مطمئنید؟؟؟!!؟؟
مطمئنید؟؟؟!!؟؟
کسی اینجا فروشنده یا حرفه ای نیست فرق این دو مدل
VPCF12gFX
و
VPCF12KFX
رو بگه ....تو ایرانVPCF12gFX بیشتر هست ....من تو مشهد VPCF12KFX سونی ندیدم تو لیست قیمتهای تهران 20 هزار تومان فرق می کنه!!!!!!!!!!حالا هر چی بالا پایین کردم فرقی ندیدم..فقط چیزی که هست تو سایت آمریکا در فروشگاهش VPCF12KFX هست ممکنه قبلی آپگریت شده و شاید عیبی داشته یا یه چیزی اضافه داره....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد من 20 صفحه را خوندم ..دوستان همه گفتند که VPCF12KFX وVPCF12gFX بلوری و یا بلوری رایتر نداره!!!!!!!!!!!!صددرصد اشتباه... هم تو ایران و هم تو خارج این مدل بلوری رایتر داره می تونید تو سایتش چک کنید...
VPCF12KFX/B:
Optical Drive
- BD-R DL Read / Write : 4x max
- BD-R Read / Write : 6x max
- BD-RE DL Read / Write : 2x max
- BD-RE Read / Write : 2x max
- Blu-ray Disc™ Support : Read / Write (BD-R/-RE/-ROM) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- CD Support : Read / Write (CD/-R/-RW)
- DVD Support : Read / Write (DVD±R/±RW/±R DL/-RAM)
راستی این پایینی خیلی مهمه تو هر لپ تاپی باشه تا در شب به راحتی تایپ کنید این تکنولوژی 100 دلار تو کانفیگ قیمت ارزش داره
Backlit Keyboard : Yes
Last edited by reza604; 20-08-2010 at 12:19.
بله.البته توی کیفیتش که شکی نیست و خود من هم میخوام سونی بگیرم ولی به هر حال همه همین نظر را دارند که شما به خاطر اسم سونی باید یه هزینه اضافی هم نسبت به بقیه برندها بدید!
زمانی که پردازنده های CoreI7اومده بود،شرکت های زیادی مثل دل و ... سریع شروع کردن به استفاده ازش
دل مدل های Studio 1557 رو مثلا داد بیرون با اون پردازنده ها،دل به خاطر این که به خاطر جدید بودن سود کنه،کمتر وقت گذاشته بود رو طراحی و نحوه استفاده از این مدل پردازنده در لپ تاپ،نتیجه این شد که مدل های 1557 و 1558 و کلا اون مدل ها هنوز مشکل دارن و دائما گرم هستن حتی تو محیط ویندوز و مصرف بالایی دارن یعنی بهینه نشده مصرفشون،فکر میکنید چرا 1558 با اون قیمت باطری 9 سل میده،چون 6 سل اصلا جوابش رو نمیده!
ولی سونی دیرتر از همه از این نوع پردازنده استفاده کرد و مدت ها صرف طراحی و ... کرد،بعد مدلش رو به بازار دارد،تازه با اون همه کار،باز یه آپدیت هم داد بیرون!
سونی پول بیشتر رو واسه وقت مهندس هایی میگیره که رو مدل ها تحقیق میکنن و سبب بالا رفتن کیفیت میشن،نه به خاطر اسمش،کیفیت اسم میاره نه اسم کیفیت
البته من هیچ کاری به مدل های دیگه ندارم و حتی ایسوس به نظرم یکی از مدل های خیلی خوبه!
به کسی بر نخوره!
راستی یک نکته دیگر من دارم میریم برای تحصیل هلند ...می خواستم از اونجا بخرم ولی وقتی رفتم تو سایت آنلاین خرید با یورو همین مدل برای من 2025000 تومان ---- 1500یورو ----- در اومد در حالی که تو ایران 1800000 میشه گرفت ..حالا من چیکار کنم؟ساختاش که فرق نمی کنه اینجا یا اونجا ..مدل VPCF12KFX...
بعد گارانتی سونی بین المللی هست چون من ایران نیستم..بیمه و گارانتی ایران ارزشی نداره
کسی آگاهی یا پیشنهادی واسه من داره؟
البته ذکر این نکته لازمه که به لطف برنامه ی VAIO BATTERY CARE FUNCTION می تونید تنظیم کنید که حتی اگر باتری تا ۵۰ درصد از شارژ ان به اتمام رسید توسط ادپتور دستگاه شارژ نشه !
این یعنی همواره باتری رو می تونید بدون آسیب به اون روی دستگاه مورد استفاده قرار بدین و لذتش رو هم ببرید !
باتری رو همیشه روی دستگاه نگه دارید ..
حدودا ۱۵ روز طول میکشه تا شارژ به حدود ۵۰ درصد برسه و بعد از باتری استفاده کنید تا کامل خالی بشه و دوبار تا ۱۰۰ درصد شارژ کنید ! اینجوری باتری تا ۳ سال سالمه سالم می مونه !
Last edited by biostar; 20-08-2010 at 13:14.
سری های خوبی هستند اما باید بدونید اولا صفحه نمایششون زیر نور کارایی مدل هایی که گفتم رو نداره.
باتریشون به مراتب ضعیف تر هست.
اما در کل مدل های خیلی خوبی هستند .
اما سری های satelite و cw بیشتر برای کار های خانگی و مولتی مدیا .. بازی و غیره ساخته شده اند.
مدل های نام برده ی دل برای بیزینس و کار های غیر خانگی
قیمت های داخلی ایران خیلی خوبه . اما بردن نوت بوک به اونجا شاید یه ذحمت اضافی باشه ! مخصوصا ۱۶.۴ اینچی !
نظر شخصی من این هست که خرید از اونجا شاید راخت تر باشه و شاید هم انتخاب های بیشتری روبه روی شما باشه.
از لحاظ کیفیتی فرقی بین نوت بوک ها نیست.
ممنون.. پس اگه بخوام تا سقف 1.200 تومن هزينه كنم شما با توجه به چيزهايي كه مد نظرم بود از بين سري s ، cw سوني و satelite توشيبا و يا هر مدل ديگه شما كدومو اول، كدومو دوم و سوم پيشنهاد مي كنيد؟
ممنون
راستي كيفيت صفحه نمايش vostro 3300 بهتره (صفحه مات) يا سري s يا cw سوني؟ asus k42j چطور؟
Last edited by amir_rahbaran; 21-08-2010 at 20:26.
سلام
1- هیچگاه باتری را در دمای بالای 60 درجه قرار ندهید. همچنین از قرار دادن آن در زیر نور خورشید ویا داخل خودرو بپرهیزید.
2- اشتباه نکنید! عمر باتری در محیط های خیلی سرد کوتاه است و این بخاطر عملکر باتری در دمای پایین است!!!(صفر درجه)
3- باتری را در دمایی بین 10 درجه الی 30 درجه سانتیگراد شارژ کنید.توجه کنید که دمای پایین موجب افزایش زمان شارژ میشود.
4- در زمان استفاده از باتری حرارت ایجاد شده کاملا طبیعیست و نیازی به نگرانی نیست.
5- باتری را دور از منابع گرما بگهداری کنید.(دور از آتش بخاطر ایجاد گازهایی در باتری)
6- اگر برای مدت زمان طولانی از لپ تاپ استفاده نمی کنید حتما باتری را از دستگاه جدا کنید تا به باتری آسیبی نرسد.همچنین بهتر است باتری تا 40% شارژ داشته باشد.
7- نیازی به تخلیه باتری پیش از شارژ وجود ندارد.
8- اگر استفاده از باتری و تخلیه ی آن به سرعت انجام گیرد ، این موجب پایین آمدن خیلی زیاد عمر باتری میگردد.پس در زمان استفاده از باتری بازی نکنید! چراکه موجب تخلیه ی سریع باتری و فاسد شدن آن میگردد.
9- به خاطر وجود برد الکترونیکی در پکیج باتری حتما ابتدا آداپتور را به پریز بزنید بعد به دستگاه وصل کنید تا به باتری و دستگاه شوک وارد نشود.(بهتره لپ تاپ هم خاموش باشه)
10- برای شارژ اولیه حتما سه یا چهار برابر حد معمول آن را در شارژ قرار دهید بدون اینکه دستگاه روشن باشد.سپس از دستگاه آنقدر استفاده کنید تا باتری کاملا تخلیه شود.مجددا عمل فوق را تکرار کنید.(این نحوه ی شارژ باید سه یا چهار بار تکرار شود)توجه داشته باشید که پس از این مراحل به هیچ عنوان نباید به طور مکرر باتری را کاملا تخلیه کرد.
در برخی از لپ تاپ ها مثل سونی به خاطر استفاده از Smart Battery پس از اولین شارژ که معمولا 15 تا 25 دقیقه به طول می انجامد باید برای reset شدن برد باتری ، آنرا از دست گاه خارج کرد و مجددا آن را به لپ تاپ وصل و در حالت شارژ قرار داد.
11- پس از شارژ اولیه باید قبل از دشارژ کامل آنرا تا 100% شارژ کرد.توصیه میشه به 40% که رسید آن را شارژ کنید.
12- پس از هر 30 بار شارژ (دو یا سه هفته) باتری بهتر است تا یک بار آن را به طور کامل دشارژ و تخلیه کرد و سپس کاملا شارژ کنید.
13- هرگز باتری یدکی برای استفاده در آینده پس از فاسد شدن باتری اول نخرید.چراکه زمان ساخت باتری خیلی مهم است و چه استفاده شود و چه نه در حال فاسد شدن!
14- اگر نه ندرت از دستگاه خود استفاده میکنید بهتر است ماهی یک بار آن را شارژ کنید.
15- باتری های lithium-ion دارای گزینه ی شارژ سریع هستند که در هر دستگاهی توسط یک نرم افزار قابل دسترس است.
این کزینه در وقت شما صرفه جویی میکنه اما عمر باتری در صورت استفاده مکرر پایین میاد .پس محتاط باشید!
16- در زمان خاموشی دستگاه کاهش شارژ باتری کاملا طبیعی است.
17- برای برقراری ارتباط بهتر باتری با لپ تاپ ، پلاتین باتری را با پنبه و الکل تمیز کنید.
18- به گفته ی Lenovo , DELL , Apple , HP و ... توصیه میشه در زمانی که میخواهید از آداپتور برای مدت زمان طولانی استفاده کنید ، باتری را درآورید.
لینک زیر هم میتونه برای شما خیلی مفید باشه حتما مطالعه کنید:
لپ تاپ های سونی بخاطر استفاده از Smart Battery ها کمتر از لپتاپ های دیگه نیاز به نگهداری داره.همونطور که Biostar گفت خیلی از مسائل مربوط به نگهداری از باتری توسط برنا مه ی VAIO BATTERY CARE FUNCTION کنترل میشه اما:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه داشته باشید که وقتی باتری شارژ میشه و برنامه جریان آداپتور رو قطع میکنه وصبر میکنه تا شارژ باتری به 50% برسه ، اگه قبل از شارژ مجدد کاربر لپتاپ رو خاموش کنه و آداپتور رو دربیاره دوباره وصل کنه ، برد (کیت) باتری Reset میشه و باتری شروع به شارژ مجدد میکنه.
مزیت استفاده کردن از Smart Battery ها عدم OverCharge شدن اونهاست.از نظر فنی در نیاوردن این باتری ها بهتر هستش. توجه داشته باشید که توی ایران سیم EARTH وجود نداره و نوسان برق میتونه به دستگاه آسیب بزنه مثلما اولین قطه ای که بخاطر شوک آسیب می بینه آداپتور هست. اما اگر شوک به حدی باشه که به دستگاه هم برسه اونوقت کیت باتری (که قابل تعمیر هم هست) میتونه محافظ خوبی باشه ، اول خودش میسوزی بعد شوک الکتریکی توی باتری تخلیه میشه و به دستگاه آسیبی نمیرسه.
لطفا اگه کسی اطلاعات مفصلی از Smart Battery ها داره ارائه بده (با لینک)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zaeimian; 20-08-2010 at 20:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)