خوشبختانه داوود جونم صاف اوفتاده جلوی فیلیپ لام ..کارش ساختس..
خوشبختانه داوود جونم صاف اوفتاده جلوی فیلیپ لام ..کارش ساختس..
ولی من فکر میکنم اون دیدار رو اسپانیا ببره
البته نه اینکه برتر باشه ها
به نظرم شاید از قبل نتیجه مشخصه
ولی اومیدوارم له بشه و طرفداراش با خاک انداز جمعش کنن![]()
آقا 8 پا رو عشقه!بازی بعدی رو هم آلمان می بره! میگی نه، بیشین قهرمانی آلمان رو توی فینال نیگا کن!!!
آرژانتین بزرگتر مگه پیدا میشد؟ آره که پیدا میشه! : آلمان![]()
نه بابا اگه داور بلایی سرمون نیاره مشکل دیگه ای نیس..آره خب به نظر منم نتیجه مشخصه..3_0 آلمان میبره..
متآسفانه آمار آفساید آلمان بالاست. داورها هم به دلایل عجیبی (!!!) در زمینه آفساید به اسپانیا خیلی حال میدن. (پذیرفتن گل آفساید اسپانیا و آفساید گرفتن گل سالم پاراگوئه) باید مواظب باشیم![]()
اسپانیا قبلآ بدشانس بودا..حالا برعکس خرشانس شده! تو 2002 بازی با کره رو یادتونه؟ هرکاری میکردن داور به نفع کره کار میکرد تا آخر تو پنالتی کره برد!حالا که نوبت ما رسید تپید!
من پیش بینی میکنم که هشت پا پیش بینی میکنه که ما میبریم![]()
المان 4 - 0 اسپانیا
چی کار کردیم با آرژانتین. قیافه مارادونا خیلی دیدنی بود
.
باید خودمون رو برای بازی با اسپانیا آماده کنیم . فقط خدا کنه بچه ها مغرور نشن. تیم اسپانیا اصلا قابل مقایسه با آلمان نیست و به جرات میتونم بگم آلمان یه سر و گردن از اسپانیا بالاتر هست و اسپانیا به این دل خوش کرده که چند تا بازیکن بارسلونا داره. اسپانیا سبک بازی هاش مثل تیمهای یونان( در یورو 2004) و سوییس( بازی با اسپانیا) هست و بازی رو کاملا میبندن و اصلا بازی چشم نوازی نمیکنن و منتظر یه ضد حمله یه گل آفسایدی یا .... میمونن که بزنن و دوباره چند برابر از قبل بچسبن به دفاع و کشکی کشکی بازی رو ببرن.
امیدوارم که آلمان گرفتار این بازی بسته اسپانیاهی ها نشه مثل فینال 2008 و بتونه گل اول رو بزنه دیگه کار اسپانیا تموم هست .
اسپانیا تا اینجا به لطف داور اومده بالا . اینجا دیگه آخر خط هست و باید برید رده بندی آب خنک بخورید.
به امید قهرمانی سلطان فوتبال جهان آلمان
Last edited by khalilpakbaz; 04-07-2010 at 02:35.
هم دیره هم دیر وقت اومدم...
تبریک میگم به هوادارای آلمان...
با این فوتبال شاداب واقعا حیفه تیم نتیجه نگیره ایشالا که قهرمانه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)