این جا همون مرحله ی ویتنام و جنگل هاست؟ خب دقیقا کجاشی؟ بعد از دستگیریته با قبلش؟ اگه بعدش باشه و تونل داره خراب میشه باید بدوی دیگه. بعدشم سینماتیک میشه.
این جا همون مرحله ی ویتنام و جنگل هاست؟ خب دقیقا کجاشی؟ بعد از دستگیریته با قبلش؟ اگه بعدش باشه و تونل داره خراب میشه باید بدوی دیگه. بعدشم سینماتیک میشه.
سلام ممنون دوست من که جواب دادی آره این مرحله ویتنام هست و تو تونل ها هستم اونجا که به یه اتاق میرسه و بعد باید در رو باز کنم و بدوم ولی تا میرسه به اونجا که باید خارج شم تونل خراب میشه و نمی تونم برم بیروناین جا همون مرحله ی ویتنام و جنگل هاست؟ خب دقیقا کجاشی؟ بعد از دستگیریته با قبلش؟ اگه بعدش باشه و تونل داره خراب میشه باید بدوی دیگه. بعدشم سینماتیک میشه.![]()
مشكل با آپديت درايور كارت گرافيكي حل شد و نيازي به آپديت گيم و.. نشد اينو نوشتم تا هم شايد بدرد كسائيكه مشكل منو دارن بخوره هم كمكي كنم به كسائيكه سختشون مطلبي رو تكرار كنن!!!![]()
دوستان بعد از آپدیت 4 آپدیته دیگه ای هم برای بازی اومده ؟
ممنون![]()
بازی قشنگی بود، کمتر از یه هفته تا آخرش رفتم رو سختی دومی. بعد رفت تو زامبی ولی وقتی از زامبی اومدم بیرون دیگه تو زامبی نمیرود، چرا؟ اون ورژن های فبلیشم قشنگه؟ اینو بازی کردم اون قبلی ها هم به خوبی این هستن؟ ورژن های قبلیشو بازی نکردم.
سلام
گیم پلی بازی فکر کنم 6 ساعت باشه یا کمتر D: من یک روزه تمومش کردم ! ( کلا سری Call Of Duty مخصوصا از COD 2 به بعد کوتاه میشه )
شما برای فعال شدن مد Zombie فکر کنم باید پچ بازی رو نصب کنید.
در ضمن از بین نسخه های قبلی سری Modern Warfare خیلی قشنگ هستش !
Modern Warfare2 هم که دیگه شاهکار بود به نظر من چیزی از این BO کم نداره...
شما Modern Warfare2 رو بگیرید و بازی کنید، حتما خوشتون میاد.
COD 2 هم قشنگ هست ولی دیگه شما BO رو بازی کردید گرافیکش براتون خیلی بد به نظر میاد... D:
سلام به همگی
اقایون منتی بر من بذارید و بگید که تو مرحله hue city (همون مرحله ای که او یارو باید با بیسیم با هلی کوپتر تماس بگیره) یه قسمتی داره ککه باید کمک کنی به wood تا در ررو باز کنه ...
ok
چرا بهدش صقحه سیاه میشه
من مدتهاست !!! اونجا گیر کردم و هرچی آپدیت تا حالا نصب کردم افاقه نکرده
![]()
سلام
دوستان من این بازیو اجرا کردم .بعد که سیستمو خاموش روشن کردم دیگه بازی اجرا نمیشه..
همش این ارور و میده
run in safe mode? بعد که yes یا noرو مزنم هیچ اتفاقی نمیفته
کشی میتونه کمک کنه؟
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
سلام
دوستان من این بازیو اجرا کردم .بعد که سیستمو خاموش روشن کردم دیگه بازی اجرا نمیشه..
همش این ارور و میده
run in safe mode? بعد که yes یا noرو مزنم هیچ اتفاقی نمیفته
کسی میتونه کمک کنه؟
بچه ها میشه یکی پچ این زامبی رو بزاره ؟ چند صفحه گشتم تاپیک رو پیدا نکردم .
همش مجبورم مرحله آخر و بازی کنم تا آخرش بتونم برم تو زامبی !![]()
لینک آپدیت ها رو لطفا دوباره بذارین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)