تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 500 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام،من دبروز رفتم لپ تاپ بگیرم ولی فروشنده منو به شک انداخت.گفت اگه اپل بگیری و یهو درایورش بپره بیچاره میشیو دیگه باید لپ تاپتو بندازی دور و برنامه هاش گرونه بیا به جاش سونی سری اف ببر(البته بگم خودش هم سونی داشت هم اپل) بعد یه اف 12 گذاشت رو میزو گفت اینو ببر به جای 373 اپل.به نظرم خیلی سنگین بود گفت یه چیزی حدود 4-5 کیلو با باتری و کیف و اینا میشه.حالا نظر شما چیه؟(آخه من چجوری 5 کیلو رو هر روز ببرم شرکت بیارم!)
    سلام دوست من عضو شدنت رو تبریک میگم.
    اولا رو حرف فروشنده هیچ وقت تحت هیچ شرایطی حساب نکن.
    اون فروشنده هیچی از اپل نمیدونسته که این حرفو زده، اینجور مشکلا یک در میلیون هم تو اپل بوجود نمیاد تازه مشکل نرم افزاری که بدون راه حل نیست، فوقش اینه که مکو clean install میکنی مثل ویندوز عوض کردنه.(تازه ساده تر)
    برنامه هاش تو نت زیاده فقط کافیه دانلود کنی ولی اگه بخوای از برون بخری گرونه.
    سونی اصلا قابل مقایسه با اپل نیست، حتما رو دستش مونده که گفته بیا اینو ببر.
    ۳۷۳ در حال حاضر بالاترین و بهترین کانفیگ ۱۵ اینچی ه اگه از لحاظ مالی مشکلی نیست بی درنگ بخرش، وزنش هم فقط ۲.۵ kg ست. هیچی تجربه کردن اپل نمیشه.

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی اگه درایوش خراب شه میشه راحت عوضش کرد؟

منم شنیدم که خدمات پس از فروشش خیلی بده تو ایران...

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام،من دبروز رفتم لپ تاپ بگیرم ولی فروشنده منو به شک انداخت.گفت اگه اپل بگیری و یهو درایورش بپره بیچاره میشیو دیگه باید لپ تاپتو بندازی دور و برنامه هاش گرونه بیا به جاش سونی سری اف ببر(البته بگم خودش هم سونی داشت هم اپل) بعد یه اف 12 گذاشت رو میزو گفت اینو ببر به جای 373 اپل.به نظرم خیلی سنگین بود گفت یه چیزی حدود 4-5 کیلو با باتری و کیف و اینا میشه.حالا نظر شما چیه؟(آخه من چجوری 5 کیلو رو هر روز ببرم شرکت بیارم!)
    هرکس مک داره به حرفای این فروشنده می خنده!ببینید اصلاً یک مک خراب شده تا حالا یا ایراد پیدا کرده؟!!!
    مک بوک پرو17 اینچی هم2.99 هست وزنش!

نه دوست گرامی.اگر کیفیت،امنیت و کارایی و زیبایی می خواهید-->اپل
    من مک بوک،مک بوک پرو و سونی وایو دارم،اگه اپل20هست،وایوم(که کانفیگشم بالاتره!!!)15هست.خیالتون راحت.فقط از جای مطمئن بخرید نه این جاهایی که فقط می خوان بندازن و از لپ تاپ هیچی نمیدونن!
    Last edited by arian-sr599; 09-09-2010 at 15:28.

4. این کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

یعنی اگه درایوش خراب شه میشه راحت عوضش کرد؟

منم شنیدم که خدمات پس از فروشش خیلی بده تو ایران...
    درسته اپل تو ایران نمایندگی خدمات پس از فروش نداره ولی داستان سره اینه که اپل اصلا خرابی نداره . شاید اگه مثل سونی اینقدر خرابی داشت یه سری میزدن تو کار تعمیرات و خدمات اپل.

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته اپل تو ایران نمایندگی خدمات پس از فروش نداره ولی داستان سره اینه که اپل اصلا خرابی نداره . شاید اگه مثل سونی اینقدر خرابی داشت یه سری میزدن تو کار تعمیرات و خدمات اپل.
    خب این که بگی اصلا خرابی نداره که درست نیست!

بالاخره ممکنه مثل اون دوستمون یه اتفاقی چیزی بیفته دیگه ...

اون موقع چی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه پرو بگیرم اما بین 13 و 15 موندم .از سایز 13 خوشم می اد اما یه بار دیدم که برنامه ی aperture روی 13 نصب نمیشه یه خورده نگران شدم که از این جور محدودیت ا داره .حالا همین یه محدودیته ؟
    در مورد کانفیگم 13 جواب کارم و میده (374 یا 5) !
    کلا چه کارایی رو میشه با 15 کرد که با 13 نشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شرمنده اینم یادم رفت او چیپست گرافیک اینتل که روی 15 و17 ها هست دقیقا چیه ؟چقدر موثره ؟کجا موثره ؟
    بعد یه سوال دیگه وقتی ماکزیمم رزولوشن اینا به 1080 HD نمیرسه میتونه پخششون کنه دیگه ؟
    بعد خروجی display اش با کانورتور HDMI میتونه 1080i یا 1080p و بده ؟
    ببخشید دو پست شد d:

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

خب این که بگی اصلا خرابی نداره که درست نیست!

بالاخره ممکنه مثل اون دوستمون یه اتفاقی چیزی بیفته دیگه ...

اون موقع چی ؟
    منظورم از خرابی خرابی بدون هیچ اتفاقی بود، وگر نه خرابی در اثر استفاده ی نادرست که تو هر دستگاهی هست .
    در اون صورت هم میشه از گارانتی هایی که فروشنده ها میکنن استفاده کرد که من خودم به شخصه فقط ۱ جا رو گارانتی شو قبول دارم که برای جلوگیری از تبلیغ نمیتونم بگم. 

10. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه پرو بگیرم اما بین 13 و 15 موندم .از سایز 13 خوشم می اد اما یه بار دیدم که برنامه ی aperture روی 13 نصب نمیشه یه خورده نگران شدم که از این جور محدودیت ا داره .حالا همین یه محدودیته ؟
    در مورد کانفیگم 13 جواب کارم و میده (374 یا 5) !
    کلا چه کارایی رو میشه با 15 کرد که با 13 نشه ؟
    فکر نمیکنم برنامه ای باشه که به خاطر سایز LCD نصب نشه، حتما کانفیگ ۱۵ اینچیه بالاتر بوده. برای کارای گرافیکی(در مدت طولانی) و برای اسیب نرسیدن به چشم ۱۵ اینچی بهتره، (ولی منم خودمم ۱۳ رو ترجیح میدم
    در مورد گرافیک ۱۵ و ۱۷ اینچی ها ۲ تا چیپست گرافیکی دارن که یکیش قویتره، وقتی شما کارای معمولی با مک بوکت انجام میدی از اون ضعیف تره استفاده میشه و وقتی کارای گرافیکی سنگین تر میکنی به طور اتوماتیک مک بوک از گرافیک G-Force استفادع میکنه و اینکار فقط و فقط برای سیو کردن بیشتر باتری هست.
    در مورد رزولوشن HD هیچی نمیدونم
    Last edited by Shahin_SOURNA; 10-09-2010 at 22:26.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا من عاشق اپل هستم اگه موقعیت مالی اجازه میداد بی شک اپل میخریدم!!!!الان از روی مجبوری میخوام برم ایسوز بخرم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •