تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 252 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پولادي سريعترين كارت زرد ليگ را گرفت!

تيم هاي پرسپوليس و مس كرمان در چارچوب هفته سي و دوم ليگ برتر باشگاه هاي كشور در ورزشگاه آزادي به مصاف هم رفته اند.

مهرداد پولادي هافبك مس كرمان در ثانيه دهم اين بازي به دليل انجام تكل خطرناك بر روي 'سكو برت' مدافع پرسپوليس اخطار گرفت تا سريعترين كارت زرد ليگ برتر دهم را به خود اختصاص دهد.

سایت گل - با توجه به اينكه اين ديدار براي پرسپوليس از اهميت زيادي برخوردار است و مي تواند مقدمات كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا را براي آنان فراهم كند انتظار مي رفت استقبال مناسبي از اين ديدار شود اما تنها حدود ۱۰ هزار تماشاگر اين ديدار را از نزديك تماشا مي كنند.
    ×حدود ۲۰۰ تماشاگر مس كرمان نيز خود را به ورزشگاه آزادي رسانده و با مستقر شدن در جايگاه، به تشويق تيم خود مي پردازند.

غلامرضا رضايي و محمد نوري به دليل مصدوميت در فهرست بازيكنان پرسپوليس قرار ندارند اما نام وحيد هاشيمان با رسيدن به شرايط ايده آل در فهرست ۱۸ نفره سرخ پوشان تهراني ديده مي شود.

دوربين ها و خبرنگاران تلويزيوني طبق قوانين جديد كنفدراسيون فوتبال آسيا اجازه حضور در كناره زمين را پيدا نكردند به همين دليل در جايگاه خبرنگاران حضور يافتند. عكاسان ورزشي نيز طبق همين قوانين ديگر نمي توانند پشت دروازه ها مستقر شوند، به همين خاطر آنان براي ثبت تصاوير مورد نظر خود، در كناره هاي مياني زمين استقرار يافته اند.
    ×علي دايي، ژلكو مياچ، محمود خوردبين و ساير اعضاي كادر فني پرسپوليس با دسته گل به سمت صمد مرفاوي و ديگر مربيان مس كرمان رفتند و به آنان خوشامد گفتند.
    عادل كلاه كج، پيروز قرباني و ارشاد يوسفي از جمله بازيكنان مس بودند كه پيش از شروع بازي از دايي رخصت گرفتند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شكايت باشگاه تراكتورسازي از يدالله جهانبازي
    جعفري:
    او در بازي غرق شده بود
    شايد حمله بازيكنان صبا نظر داور را برگرداند

محمد حسين جعفري با انتقاد از نحوه قضاوت داور ديدار تيمش برابر صباي قم گفت: داور در بازي غرق شده بود و نمي‌توانست مديريت كند.

مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره رويدادهاي ديدار تيمش برابر صباي قم اظهار كرد: از آنجايي كه داور نمي‌توانست مديريت لازم را بر بازي اعمال كند و در بازي غرق شده بود، اشتباه‌هايي مرتكب شد كه هواداران ما را از مديريت فوتبال دلزده و تيم ما را وارد بحران روحي و رواني كرد.

وي افزود: در صحنه پنالتي كه براي تيم ما گرفته شد، پس از آن كه كمك داور پنالتي را اعلام و داور هم آن را تاييد كرد، اعضاي تيم صبا به گونه‌اي به سمت كمك‌داور حمله كردند كه او به سمت دروازه فرار كرد! شايد همين كار هم باعث شد داور راي خود را پس بگيرد. همچنين وقتي كارت زرد دوم را به بازيكن صبا داد، نمي‌دانست كه بايد او را اخراج كند و با اشاره داور چهارم متوجه اشتباهش شد.

جعفري كه در حال حاضر در فدراسيون فوتبال حضور دارد در پايان با بيان اينكه داور با قضاوت‌اش50 هزار هوادار تبريزي را دلگير كرده است، از شكايت باشگاه تراكتورسازي از يدالله جهانبازي، داور ديدار تيمش برابر صباي قم خبر داد.

عبدالله ويسي:
    اشتباه كرديم تراكتورسازي را برديم!
    تبريزي‌ها بايد ظرفيت باخت داشته باشند

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: تيم تراكتورسازي استرس داشت و ما مقابل تيم‌هايي كه اين گونه هستند بهتر بازي مي‌كنيم.

عبدالله ويسي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، درباره بازي تيمش مقابل تراكتورسازي اظهار كرد: بازي بسيار سختي بود. تراكتورسازي بازي را خوب شروع كرد و يك پنالتي هم به دست آورد كه به گل تبديل شد. ما هم چند موقعيت داشتيم و يك پنالتي هم به دست آورديم كه خراب كرديم. در نيمه دوم نيز حاجي‌زاده اخراج شد كه اين 10 نفره شدن انگيزه بازيكنان ما را بالا برد و هر بازيكن به اندازه دو نفر تلاش كرد تا در نهايت روي ضد حمله به گل رسيديم. اين بازي مسابقه‌اي بود كه تمام ايران منتظر بودند تا سهميه آسيايي مشخص شود.

وي با اشاره به اين كه تراكتورسازي استرس داشت، عنوان كرد: روبه‌روي تيم‌هايي كه استرس دارند خوب بازي مي‌كنيم. بازيكنان ما همه با تجربه هستند. به آن‌ها گفته بوديم كه اگر در پانزده دقيقه اول گل نخوريم مي‌توانيم گل بزنيم. اما گل خورديم، ولي بازيكنان آنقدر تلاش كردند كه توانستند گل بزنند.

وي افزود: در رختكن به آن‌ها گفته بودم روز گذشته ساراگوسا توانست رئال مادريد را در خانه خودش شكست بدهد. ما هم پرسپوليس را در زمين خودش شكست داديم و سپاهان را نيز متوقف كرديم. بنابراين شما مي توانيد بازي را ببريد. آن‌ها تمام توانشان را گذاشتند و بازي را بردند.

سرمربي صباي قم درباره داوري بازي گفت: روزهايي كه باختيم درباره داوري صحبت نكردم و در حال حاضر نيز صحبت نمي كنم. داور اشتباه مي‌كند و اشتباه آن‌ها نيز قابل احترام است، زيرا داوران هم انسان هستند. اگر بخواهيم با هر اشتباه داوري همه چيز را به هم بزنيم خوب نيست.

ويسي در ادامه عنوان كرد: براي تراكتورسازي و تماشاگرانش ارزش قايل هستم. اما فوتبال همين است، آن‌ها انتظار داشتند كه ما برويم و بازي را ببازيم. تماشاگران رفتار خوبي نداشتند. هواداران تبريزي قابل احترام هستند. آن‌ها به استاديوم مي‌آيند تا برد تيمشان را ببينند، اما بايد ظرفيت باختشان را هم داشته باشند.

وي در واكنش به صحبت‌هاي كمالوند كه معتقد بود صبا فيرپلي را رعايت نكرده است، عنوان كرد: ما جوانمردانه ترين فوتبال را در اين دو هفته مقابل سپاهان و تراكتورسازي انجام داديم، آن‌ها انتظار دارند كه تيم ما تسليم بشود و شكستمان بدهند. وقتي توپي را به بيرون مي‌زنند آن را به خودشان مي‌دهيم، اين يعني فيرپلي،.در تمام دنيا نيز همين است. مگر ما چه كار كرده‌ايم كه مي‌گويند فير پلي را رعايت نكرديم.

وي افزود: بازي سالمي انجام داديم و روز گذشته به بازيكنان خودم گفتم كه اگر با چاقو هم شما را زدند، حق روي افتادن روي زمين را نداريد، اما چنين حرف‌هايي درباره فيرپلي، بازي كردن با افكار عمومي است .

ويسي درباره خبرنگاران حاضر در نشست خبري بعد از بازي گفت: آن‌ها سوال‌هاي خوبي نمي‌پرسيدند و اصلا سوال‌هاي آن‌ها فني نبود. يكي از خبرنگاران پرسيد كه آيا علي دايي به شما ارنج داده است. من دايي را دوست دارم. او شهريار فوتبال ايران است و خوشحال هستم كه دوباره براي كسب سهميه آسيا مي‌تواند بجنگد. دايي سلطان فوتبال ايران و بزرگ فوتبال آسيا است. اما اين حرف‌ها درست نيست، من نمي گذارم حتي مدير باشگاه به من ارنج بدهد. اگر علي دايي به من ارنج مي‌داد در آزادي به آن‌ها چهار گل نمي‌زديم. خبرنگاران هشت سوال از من پرسيدند كه همه آن‌ها غير فني بود و در آخر به آن‌ها گفتم كه ما اشتباه كرديم كه شما را برديم.

وي افزود: اميدوار هستم هم ما و هم تماشاگرانمان و هم بازيكنانمان ظرفيت باخت را داشته باشيم و برد را به هر قيمتي نخواهيم. اگر قرار است توانمند باشيم آن را در زمين ارائه دهيم و اگر اينطور نيستيم بيشتر تلاش كنيم.

ويسي درباره جايگاه صبا در پايان فصل گفت: دو ماه پيش گفتم بهترين جايگاه ما نهمي جدول است و بدترين آن دهم شدن. ما فقط يك پله جابجا مي‌شويم.

وي درباره حضورش در صبا در فصل آينده بيان كرد: احتمال 99 درصد در صبا مي‌مانم. از تيم‌ ديگري هم پيشنهاد دارم كه اسم آن‌ را نمي‌گويم چون در خطر سقوط است و مي‌ترسم بيفتد.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این تاج قبلا چی بوده؟داور بوده بازیکن بوده چی بوده؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خبر فوري: ناصر حجازي در ICU

سايت گل- ناصر حجازي يكي از اسطوره هاي فوتبال ايران كه مدتي است با بيماري سرطان دست و پنجه نرم مي كند، به دنبال وخامت حالش به آي سي يو منتقل شد.

آتيلا حجازي در تماس تلفني با برنامه 90 از فوتبال دوستان خواست كه براي سلامتي پدرش دعا كنند. سايت گل هم براي ناصر حجازي آرزوي سلامتي دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرفه پروین خیلی قشنگ بود....ناصر پاشو هنوز خیلی کار داریم...

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض مسابقه پرسپوليس و سپاهان 8 خرداد برگزار مي‌شود

طبق برنامه جام حذفي ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان هشتم خرداد برگزار مي‌شود.

برنامه مسابقات جام حذفي از سوي سازمان ليگ برتر اعلام شد که در زير آمده است:
    يکشنبه8/3/90-ساعت 17:30- مرحله يک چهارم نهايي
    پرسپوليس - سپاهان-آزادي-تهران
    پنجشنبه12/3/90- مرحله نيمه نهايي
    برنده ديدار پرسپوليس و سپاهان با تيم فولاد خوزستان-زمان بازي متعاقبا اعلام مي شود
    ملوان بندر انزلي-استقلال تهران-ساعت 17 تختي-انزلي
    دوشنبه16/3/90-ساعت 17:30-فينال بازي رفت-اگر فيناليست ها از دو استان باشد
    سه شنبه17/3/90- ساعت 17:30-فينال –يک بازي-اگر فيناليست ها از دو استان باشد.
    پنجشنبه 19/3/90- ساعت 17:30-فينال -بازي برگشت-اگر فيناليست ها از دو استان باشد.
    اگر باشگاه پرسپوليس برنده باشد فولاد خوزستان ميزبان است اما اگر سپاهان برنده باشد،ميزباني را قرعه تعيين خواهد کرد.

varzesh3.com

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگر فینالیستها از یک استان باشند
    یعنی اگر فینالیست ها پرسپولیس - استقلال باشند دیگه : دی

با توجه به الکلاسیکوها ، مسئولین سازمان لیگ هم احتمالا علاقه ای ندارند دو بازی داربی داشته باشیم ،
    +
    چقدر دیدار پرسپولیس و سپاهان در حذفی تکرار می شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تلخ تریــــــــــــــــــن پیروزی پرسپولیس !
    خیلی دلم گرفته.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی برد همیشگیه پرسپولیس تو این بازی تکراری نمیشه

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

البته کامل تر باید میگفتی سروش جان:
    چقدر دیدار پرسپولیس و سپاهان در حذفی و در تهران! تکرار می شه
    همیشه برنامه ریزی طوری بوده که از اول شروع جام حذفی مشخص میشده که سپاهان و پرسپولیس در تهران با هم بازی دارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •