هست که به انواع پریز برق میخوره یعنی مدل دوشاخه و سه شاخه داخل جعبه اش موجوده مثل عکس زیر فقط دوشاخه هست با سه شاخه قسمت سمت راست عکس زیر

ولی هارد وسترن مدل Essential آداپتور آن سه شاخه هست و باید تبدیل رو جداگانه بخرید .

4. هارد وسترن مدل الایت دوتا پارتیشن داره که پارتیشن اولیه برای درایور ها و نرم افزار هاست ولی مدل Essential تنها یک پارتیشن داره که نرم افزارها در همون پارتیشن قرار گرفته !!!

5. نکته جالب دیگه هم اینه که اولین هارد وسترن مدل الایتی که خریدم (2 ترابایت) اواخر سال 88 بود به قیمت 240 هزارتومن ولی اینو که سه ترابایت هست خریدم 248 هزارتومن قضاوت با خودتان !!!

6 طول کابل usb مدل الایت و Essential تقریبا یکسانه اولی حدودا 128 سانتی متر و دومی حدودا 124 سانتی متره (ممکنه که یکمی در مورد اولی خطا داشته باشم شما 124 بگیرید) ولی ضخامت کابل usb3 بیشتره و همچنین سفت تر هم هست و خوب نمیشه تا کردش به نظرم اصلا نباید تا کنید چون ممکنه خراب بشه .

خلاصه الایت کیفیت بالاتری داشته !!! حیف که usb3 نداره !!!

تفاوتهای دیگه ای که به ذهنم رسید میگم . تست سرعت هم بعدا میزارم !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 19-09-2012 at 13:39.

6. 6 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آره منم My Book Essential که گرفتم و جعبش رو خونه باز کردم توش پریز 3شاخه بود! که شانس آوردم تبدیلش رو داشتم وگرنه باید فردا شبش باز میرفتم بیرون میخریدم!
    اون شفاف بودن بدنه هم که الان لوازم الکتریکی مد هست که همش شفاف باشه! که البته برای هارد رومیزی شاید خیلی مهم نباشه چون در اصل اصلا نباید جابه جا بشه ولی مثلا برای مدل پرتابل دردسر ساز میشه! البته از طرفی از شکل خوشکل و کوچیک و شیک مدل پرتابل وسترن و قابلیت پسورد گذاریش هم نمیشه گذشت!

8. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم همین امروز رفتم و سیگیت 1ترا FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive خریدم(119تومن)(2سال گارانتی سازگار)(اداپتور usb3)

این هم از محتویات برنامه های داخل درایو هارد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/COLOR]
    Last edited by aref10; 16-07-2011 at 20:27.

10. 2 کاربر از aref10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام
    چند وقت پیش من دنبال هارد 2 ترا اکسترنال بودم که جناب عطا خان هارد وسترن مدل WD 2TB My Book Essential USB 3.0 رو طبق خواسته هایی که من داشتم به من معرفی کردن
    چند تا سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدین

1-چند صفحه پیش خوندم که هارد وسترن 2 ترا مدل My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 رو هم داره
    این دو تا فرقشون با هم تو چیه ؟؟؟
    کلا وسترن چند مدل هارد 2 ترا داره ؟؟
    کلا بهترین هارد 2 ترابایتی که وسترن داره که هم usb2 و هم usb3 رو ساپورت کنه کدوم مدله ؟؟
    فرض کنید خودتون میخواستید یه هارد 2 ترا وسترن بخرید کدوم مدل رو میگرفتید ؟؟

2-اگه میشه یه توضیحی در مورد نحوه استفاده هاردهای اکسترنال بدین
    منظورم اینه که مثلا با خاموش شدن سیستم هارد هم خاموش میشه یا باید حتما آداپتورش رو از برق خارج کنیم تا خاموش بشه ؟؟؟
    کابل usb رو به پورت جلویی کیس وصل کنیم یا به پشت کیس ؟؟
    موقع روشن شدن سیستم هارد روشن باشه و به pc وصل شده باشه یا خیر ؟؟ منظورم اینه که صبر کنیم تا ویندوز بالا بیاد بعد هارد رو بهش وصل کنیم یا از همون ابتدای روشن شدن هارد رو وصل کنیم ؟؟
    موقعی که سیستم خاموشه آداپتور و کابل هارد رو از برق و pc خارج کنیم یا خیر ؟؟

خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    چند وقت پیش من دنبال هارد 2 ترا اکسترنال بودم که جناب عطا خان هارد وسترن مدل WD 2TB My Book Essential USB 3.0 رو طبق خواسته هایی که من داشتم به من معرفی کردن
    چند تا سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدین

1-چند صفحه پیش خوندم که هارد وسترن 2 ترا مدل My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 رو هم داره
    این دو تا فرقشون با هم تو چیه ؟؟؟
    کلا وسترن چند مدل هارد 2 ترا داره ؟؟
    کلا بهترین هارد 2 ترابایتی که وسترن داره که هم usb2 و هم usb3 رو ساپورت کنه کدوم مدله ؟؟
    فرض کنید خودتون میخواستید یه هارد 2 ترا وسترن بخرید کدوم مدل رو میگرفتید ؟؟

2-اگه میشه یه توضیحی در مورد نحوه استفاده هاردهای اکسترنال بدین
    منظورم اینه که مثلا با خاموش شدن سیستم هارد هم خاموش میشه یا باید حتما آداپتورش رو از برق خارج کنیم تا خاموش بشه ؟؟؟
    کابل usb رو به پورت جلویی کیس وصل کنیم یا به پشت کیس ؟؟
    موقع روشن شدن سیستم هارد روشن باشه و به pc وصل شده باشه یا خیر ؟؟ منظورم اینه که صبر کنیم تا ویندوز بالا بیاد بعد هارد رو بهش وصل کنیم یا از همون ابتدای روشن شدن هارد رو وصل کنیم ؟؟
    موقعی که سیستم خاموشه آداپتور و کابل هارد رو از برق و pc خارج کنیم یا خیر ؟؟

خیلی ممنون
    جواب سوال اول : اون دوتا هیچ فرقی ندارن و در واقع یکی هست . این سایتهای اینترنتی انواع و اقسام پسوند و پیشوند بهش میچسبونن آخرش خریدار سردرگم میشه . اسم دقیقش My Book Essential هست .
    کلا وسترن مدلهای زیادی تولید میکنه مثلا مدلهایی که برای شبکه مثل live و یا مدلهایی که برای مک هست و مدلهای raid و .....
    اما رایجترین و معمولیترین مدل که فراوانتر هم هست و usb3 داره همین My Book Essential هست .
    من خودم امروز 3 ترابایتی این مدل رو خریدم .

جواب سال دوم

با خاموش کردن سیستم هارد باید خاموش بشه ولی یکی از دوستان گزارش داده که پس از آپدیت نرم افزار پس از خاموش کردن سیستم هارد خاموش نمیشه !!!
    بهتره که شما نرم افزاری که داخل هارد هست رو نصب کنین و بوسیله اون هارد رو خاموش کنین . یعنی پس از نصب نرم افزار در system tray روی کله آدم راست کلیک میکنین و safe remove میکنین تا هارد خاموش بشه و بعد سیستم رو shutdown کنید.

تا اونجایی که امکان داره به پورت پشت کیس متصل کنین اینطوری امن تره

اگر هارد به برق وصل باشه و کابل usb هم وصل باشه و سپس سیستم رو روشن کنیدممکنه تو مرحله post (مرحله تست سخت افزار)به مشکل بربخوره و به اصطلاح سیستم هنگ کنه و ویندوز بالا نیاد پس در اینجور مواقع بهتره که یا بایوس سیستم رو تنظیم کنین یا هارد رو پس از بالا اومدن ویندوز روشن کنین. (برای من که اینطور بود)
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-07-2011 at 20:32.

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم همین امروز رفتم و سیگیت 1ترا FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive خریدم(119تومن)(2سال گارانتی سازگار)(اداپتور usb3)

این هم از محتویات برنامه های داخل درایو هارد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عطا خان میشه به برنامه هاش یه نگاهی بندازی و راهنمایی کنی که هر کدوم مربوط به چه کاریه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا خان میشه به برنامه هاش یه نگاهی بندازی و راهنمایی کنی که هر کدوم مربوط به چه کاریه؟
    شما فقط برنامه setup.exe (عکس زیر) رو نصب کنین و با بقیه کاری نداشته باشید . این نرم افزار میتونه قابلیت بک آپ گیری و غیره رو نصب کنه !!!
    ولی نرم افزار usb 3.0 pc card adapter.exe درایور برای usb3 هست و اگر شما مشکلی با usb3 مادربردتان ندارید با اونهم کاری نداشته باشید .
    mc installer هم برای سیستمهای اپل مکینتاش هست و احتیاجی به اون ندارین .
    خلاصه هیچ چیزی رو حذف نکنین و بذارین باشه
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-07-2011 at 21:08.

16. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •