دوستان اگر كسي ميتونه كمكي راجع به تبديل فرمت AVCHD براي ديدن فيلم توي پلاسماي پاناسونيك بكنه توي تاپيك(امضا) زير نظرش بده تا تمام كسايي كه پانا دارن بتونن استفاده كنن ممنون
دوستان اگر كسي ميتونه كمكي راجع به تبديل فرمت AVCHD براي ديدن فيلم توي پلاسماي پاناسونيك بكنه توي تاپيك(امضا) زير نظرش بده تا تمام كسايي كه پانا دارن بتونن استفاده كنن ممنون
دوستان يك مطلب خيلي جالب در مورد كاليبراسيون تصوير از آقاي برزين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خروجی صدا ربطی به اینکه کجا ساخته شده نداره...کیفیت بدنه اینجوریه. QC توی همه سایتهای یه کمپانی مطرح مثل سونی اعمال میشه.
ولی من بازم مطمئن تر شدم که برای داشتن کیفیت مطلوب باید دست به دامن HTPC شد...پلیرها در هر صورت دارای انعطاف لازم نیستند.
با HTPC خیلی میشه روی خروجی مانور داد...در نتیجه سینمای خانگی بهتره فقط نقش اسپیکر رو اون وسط داشته باشه.
بله مطمئنا از rs70 کاملتره.حدود قیمتی هم که اعلام نشده ولی به نظرم باید نزدیک به یک تومن قیمت داشته باشه.
دوست من اکثر مدل های سامسونگ این قابلیت رو دارند.اگر براتون فقط بلوتوث مهمه سقف بودجتون رو بگید تا ببینیم چه کمکی از دستمون بر میاد.
تو ای سایت دیگر من چیزی معرفی یا قیمت نمیدم.
چون این سایت و بعضی از کاربران لیاقت ندارند.
پستی که زده بودم در مورد سینمای خانگی جدید الجی به خاطر لحن تبلیغاتی پاک شد.
من اگر لحن تبلیغاتی داشتم نمیومدم بگم نمیشه به گلدیران اعتماد کرد.
با تشکر.
هادی
سلام
این دو سینمای خانگی سامسونگ چه فرقی با هم دارند ؟
چرا اون که قوی تره ارزونتره ؟
HT-C6950W
قیمت : 1/100/000
HT-C7550W
قیمت : 1/200/000
اونوقت یکی از اینها رو برا خرید چه جور میبینید ؟
با تشکر
لطفا نظرتون رو در مورد سینمای سونی مدل DAV-FXG9K
بفرمایید. یه مورد دست دوم تمیز پیدا کردم، شاید اگر مناسب باشه بگیرم.
ورودی اپتیکال داره؟ (البته خودم در حال تحقیق تو گوگلم. ولی از راهنمایی شما هم ممنون میشم.)
سلام مرسي از راهنمايي mr-rayan عزيز من قصد خريد سوني يا سامسونگ رو داشتم ولي فكر كنم با توجه به مطالبي كه اينجا در مورد سينماي خانگي فيليپس شنيدم از قابليت بلوتوث منصرف بشم نظرتون در مورد HTS-3578W چيه ؟ايا از اين دستگاه بهتر هم هست من سقف بودجم 600 تومن هستش ممنون ميشم كمك كنيد.
با سلام
بله qc اعمال میشه در هر صورت کیفیت پایین اومده
این قضیه رو حتی فروشندگان حرفه ای پاساژ شرکا و نمایندگی پاییونیر هم اذعان داشتند البته نظر هر شخص متینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)