بیشتر بچه ها رفتن 256 گرفتن چون ارزونتر در میومد و فرق چندانی با بقیه سرویس ها نداشت!
میگم همزمان دو تا یا سه تا دانلود بزار ببین فرق میکنه، واسه منم تو 100 میچرخه اما با دو تا دانلود روی هم میشه 200![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بیشتر بچه ها رفتن 256 گرفتن چون ارزونتر در میومد و فرق چندانی با بقیه سرویس ها نداشت!
میگم همزمان دو تا یا سه تا دانلود بزار ببین فرق میکنه، واسه منم تو 100 میچرخه اما با دو تا دانلود روی هم میشه 200![]()
1 مگ از 170 به 120؟
من 256 دارم مدتهاست(بجز اون اختلالات معروف که همه داشتند) روی 160ه!
گرفتن ما رو با این عددها و سرعتهاشون ها...بین خیلی جاها که من مقایسه کردم بیشتر از همه اراک اینجوریه و هیچ حساب و کتاب و افزایش پلکانی نداره.
الان این به نفع منه ولی در کل ظلمه و اشتباه...
این هم وضعیت مفتضحانه سرویس در روز و تفاوت اینترانت و اینترنت:
همونطور که میبینید؛ سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا وسط اقیانوس اطلس:
دوبی:
کویت:
و دست آخر اصفهان:
بقیه جاها بماند صفحه سنگین میشه، تو خود حیث مفصل بخوان از این...
البته همونطور که گفتم سرعت با دانلود منیجر و کلاینت تورنت خوبه... + شب هم عادیه و دوباره همون160 میشه.
من میخواستم طرح نامحدود مخابرات رو در دوران جشنواره برم که بیخیال شدم رفتم سمت رایتل...چون جابجا هم زیاد میشم، حالا چند روز پیش اقدام کردم و امروز بدستم رسید و فردا میرم برای فعالسازی ببینم طرح هاش چطوره...
1 مگ . 160 تا 170
با این وضعیت به کلیه دوستان توصیه میکنم برن به 256...
یعنی 5-10 کیلو اختلاف با سرویسی اونهم دو گرید پایینتر (که بطور اسمی معادل یک چهارم سرعت شما رو باید داشته باشه) ارزش بنظرم نداره...
لااقل باید با یک مگ سرعت 210-220 رو تجربه کرد(براساس ترتیب و نیز تجربه سرویس دیگر شرکتها)
دوستان الان برای 256 چیزی میخوان ؟
فکر نکنم، برای 512 و بالاتر چرت و پرت میخوان.
در ضمن الان نامحدود ها رو برداشتن![]()
دهن ما رو سرویس کردن، از صبح قطع بود الان هم که نمیشه رفت ایمیل رو چک کرد، چه جیمیل چه اوت لوک![]()
امروز اختلال خیلی زیاده! یه سری سایت را که اصلا باز نمی کنه!!!
به روز رسانی: به نظر مشکل از DNS هست من عوض کردم بهتر شد ولی هنوز مشکل هست.
Last edited by amin_g_p; 28-05-2013 at 15:29. دليل: به روز رسانی
اقا این مخابرات دهن مارو اسفالت کرده هروز sms میده بدهی رو پرداخت کن تا قطع نکردیمما هم بدهی نداریم قبض جدیدم نیومده
از این sms ها برا کسی اومده؟ قطع کردن؟
خیر........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)