تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 447 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام
    يه مودم وايرلس ميخاستم اگه ممكنه راهنماييم كنيد
    قيمتش زير 100 باشه براي يه خونه 80متري
    ممنون از لطفتون
    D-link 2600u
    :thumbup:

Sent from my GT-N7100

2. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من مودم aztech وایرلس دارم خیلی اشغاله و انتن دهی خیلی ضعیفی داره ایا راهی است بتونم قویترش کنم؟ با تشکر

داره خودمونی میشه k3mx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعی از مودمهای ترندنت داره؟
    این مدل
    Trendnet TEW-658BRM

Sent from my LT26w using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوستان من مودم aztech وایرلس دارم خیلی اشغاله و انتن دهی خیلی ضعیفی داره ایا راهی است بتونم قویترش کنم؟ با تشکر
    ببينيد انتنش جداشدني هست؟ اگه جدا ميشه يه قويترشو بگيريد. تا حدي كه براي بدن مضر نباشه .البته ممكنه مال پاور مودم باشه در صورتي كه پاور هم ضعيف باشه مودم قدرت وايرلس رو مياره پايين.

گاهي تو تنظيمات مودم قسمت وايرلس ميتونيد باند و قدرد وايرلس رو تغييربديد {2730دلينك} اونم برسي كنيد.
    يه نكته امنيت اين نوع مودم فعلا با فريمورهاي موجود خيلي پايينه{واسه رموت ميگم}

6. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعی از مودمهای ترندنت داره؟
    این مدل
    Trendnet TEW-658BRM

Sent from my LT26w using Tapatalk 2
    مودم خوبي هستش اما تو اون رنج قيمت 97-87 موودم تندا هم گزينه خوبيه و تمام كارايي ترند رو داره.ترند شركت معتبر تري هست اما تندا پشتيباني اي خوب داره و فريمور بعدي قابليت فارسي و دابل سينك فوروارد رو دارا خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مودم خوبي هستش اما تو اون رنج قيمت 97-87 موودم تندا هم گزينه خوبيه و تمام كارايي ترند رو داره.ترند شركت معتبر تري هست اما تندا پشتيباني اي خوب داره و فريمور بعدي قابليت فارسي و دابل سينك فوروارد رو دارا خواهد بود.
    چنتا مودم تست کردم ولی هنوز به شرایط ایده آلم نرسیدم

120n که دوسال داشتم و خیلی عالی نبود(متوسط) البته گارانتی بی نظیری داشت !
    8961 و 8968 بد نیستن ولی با اینکه 300m هستن اما خیلی هم فوق العاده نیستن یعنی خوبن اما به درد من نمیخورن

اینم جدول استاتوس 8968 من :

Upstream Downstream
    Current Rate (Kbps) 1023 4095
    Max Rate (Kbps) 2316 19652
    SNR Margin (dB) 25.9 34
    Line Attenuation (dB) 12.8 11
    Errors (Pkts) 0 0

و این هم استاتوس 8961 من :

Downstream Upstream
    SNR Margin : 36.8 27.6 db
    Line Attenuation : 9.5 8.5 db
    Data Rate : 4095 1023 kbps
    Max Rate : 21172 2267 kbps
    CRC : 0 0

چنتا مورد ناگفته راجع به درگاه usb در tplink 8968 و dlink 2750 که خودم متوجه شدم و کسی به من نگفت!
    printer sharing که میگن داره print server میخاد ومستقیم به پرینتر وصل نمیشه که اونم 170 تومن قیمتشه!!!!!
    storage sharing اکثر فلش و هارد اکسترنالها رو میشناسه نه همشونو ولی من یه ویدیوی 1 gb رو پخش کردم مستقیم ازش اصلا قابل دیدن و خوب نبود!!!
    درواقع usb که اضافه داره واسم عین یه اسباب بازیه و اصلا حرفه ای نیست

حالا چشمم به این ترندنت افتاد گفتم بپرسم ببینم نظرتون راجع به trendnet 658brm نسبت مودمهایی که داشتم چیه؟ کسی از دوستان برخوردی نداشته؟
    Last edited by k3mx; 30-05-2013 at 17:22.

9. این کاربر از k3mx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

تشکر از نظر همه دوستان
    اما من از این بحثای تعصبی زیاد خوندم چه تو انجمنهای فارسی زبان چه لاتین و غیره..
    من همونطور که گفتم یه بحث تخصصی راه انداختم و در صورت امکان از دوستان عزیزم تقاضای بحث دقیقتری دارم
    باز هم تشکر از لطف دوستان..

با سلام.
    لازم میبینم که یکسری موارد رو در مورد PCB و جنس چیپ به کار رفته در اون خدمت شما عزیزان ارائه.
    در مورد برد(PCB) و چیپهای مودمها تعاریف و تشابهات بسیار زیادی در مورد اینکه چه چیپی خوبه یا نه، بیان میشه. بصورت کلی شرکتهایی که در ساخت چیپ مودم و برد داخلی اون دست دارن، از شرکتهای
    سازنده مودم جدا هستن. معروفترین شکرت سازنده برد و چیپهای وایرلس شرکت broadcom هستش. این شرکت یکی از باکیفیت ترین بردها رو تولید میکنه. حالا این کیفیت بالای چیپ
    چه تاثیری میتونه در عملکرد مودم داشته؟! آیا واقعا عملی هستش یا فقط جنبه فانتزی داره!؟ مودمهای هاوایی و برخی مودمهای دیگه از قبیل تعدادی از مدلهای تی پی لینک
    از این برد در مودمهاشون استفاده میکنن. وجود این بردهای با کیفیت یک ارتباط امن و بی خطر رو به کاربر میده. چه از لحاظ پایداری تبادل داده با دنیای بیرون و مجازی و چه از
    لحاظ تبادل اینترنت بصورت بیسیم. یکی از بارزتری ویژگیهای این بردها(خصوصا در ایران) وجود یک ارتباط پایدار و بدون قطعی هستش. چون همونطور که میدونید 99درصد تجهیزات
    مخابراتی و کلا زیرساخت ارتباطاتی کشرو از برند سیسکو یا هاوایی هستش که با بردهای مذکور، قابلیت مچینگ بالایی رو دارن.
    جدای از مورد بالا، کیفیت چیپ و برد، باعث میشه که عمر مودم هم بالاتر بره!!! چون برخی بردهای متوقه در اثر روشن ماندن طولانی مدت و تبادل دیتا، شدیدا داغ میکنن و که یکی
    از عوامل کاهش عمر مفید هستش.
    برای داشتن یک ارتباط پایدار در هنگام تبادل دیتای سنگین، علاوه بر نوع چیپ و برد باید به کلاس چیپ هم توجه داشت تا از لحاظ پهنای باند دچار مشکل نشد. برای این کار بهتره از
    مودمهای بیسیم چند آنتنه استفاده کرد. مودمهای دو یا3آنتنه میتونن حداکثر پهنای باند رو برای شما به همراه داشته باشن تا در اثر تداوم انتقال دیتا، به افت پهنای باند و یا قطعی در
    تبادل داده، نخورین.
    خوشحال میشم در این مورد بیشتر با هم بحث کنیم تا روند تاپیک هم کمی تخصصی تر بشه تا دوستان دیگه با مطالعه پستها بهترین تصمیم رو برای خرید مودم بتونن بگیرن.

11. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چنتا مورد ناگفته راجع به درگاه usb در tplink 8968 و dlink 2750 که خودم متوجه شدم و کسی به من نگفت!
    printer sharing که میگن داره print server میخاد ومستقیم به پرینتر وصل نمیشه که اونم 170 تومن قیمتشه!!!!!
    storage sharing اکثر فلش و هارد اکسترنالها رو میشناسه نه همشونو ولی من یه ویدیوی 1 gb رو پخش کردم مستقیم ازش اصلا قابل دیدن و خوب نبود!!!

سلام دوست عزیز
    من چند روز پیش این سوال رو که یو اس بی 2750u آیا میشه بهش هارد وصل کرد و باهاش فیلم دید رو پرسیدم که متاسفانه کسی جواب نداد و امروز میخواستم بخرم که این متن شما رو دیدم میشه بیشتر توضیح بدین که موقع فیلم دیدن گیر میکنه یا میشه از هارد بازی یا نرم افزار رو نصب کرد و عموما سرعت انتقالش چنده؟وبه نظر شما این مودم رو خریداری کنم یا نه؟و اگه نه ، برای این کار چه مودمی مناسب هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من چند روز پیش این سوال رو که یو اس بی 2750u آیا میشه بهش هارد وصل کرد و باهاش فیلم دید رو پرسیدم که متاسفانه کسی جواب نداد و امروز میخواستم بخرم که این متن شما رو دیدم میشه بیشتر توضیح بدین که موقع فیلم دیدن گیر میکنه یا میشه از هارد بازی یا نرم افزار رو نصب کرد و عموما سرعت انتقالش چنده؟وبه نظر شما این مودم رو خریداری کنم یا نه؟و اگه نه ، برای این کار چه مودمی مناسب هست؟

همونطور که گفتم کارایی مناسبی به نظر من نداره و بیشتر جنبه تبلیغاتی و تا حدودی کار راه انداز هست!
    یا مثلا بازد مودم 3g مخصوصی داشته باشید که gprs رو واستون شیر کنه که اونم استفاده ای نداره! (آخه کدوم عاقلی adsl میگیره بعد gprs شیر میکنه!) به هر حال هرکس یه استفاده ای داره ولی خیلی چیز شاخی نیست و اینکه سرعت انتقال در بهترین حالت بین دو دیوایس بین 1.5 تا 3 مگابایت بر ثانیه (بیشتر اوقات 2mbps ) هست.

14. 2 کاربر از k3mx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام.
    لازم میبینم که یکسری موارد رو در مورد PCB و جنس چیپ به کار رفته در اون خدمت شما عزیزان ارائه.
    در مورد برد(PCB) و چیپهای مودمها تعاریف و تشابهات بسیار زیادی در مورد اینکه چه چیپی خوبه یا نه، بیان میشه. بصورت کلی شرکتهایی که در ساخت چیپ مودم و برد داخلی اون دست دارن، از شرکتهای
    سازنده مودم جدا هستن. معروفترین شکرت سازنده برد و چیپهای وایرلس شرکت broadcom هستش. این شرکت یکی از باکیفیت ترین بردها رو تولید میکنه. حالا این کیفیت بالای چیپ
    چه تاثیری میتونه در عملکرد مودم داشته؟! آیا واقعا عملی هستش یا فقط جنبه فانتزی داره!؟ مودمهای هاوایی و برخی مودمهای دیگه از قبیل تعدادی از مدلهای تی پی لینک
    از این برد در مودمهاشون استفاده میکنن. وجود این بردهای با کیفیت یک ارتباط امن و بی خطر رو به کاربر میده. چه از لحاظ پایداری تبادل داده با دنیای بیرون و مجازی و چه از
    لحاظ تبادل اینترنت بصورت بیسیم. یکی از بارزتری ویژگیهای این بردها(خصوصا در ایران) وجود یک ارتباط پایدار و بدون قطعی هستش. چون همونطور که میدونید 99درصد تجهیزات
    مخابراتی و کلا زیرساخت ارتباطاتی کشرو از برند سیسکو یا هاوایی هستش که با بردهای مذکور، قابلیت مچینگ بالایی رو دارن.
    جدای از مورد بالا، کیفیت چیپ و برد، باعث میشه که عمر مودم هم بالاتر بره!!! چون برخی بردهای متوقه در اثر روشن ماندن طولانی مدت و تبادل دیتا، شدیدا داغ میکنن و که یکی
    از عوامل کاهش عمر مفید هستش.
    برای داشتن یک ارتباط پایدار در هنگام تبادل دیتای سنگین، علاوه بر نوع چیپ و برد باید به کلاس چیپ هم توجه داشت تا از لحاظ پهنای باند دچار مشکل نشد. برای این کار بهتره از
    مودمهای بیسیم چند آنتنه استفاده کرد. مودمهای دو یا3آنتنه میتونن حداکثر پهنای باند رو برای شما به همراه داشته باشن تا در اثر تداوم انتقال دیتا، به افت پهنای باند و یا قطعی در
    تبادل داده، نخورین.
    خوشحال میشم در این مورد بیشتر با هم بحث کنیم تا روند تاپیک هم کمی تخصصی تر بشه تا دوستان دیگه با مطالعه پستها بهترین تصمیم رو برای خرید مودم بتونن بگیرن.
    اول از شما بخاطر وقتی که گذاشتی تشکر می کنم
    نکته ای که ذهن منو درگیر کرده همین تاثیر چیپسته که خیلی دلم میخاد از نزدیک توی شرایط یکسان مقایسشون کنم تا نتیجه منطقی تری بگیرم
    واسه همین خودم چنتا مودمو تست کردم ولی کامل نیست و اگر شما دوستان هم کمکم کنید میتونیم یه مقایسه خوبی رو انجام بدیم

یکی از ملاکها برد آنتن دهی هست که من یا نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار می کنم و نتایج جالب و قابل قبولی بهم میده.

ملاک دیگه سرعت انتقال هست که میشه بین دو لپتاپ باشه ویا یک لپتاپ و یک گوشی که استفاده من هردو هست وبیشتر دومی که سرعت انتقالم تاحالا بین گوشی و لپتاپ بین 1.5 تا 3 بوده با این دو مودم (TPLINK (8968 , 8961 والبته در حالت پایدارش حدود 2 هست
    8960 هم دستم بوده و تاحدودی تستش کردم ولی اون موقع هنوز این نرم افزار ها رو نداشتم و با این دو (8961 و 8968) مقایسش نکردم.

توی هردوی tp link هایی که تست کردم (8961 و 8968) , یه پلان هم از نقشه خونمون با محدوده آنتن دهی مودمم گذاشتم شاید برای مقایسه بد نباشه!
    پلان دستی کشیده شده و دقیق نیست و حدودی هست / متراژ خونه حدود 150 متر هست و خونه 1.5 طبقه ( دوپلکس ) هست و هر چه از مودم دور میشیم علاوه بر طول دور بودن از مودم ارتفاع هم بیشتر می شود. / خطهای آجری نقشه دیوار های خونه هستند و ربع دایره ها درب و بقیه هم که مشخص هست تو پلان.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آنتندهی در شکل همگی مربوط به مودم مشخص شده در پلان هست که هرچه نزدیک به مودم شویم سبز پررنگتر میشود و مسلما آنتن دهی قویتر. و در دورترین نقطه که هم ارتفاع بالاتر از مودم است و هم طول دورتری دارد که در نقشه به رنگ زرد است یک خط آنتن دارم ولی قطعی ندارد و بدون مشکل کار می کند!

آنتنهای قابل تعویض هردو مودم از نوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است با قدرت 3dbi که کارکرد مناسبی واسه خونه های چند طبقه داره.
    ولی هنوز هم مودمی پیدا نکردم که برای stream ایده آل و بدون افت کیفیت باشه!!!!! یعنی ماکس سرعتی که روی کانال 1-6 همزمان دیدم روی هر دو مودم 8961 و 8968 همین نزدیک 3 مگابایت بوده که اونم لحظه ای بوده و حالت پایدارش 2mbps بوده!!
    این سرعت رو بین { گوشی Sony Xperia Acro S} و { لپتاپ hp 6170 با آداپتور وایرلس مدل Intel(R) WiFi link 1000 BGN}توسط نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یکی از حرفه ای ترین نرم افزار های انتقال فایل بین گوشی و کامپیوتر هست بدست آوردم.

اگر از دوستان کسی محدوده برد مودمش رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (با پلان دقیق یا تقریبا دقیق) همچنین سرعت انتقال واقعی بین دو دیوایس وایرلسشو (موبایل--لپتاپ یا / لپتاپ--لپتاپ ) رو بنویسه مقایسه منطقی و به دور از تعصبی رو داشته باشیم بین برندها و مدلهای مختلف میشه انجام داد.

Last edited by k3mx; 01-06-2013 at 20:24.

16. 2 کاربر از k3mx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •