آره جدیدتر هستند سرعتش از بعضی مدل های دو هسته ای بیشتره البته باید یکم دقیقتر مقایسه کنی....سرعتش بستگی به کارهای خودت داره...
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
میشه یه راهنمایی کنید....
آره جدیدتر هستند سرعتش از بعضی مدل های دو هسته ای بیشتره البته باید یکم دقیقتر مقایسه کنی....سرعتش بستگی به کارهای خودت داره...
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
میشه یه راهنمایی کنید....
خدمتتون عرض كنم كه : اين مقايسه كار درستي نيست . يعني مقايسه ي كاملي نيست . چوا اين دو سي پي يو كاملا از نظر ساختار با هم متفاوتند . core i3 چند مدل داره و core 2 dou هم چندين مدل . بايد دو مدل خاص رو با هم مقايسه كرد![]()
لطف کن یکبار دیگه مشکلشو بگو. چون لینکی رو که گفتین پیدا نکردم.
من هم همین مدلو خریدم و فکر میکنم همون مشکل لپ تاپ شما رو داشته باشه. ولی فروشنده قبول نمیکنه تعمیر یا تعویض کنه.
ضمنا از این مدل F11 که خریدی راضی هستی؟ اون مشکلو نداشت؟ کیفیت صفحه نمایشش خوب بود؟ سرعتش چی؟
دقیقا مدلی که خریدی چیه؟
خواهشا زودتر پاسخ بدین.
به نظر من اصلا به F111 فکر نکن. دائما صدای وزوز میده که خیلی اذیت میکنه. البته توی مغازه و محیط شلوغ متوجه نمیشی(مگر اینکه سرتو بذاری روی صفحه کلید و قبل از خرید برای لحظاتی این صدا رو تجربه کنی). ولی وقتی آوردی توی اتاقت یا محیط کم سر و صدا، تازه متوجه میشی که چه بلایی سرت اومده.
خیلیها که گرفتن، رفتن تعویض کردن.
به نظر من اصلا به F111 فکر نکن. دائما صدای وزوز میده که خیلی اذیت میکنه. البته توی مغازه و محیط شلوغ متوجه نمیشی(مگر اینکه سرتو بذاری روی صفحه کلید و قبل از خرید برای لحظاتی این صدا رو تجربه کنی). ولی وقتی آوردی توی اتاقت یا محیط کم سر و صدا، تازه متوجه میشی که چه بلایی سرت اومده.
به نظر من اصلا به F111 فکر نکن. دائما صدای وزوز میده که خیلی اذیت میکنه. البته توی مغازه و محیط شلوغ متوجه نمیشی(مگر اینکه سرتو بذاری روی صفحه کلید و قبل از
خرید برای لحظاتی این صدا رو تجربه کنی). ولی وقتی آوردی توی اتاقت یا محیط کم سر و صدا، تازه متوجه میشی که چه بلایی سرت اومده.
مثلا با این مدل :
Intel Core 2 dual T7500 2.2GHz
کدوم یکی قویتر هست؟
این مدل لپتاپ خودم هستش
سلام دوستان. میخواستم بپرسم کدوم این 3 مدل بهترن؟ اگه قیمتشم دارید بگین. ممنون(هر3 سونی هستن)
1-sony fw 460++
2-fw 41 jh
3- cw 1 kgxu
سلام دوستان
من روی سری CW سونی تمرکز کردم با هدف سبکی و کوچیکی نسبی.
حالا مدلی میخوام که بلو ری داشته باشه، چین نباشه، رم 4 حداقل داشته باشه.
سی پی یو هم موندم که i3 یا i5 یا c2d باشه؟!! میشه کمکم کنید که اصلا کدام سی پی یو ترجیح داره رو لپ تاپ؟
يه زره اون سي پي يو قوي تر از اينه ( فقط يه زره )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)