البته ممکن مدل 2011 تو بازار کمیاب شه و ........ ضمن اینکه قیمت واقعی دلار بیشتر از این حرفاست
البته ممکن مدل 2011 تو بازار کمیاب شه و ........ ضمن اینکه قیمت واقعی دلار بیشتر از این حرفاست
سلام دوستان کسی قیمت این تلویزیون های جدید 3d ال جی را نداره؟
سلام
فعلا فقط معرفی شده و احتمالا نیمه دوم خرداد به بعد، بیاد بازار و یا حداقل قیمت ها رو بشه..![]()
دوستان کسی پلاسما lg 50pk760 قیمت داره
50pk760
تو ال جی سنتر 1.420 قیمت زده ولی فک نکنم اینقد ارزون باشه، چون 3 ماه پیشم همین قیمت بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پرسش و درخواست رو جای دیگه هم تو همین سایت مطرح کردم و مختصر جواب هم گرفتم ولی میخواستم دوستان اهل فن به طور کاملتر و به صورت موردی و قطعی جوابم رو بدید و نه اینکه بگید این لینکها هست برو خودت ببین کدومو میخوام که اگه اینجوری بود میرفتم در مغازه یکی میخریدم میومدم . با توجه به همین نوشته ها میدونم دوستانی هستند که به صورت حرفه ای و خیلی کامل میتونن من رو راهنمایی کنن و من هم اکنون و پیش از جواب ممنون شما دوستان خواهم بود
LCD یا LED ای میخوام تا نهایتا قیمت 1 میلیون که در پایین توضیحاتم رو دادم و اینو هم میخوام بدونم کمترین قیمت LED و 3D چند میشه و چند اینچ و قیمت رو حتما واسم مشخص کنید که اگه بشه به در و دیوار بزنم و پولش رو جور کنم . ولی اولویتم همون قیمتهای زیر 1 میلیون هست .
بازم پوزش میخوامواسه اینکه من خیلی مبتدی هستم
و میخواستم بدونم اینایی که پیشنهاد میدید Full Hd هستن یا نه؟؟؟ منظورم همون روزولوشن 1080*1920 هست.
آخه اینش واسم خیلی مهمه واسه اینکه من رسیورم فول اچدی هست و سیسیکم استفاده میکنم و اینم میدونم کانالهای فول اچدی واقعی (1080p)بسیار کم هستنو ولی کانالهای 1080i , 720p خیلی بیشترن
خلاصه اینکه میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم از اونجایی که خیلی سخت پول بدست میارم و دوست ندارم با عجله خریدی داشته باشم که بعدا واسم پشیمونی بیاره.![]()
معمولا نيمه دوم خرداد يا حداكثر نيمه اول تير به بازار مياد مال اكثر برندها
دوست عزیز ال ای دی زیر یه میلیون 32 میدن ولی خوب خیلی کوچیکه فقط بدرد اتاق میخوره ولی ال ای دی 40 و 42 از 1100 شروع میشه یه بالا و لی زیاد جالب نیستند در حد معمولی ال سی دی هم 40 تا 42 از همون 900 شروع میشه به بالا
شما اول بگید چه سایزی و برای کجا و چه استفاده ای میخواهید بکنید
به نظر من با توجه به این بودجه بهتره به جای اینکه روی 3D بودن تلویزیون مانور بدی ، مبنای انتخابت رو روی کیفیت تصویر و امکانات تلویزیون بذاری چون اگه بخوای با این بودجه 32 اینچ 3d بخری خیلی لطفی نداره و لذت تماشای 3d رو توی تلویزیونهای سایز بالاتر میتونی احساس کنی .
Last edited by samira_googleOne; 22-05-2012 at 11:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)