امروز با دوستم رفتیم براش x6 گرفتیم
صداش و صفحه خازنیش خوبه
اما دوربینش از ویواز ضعیفتره
کیفیت تصویرش هم از ویواز ضعیفتره
امروز با دوستم رفتیم براش x6 گرفتیم
صداش و صفحه خازنیش خوبه
اما دوربینش از ویواز ضعیفتره
کیفیت تصویرش هم از ویواز ضعیفتره
n8 هنوز نیومده؟
تو تاپیک قویترین کمرافون، نوکیا بازا خیلی بهش مینازیدن که دوربینش از ویواز قویتره.
کلا در مقایسه با ویواز چجوریاس؟
آدم طراحی این گوشیها رو میبینه، بیشتر متوجه میشه ویواز چه طراحی ظاهری خوبی داره.
ان 8 چند روز دیگه میاد
خب طبیعی هست که از ویواز عکاسیش بهتر خواهد بود
هم 12 مگا پیکسلی و هم فلش زنون
اما در فیلمبرداری احتمالا ویواز بهتر میشه
حالا باید بیاد
طراحی ویواز که انصافا جالبه
چیییییییییییییییی ؟
اصلا" نمیشه مقایسه کرد !
این گوشی رو توی مجلات مختلف دارن با آیفون چهار و گالاکسی مقایسه میکنن اونوقت شما داری با ویواز مقایسه میکنی؟!
کلا" ان هشت از نوکیای عزیز سه چهار تا سر و گردن از ویواز بالاتره!
Last edited by Vallio; 25-09-2010 at 23:51.
طراحی ظاهری ان8 که خیلی جالب نیست به نظر من.
الان دیدم صفحش AMOLED یه. تاچشم خازنیه. طراحیش رو دیده بودم گفتم یهچیز تو کلاس ویواز باید باشه.
--------------------
راستی، دلیوری چرا تو ویواز اینجوریه؟
sent massages یهجاس، دلیوری ریپورت یهجا دیگه!
تو گوشیهای جاوا، راحت یه تیک میذاشت کنار پیام که دلیور شده، اینجا اینجوریه چرا؟
کسی راهی سراغ داره؟
خوب بچه هایی که مشکل اینترنت وایرلس ADSL داشتن.
باید برن تو کانفیگ مودمشون و از نو setup کنن .
و اینسری بجای Bridging ، از PPP over Ethernet :PPPoE استفاده کنند.
البته اینجوری همیشه اینترتتون وصله و دیگه کانکشن isp رو کامپیوتر یا گوشی نیاز ندارین و صرف اینکه شبکه وایرلس رو بشناسین به اینترنت وصلین.
و هرکسی هم که مودم وایرلس شمارو پیدا کنه میتونه به اینترت شما وصل بشه ، البته اگه خودتون وصل نباشین.
البته خیلی ربطی به موبایل و ویواز نداشت ، اما خیلی ها مثل من گیر کرده بودند توش.
جواب اصلی هم دوستمون payam20 داده بودند ، من فقط به زبان ناشی هایی مثل خودم برگردان کردم.
Last edited by amirr13; 26-09-2010 at 00:06.
واقعا طراحی ویواز حرف نداره
فوق العاده ظریف و خوش دست...
N8 شبیه این ماهیاست که سر و تهشو میزنن...
نوکیا که مدتهاست مرده... شاید با این N چند بتونه دوباره زنده بشه. البته خاصیتشه که از قبل کلی جار بزنه تا وقتی محصولش به بازار اومد بتونه تو سبک اپل فروش داشته باشه... من که خودم چندین سال با چندین مدل تاپ نوکیا از جمله شاهکارش N958GB عمر گذروندم، واقعا ویواز سونی اریکسون رو ترجیح میدم...
این رفتار اختصاصی سیستم عامل سیمبیان تو بخش مسیجینگ هست... تو همه سیمبیان ها اینطوره و فکر نمیکنم راهی داشته باشه... یعنی برنامه ای ندیدم که اینکارو بکنه یا فیرمویری که با دستکاری همچین چیزی رو ممکن کرده باشه...
البته به نظر من اینطور لاگ کردن عملکرد بصورت جزئی و مجزا یه مزیت هم حساب میشه...
خوشحالم که لااقل مشکل یه نفر حل شد. متاسفانه تعدادی از دوستان بدون چک کردن این موضوع، از بیخ از ویواز مینالن و کلا به این گوشی بدبین هستن... البته مشکل یه تعداد هم کانکشن broadband ثانوی هست که تو سیمبیان ها ممکن نیست...
در ضمن با گذاشتن پسورد روی وایرلس، دسترسی دیگرون به اینترنت شما غیر ممکن میشه. همچنین اتصال همزمان چندین نفر با یک وایرلس در صورت پشتیبانی مودم که معمولا امروزه مودم ها حداقل 15 تا همزمان رو ساپورت میکنن، ممکنه. راه امنتر تعریف آدرس mac دستگاه های مصرف کننده خودتون روی مودمه که دیگه به هیچ وجه کسی نمیتونه وارد شبکه خونه یا محل کارتون بشه، چه رسد به استفاده از نت...
Last edited by payam20; 26-09-2010 at 03:16.
سلام
منم ویواز گرفتم.تاحالا مشکلی بجز اختار حافظه تو دوربین نداشتم.
یه سوال دارم : وقتی به pc میزنمش چه pc suit چه mass storage گوشی یکسره شارژ میشه حتی اگه فول باشه ودست نزنم بهش. راهی سراغ دارین بشه کاری کرد شارژ نشه؟؟؟![]()
خوب بشه ! چه اشکالی داره مگه ؟
اگه همینجوری شارژ یگیره که میترکه
012332005393148 imei:
لطفا فایل سر وکی رو برام بگیرید .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)