تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 451 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آقا مگه لپ تاپو با گارانتی نمیگیریم خوب اگه این مشکلارو داشت که میریم پس میدیم دیگه اگه هم نداشت که دیگه پیدا نمیکنه؟؟؟ بعدم آخرین صفحه های همون تاپیکو بخونی اکثرا مشکلاشون حل شده.
    کسایی که منتظر سازگارن ، فکر نمیکنم حالا حالا ها بارشون برسه اینجوری که این رفیق من میگفت حالا اگه خبری شد مارو هم با خبر کنید...
    آخه بعدا میگن فلانی گفت خوبه ما خریدیم ...

تازه گارانتی که همه چی رو درست نمیکنه ... تو همین فروم بنده خداها کلی دردسر داشتن و لنوو هم درست پاسخگو نبوده. مام که فامیلمون تو لنوو کار نمیکنه خودمون رو درگیرش کنیم.

ولی راستش رو بخوای اگه من الان میخواستم بخرم و خبری از بار بعدی ان 61 نبود با این قیمتی که الان داره بی خیالش میشدم و همون لنوو رو میخریدم ... مشکلش هم خدا بزرگه ... یه طوری حل میشه. مگه نه ...

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

در مورد دمای سیستم یه چیز جالبی رو متوجه شدم. تا جایی که یادم میاد دمای لپ تاپ من از همه فروم بیشتر بود. خیلی هم ور رفتم ولی نشد که دماش مثل بقیه بشه.

یکی از دوستان در مورد باگ داشتن این برنامه ی فری سوال کرد من رفتم تو نخش ببینم مشکل از اینه یا کلا دمای سیستم من بالاتر از همه بوده.

خب این نرم افزارها رو که داشتم تست کردم:
    Core temp 0.99.7
    EVEREST Ultimate Edition 5.50 Build 2100
    hwmonitor-pro 1.09
    SIV (System Information for Windows) 2010 Build 0428
    Real Temp 3.40

و یه برنامه که رو سی دی مادربوردمه. اسمش :
    abit EQ
    هست.

خب این عکس رو نیگاه کنید متوجه میشین چه خرتوخر شده !!!!

دمای واقعی رو از تو بایوس خوندم. گذاشتم یه نیم ساعتی سیستم آیدل باشه و عکس انداختم. دمایی که خود مادربورد گزارش کرده 41 بود. هر هسته رو جدا نمیگفت ...

دماهای خونده شده با این برنامه ها:

Core temp 0.99.7 میگه دمای 40 و 41 هست.
    EVEREST Ultimate Edition 5.50 Build 2100 میگه دما 35 و 36 هست !!! 5 درجه کمتر از مادربورد.
    hwmonitor-pro 1.09 دما رو 11 درجه بیشتر از اورست یعنی 45 و 46 نشون داده. 5 درجه بیش از مادربورد.
    SIW (System Information for Windows) 2010 Build 0428 دما رو 47 و 47 نشون میده. این یکی رند نیست و خطاش انگار بیشتر از بقیه هست.
    Real Temp 3.40 دما رو 10 درجه بیشتر از اورست یعنی 45 و 46 نشون داده. 5 درجه بیش از مادربورد.

در نهایت نرم افزار خود مادربورد: از همه بدتره انگار. میگه دما 33 هست.

مشکل فقط این سی پی یوی من یا مادربوردم نیست. اساسیه و اینجاها و خیلی جاهای دیگه مطالبی شبیه این خوندم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    خب. دمای Core Temp دقیقتر بوده یا بگم درتس بوده و بقیه اشتباه !!! علتش رو دقیق متوجه نشدم. فکر کنم اون Tjmax رو که تو این برنامه ها استفاده میکنن اشتباه وارد شده. مثلا تو Core Temp این عدد 95 در نظر گرفته شده و توی نرم افزار Real Temp با توجه به اینکه نوشته فاصلهی 45 درجه دمای سی پی یو تا Tjmax 55 هست میشه فهمید Tjmax رو 100 در نظر گرفته. همین اشتباه باعث میشه دمای خونده شده تو این برنامه ها 5 یا 10 درجه فرق کنه. رند هم هست ... 5 و 10 ...

به نظرم بهتره از همون Core Temp استفاده کرد که مطمئن تره. اینم لینکش:

کد:

راستی دمای کارت گرافیک رو با خود کاتالیست و GPU-Z و همین نمر افزارای بالا تست کردم. همشون با هم موافق بودن و مشکلی نداشتن. خدا رو شکر
    Last edited by alireza1411; 18-09-2010 at 23:13.

داره خودمونی میشه erfan96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ^^^^^^^^SKY THERMALS^^^^^^^

14

salam be hamegi
    man do se rooz pish ye sony vaio f126 gereftam be geymate 1.750

vali hanooz delam pish asus n61jq-x1 hast mikham bebinam saram kolah rafte ham pool bishtar dadam hamam jens bad geref tam

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam be hamegi

vali hanooz delam pish asus n61jq-x1 hast mikham bebinam saram kolah rafte ham pool bishtar dadam hamam jens bad geref tam

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

دوست عزيز
    شما كه بندر عباسيٍٍٍٍ دبي يه آشنا پيدا كن مدل n61jq-jx018v
    1280000 تومان در مي آد.
    با 2 سال گارانتي.
    اینم فکر بدی نیست ولی حال و حوصله ی درد سرشو ندارم بی خیال بابا پولشو میده

آخه بعدا میگن فلانی گفت خوبه ما خریدیم ...

تازه گارانتی که همه چی رو درست نمیکنه ... تو همین فروم بنده خداها کلی دردسر داشتن و لنوو هم درست پاسخگو نبوده. مام که فامیلمون تو لنوو کار نمیکنه خودمون رو درگیرش کنیم.

ولی راستش رو بخوای اگه من الان میخواستم بخرم و خبری از بار بعدی ان 61 نبود با این قیمتی که الان داره بی خیالش میشدم و همون لنوو رو میخریدم ... مشکلش هم خدا بزرگه ... یه طوری حل میشه. مگه نه ...
    نه من در مورد همه چیز باهاش طی کردم گفته پس میگیریم. کم کم دارم ترغیب میشم لنوو بگیرم البته هنوز 2جا دیگ هم مونده قراره فردا بهم خبر بدن یکیشون نمایندگیه ویستاهه یکیشونم خودش میگه نمایندگی ایسوسه یا زیر مجموعشه همچین چیزایی...

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه هایی که میخواستن لپ تاپ بگیرن !!!!!

من حرفم رو پس میگیرم. شرمنده !!!
    داشتم در مورد دمای لپ تاپ حسن آقا سرچ میکردم مواجه شدم با انواع مشکلات دیسپلی این مدل !!!!

حسن آقا شانس آوردی انگار. اینجا رو ببینید:

کد:
    یه فروم 35 صفحه ای که همه مشکلات دارن. یکی میگه با بایوس حل میشه.. .. یکی میگه دراویر آپدیت کنیم ... یکی میگه درایور رو با فلان روش آپدیت کنیم !!!!!

خود لنووو هم که میگه با آپدیت کاتالیست حله ولی مشتریها که تست کردن راضی نبودن و درست حسابی جواب نداده.

من میگم صبر کنید بار جدیدشون برسه قیمتش طبیعی بشه همون ایسوس بهتره.

ولی خداوکیلی من همیشه گفتم که همه ی برندها مشکلات خودشون رو داره. همه هم شاهدن. این ایسوس رو هم واسه این تائید میکنم که کمتر از بقیه مشکلات داشته ولی نمیگم نداره.

حسن آقا مشکل شما کلا حل شده ؟ تو اکسل 2010 شما این جاها که خط کشیده این شکلی نشده خدای نکرده ؟

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

یه چیز جالب متوجه شدم. بزار چند دقه دیگه عکسش رو میذارم. خودم که شاخ در آوردم.
    خب منم اگه توجه کنی صفحه قبل گفتم مشکل اسکرین دنسینگ داره . نه شکر خدا من خودم همون روز رفتم سریع اکسل رو باز کردم و چون روش وصل بود شکر خدا اصلا خبری از مورچه هو نمیدونم اینچیزا نبود . منم گفتم که خیلیاشون این مشکلو دارن داداش . روزای اول فکر میکردم که این مشکل بازیم بخاطر اونه . اما بعد فهمیدم اینا مشکلشون واقعا اساسیه یکی هم میگفت که پنلش 8 بیت هست اینا . البته فک رکنم که این سری که سازگار اورده این جوری نباشه اما خوب.........

تو یوتوب هم چند تا ویدیو از این مشکل هست . ظاهرا شانس اوردم.

خب داداش من شرمنده که تا دیشب نتونستم بیام . اما
    امروز رفتم تو بازی هرو بردم بالای GAMER حتی فیزیک VSYN رو هم روشن کردم .
    رفتم تو بازی فریم بعد از 15 دقیقه ساکن بودن 17 بود . ولی تا 18
    هم باز یمیکرد هر کاری کردم نتونستم عکسی بگیرم که فریم رو هم تو عکسس نشون بده FRAPS رو هم کلی دستکاری کردم اگه بگی چجوری میرم عکس هم میگیرم .
    خب از بابت عکسا که تا یاد دادی نوکرتم و عکسارو میزارم اما فریم همینا بود . اما توی دمای CPU هیچ تغییر خاصی پیدا نشد عکساشو الان میزارم . عکسارو بصورت نموداری از برنامه HW MONITOR گرفتم

خب این لینکی که میدم مربوط میشه به استفاده خیل یکم از سیستم بعد از 1 ساعت بدون بازی . داشتم اهنگ گوش میدادم با ویندوز هم ور میرفتم . اما دما در حالت ادی بدون هیچ استفاده ای 2 درجه ای کمتر هم میشه اما خب خیلی فرق نداره

کد:
    اینم بعد از 20 دقیقه در بازی کرایسیس که هیچ تکونی نخوردم و بعد از 20 دقیقه که همونطور که گفتم 17 تا 18 تا فریم میداد اومدم این عکسو هم گرفتم
    کد:
    طلبه شدم جریان فیزیک رو هم بگی بهمون .
    خب فکر کنم که جران شر رو باید بردارم از رو سیستم نه
    ؟
    ظاهرا باید برم نظارم رمم رو بگیره و یه تست دیگه هم با کرایسیس بگیرم . خدای گرافیکیه لامصب تو همین تستی که داشتم میگرفتم در حالت قول اپشن تو همون صحنه های اول واقعا فرق گیمر با اون بالایی راحت فهمیدم اما من هر کاری میکنم نمیفهمم واقعا فیزیک رو چی تاثیر داره . من بعد از اون تست رفتم فیزیک رو مینیموم کردم باور کن بازی خیلی ریل تر شد ...........بعد این ویندوز سون اینکارو باسه هر سیستمی میکنه؟من شنیده بودم که وایومن میگفت که این لپتاپ از رم شر نمکیکنه لینک برنامرو میدی؟
    در مورد دما هم هر برنامه ای ساز خودشون میزنه . اما یکی از بجه ها رفته N82JQ گرفته دما رو اورست نشون میده 56 در حالت معمولی یعنی اگه با HW بگیره میشه 64؟
    اقا جلو لپتاپه جای سیمکارتم داره یعنی یه چیز یاز توش در میاد سیمکارت میره توش . بنظرتو سیمکارتو بفرستم توش مشکلی یش نمیاد؟ یعنی بوردشو داره . اخه بنظر نمیرسه فقط جاش باشه؟ کسی نمیدونه از کا باید بفمم بردشو داره ؟ میشه از اینترنت سیمکارت استفاده کرد؟ تخه ایرانسل تو تبلیغاتش اینو نشون میده؟
    Last edited by hasanoooooooo; 19-09-2010 at 07:19.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

salam be hamegi

سلام اتفاقا جنس خوبی گرفتی مانیتور فول HD رو عشقه ...... ادم که نخیواد 24 ساعته با لپتاپ بازیکنه اما مشکل اساسی لپتاپهای سونی اینه که از گرافیک قوی استفاده نمیکنه و گرافیک و مانیتور با هم همخونی ندارن اما شک نکن که ضرر نکردی!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

خب منم اگه توجه کنی صفحه قبل گفتم مشکل اسکرین دنسینگ داره . نه شکر خدا من خودم همون روز رفتم سریع اکسل رو باز کردم و چون روش وصل بود شکر خدا اصلا خبری از مورچه هو نمیدونم اینچیزا نبود . منم گفتم که خیلیاشون این مشکلو دارن داداش . روزای اول فکر میکردم که این مشکل بازیم بخاطر اونه . اما بعد فهمیدم اینا مشکلشون واقعا اساسیه یکی هم میگفت که پنلش 8 بیت هست اینا . البته فک رکنم که این سری که سازگار اورده این جوری نباشه اما خوب.........

تو یوتوب هم چند تا ویدیو از این مشکل هست . ظاهرا شانس اوردم.

خب داداش من شرمنده که تا دیشب نتونستم بیام . اما
    امروز رفتم تو بازی هرو بردم بالای GAMER حتی فیزیک VSYN رو هم روشن کردم .
    رفتم تو بازی فریم بعد از 15 دقیقه ساکن بودن 17 بود . ولی تا 18
    هم باز یمیکرد هر کاری کردم نتونستم عکسی بگیرم که فریم رو هم تو عکسس نشون بده FRAPS رو هم کلی دستکاری کردم اگه بگی چجوری میرم عکس هم میگیرم .
    خب از بابت عکسا که تا یاد دادی نوکرتم و عکسارو میزارم اما فریم همینا بود . اما توی دمای CPU هیچ تغییر خاصی پیدا نشد عکساشو الان میزارم . عکسارو بصورت نموداری از برنامه HW MONITOR گرفتم

خب این لینکی که میدم مربوط میشه به استفاده خیل یکم از سیستم بعد از 1 ساعت بدون بازی . داشتم اهنگ گوش میدادم با ویندوز هم ور میرفتم . اما دما در حالت ادی بدون هیچ استفاده ای 2 درجه ای کمتر هم میشه اما خب خیلی فرق نداره

کد:
    اینم بعد از 20 دقیقه در بازی کرایسیس که هیچ تکونی نخوردم و بعد از 20 دقیقه که همونطور که گفتم 17 تا 18 تا فریم میداد اومدم این عکسو هم گرفتم
    کد:
    طلبه شدم جریان فیزیک رو هم بگی بهمون .
    خب فکر کنم که جران شر رو باید بردارم از رو سیستم نه
    ؟
    ظاهرا باید برم نظارم رمم رو بگیره و یه تست دیگه هم با کرایسیس بگیرم . خدای گرافیکیه لامصب تو همین تستی که داشتم میگرفتم در حالت قول اپشن تو همون صحنه های اول واقعا فرق گیمر با اون بالایی راحت فهمیدم اما من هر کاری میکنم نمیفهمم واقعا فیزیک رو چی تاثیر داره . من بعد از اون تست رفتم فیزیک رو مینیموم کردم باور کن بازی خیلی ریل تر شد ...........بعد این ویندوز سون اینکارو باسه هر سیستمی میکنه؟من شنیده بودم که وایومن میگفت که این لپتاپ از رم شر نمکیکنه لینک برنامرو میدی؟
    در مورد دما هم هر برنامه ای ساز خودشون میزنه . اما یکی از بجه ها رفته N82JQ گرفته دما رو اورست نشون میده 56 در حالت معمولی یعنی اگه با HW بگیره میشه 64؟
    اقا جلو لپتاپه جای سیمکارتم داره یعنی یه چیز یاز توش در میاد سیمکارت میره توش . بنظرتو سیمکارتو بفرستم توش مشکلی یش نمیاد؟ یعنی بوردشو داره . اخه بنظر نمیرسه فقط جاش باشه؟ کسی نمیدونه از کا باید بفمم بردشو داره ؟ میشه از اینترنت سیمکارت استفاده کرد؟ تخه ایرانسل تو تبلیغاتش اینو نشون میده؟
    دستت درد نکنه. این جای سیم کارت رو که میگی سرچ کن ببین مال چیه. شاید شبیه سیم کارته ... بزنی یه موقع سیم کارتت یا لپ تاپت خراب میشه ها !!! برنامه رو تو سایت Guru3D میتونی دانلود کنی. اسمش رو سرچ کن راحت پیداش میکنی.

این کرایسیس من رو سر کار گذاشته انگار. رو لپ تاپم تو همون صحنه ی شروع فریم ریت 12 بود !!!!
    گیج شدم. کاتالیست رو دیفالت بود کلا. بازی هم همه چی تا آخر. تازه گفتم شاید بچه های دیگه تو کاتالیست یه کارایی کرده باشن ولی هر چی ور رفتم نشد.
    موثر ترین پارامتر کاتالیت همون کنترل کردن کیفیت Mipmap بود که چون گرافیکش ای تی آی هست تاثیرش 5 تا 10 درصدی بود. فریم از 11 شد 12 . ولی ارزش نداره ... کیفیت تکسچر اومد پایین.

قضیه ی فیزیک چیز خاصی نیست. من خودم ور رفتم باهاش ولی تغییر دقیقی رو بررسی نکردم. انویدیا به کرایتک پیشنهاد داده بود که تو کرایسیس از PhysX انویدیا استفاده کنن ولی کرایتک موتور فیزیکی خودش رو بیشتر قبول داره و رد کرد.

خب موتورش بد نیست ولی به نظر من همون مال انویدیا بهتره. یه جا جالب بود ... این سطل گنده های زباله رو مشت زدم و داشتم نحوه ی حرکات رو بررسی میکرد. چرخش همین طوری یه سره نوسان کرد !!!! اصلاحرکت متوقف نمیشد. تازه من فکر میکنم موتور فیزیکی هاف لایف دو از کرایسیس بهتره.

کلا این فیزیک خیلی رو فریم ریت اثر نداره. باز نصب میکنم تست میگیرم دقیق. اگه نکات خاصی هم پیدا کردم عکس میذارم.

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلام دوستان.
    این لپ تاپ چرا اصلا تو بازار نیست؟؟/کل تهران میگن نداریم...

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    من در خصوص این برنامه power 4GEAR hybrid یه سری سوالات دارم،اول اینکه این چهار تا حالت مختلف توی برنامه High performance, quite office و .... به ذات با هم تفاوت دارن یا نه،براساس تنظیمات ما هستش که با هم فرق میکنن
    و 2ومی اینکه این min و max که برای CPU قرار داده به چه صورت هستش ؟
    مثلا اگه MIN رو بزاریم روی 20% چه حالتی پیش میاد واسه سی پی یو ؟ یعنی اینکه فرکانس پایش چند میشه ؟ و همینطور MAX
    ممنون مشم هرکس اطلاعاتی در خصوص این برنامه داره اینجا قرار بده

---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

سلام دوستان.
    این لپ تاپ چرا اصلا تو بازار نیست؟؟/کل تهران میگن نداریم...
    به طور موقت این لپ تاپ تو ایران کم شده باید یه کم صبر کنین تا بیاد

11. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •