بعله میتونی داش.... منم ترم اخریم و این ترم میرم میگیرمش....یعنی دیگه ما پودمانی ها نمی خواد اون امتحان رو برای گرفتن مدرکمون بدیم ؟ یعنی الان من برم مدارک مورد نیازشون ( عکس + دیپلم ) رو بهشون بدم و مدرکم رو بگیرم ؟؟؟![]()
دقیقا 13 ساعت با تهران فاصله دارم! بعد مدرک قبلیم نرم افزاره و قبل ترش حسابداری!!(چقد مرتبط!!).... ولی معدلم میانیگن تا حالا 16.35 بوده و از این ترم با توجه به واحد ها و تصمیماتم، بالای 17 خواهد بود!اونا مهم براشون بومی بودنته و بعضی وقتا هم مرتبط بودن عنوان مدرک قبلیت و اگه معدلتم بالای 15 هست کلا حله!
نمیدونم.... باید ببینم چطو میشه درس خوندم! اولا اصلا میخوام ریکس کنم برا دولتی یا اینکه تغییر رشته بدم! چون درسهایی که درس بدم اون چیزی نبود که انتظار داشتم! دلسرد تر شدم حتی!ولی برنامه سازی وب رو راحت میتونم نمره بگیرم چون همین الان دارم از طریق طراحی سایت(PHP و ASP) پول در میارم!!.... اگر خوب بود وضعیت باقی درسام، حتمی ریاضی ها رو یه خورده کار میکنم که ایشالا رتبهی خفن بیارم!ریاضی سعی کن سفیده سفید ندی. 2تا تستشم بزنی خوبه با اون درصدایی که خودت گفتی و میانگین 40% عمومی راحت تهران یا هرشهری دوست داری رشته دلخواهت قبولی.
عصلا انتظار نداشتم که برنامه سازی وب این درس ها رو داشته باشه! حالا درس های تخصصی گرایش طراحی صفحات وب چیه؟! نکنه دیزاین منظورش باشه؟! عاره؟ دیزاین؟ خو چه کاریه! این دو رشته باید یکی باشن خو...عجب ادمایی پیدا میشن!این دروس ترم 3 و 4 اخذ میشن 2 ترم اول دروس گرایشها مشترکه . من شنیدم میشه بین گرایشها تغییر رشته داد. امنیت به نظرم یکم سنگینتر باشه بحث رمزنگاری و اینا داره که رو مخه ولی رشته خوبیه. تحت وبم که این روزا خوب جا باز کرده و آینده داره. ضمناً ای تی بیشتر از برنامه نویسی روی solution developing تاکید داره.
اره میدونم.... اتفاقا من تو ایده دادن برای انجام کارها خیلی بهترم! ولی اکثرا خودم ایده میدم و خودم هم درست میکنم! به نظرم اینجوری بهتره تا اینکه با هزار بدبختی ایدت رو بدی به یه نفر دیگه و بعد اون هم نصف و نیمه برات درش بیاره!!! نمیدونم!!!! فک کنم اگر هیچ راهی نموند، باید همون برنامه نویسی تحت وب رو بگیرم....
میشه عکس های مربوط به دو ترم اول که میگی ثابت هستن رو با درس های طراحی صفحات وب برام بذاری؟! ببینم چی درس میدن.....
ولی اون امنیته عجب درس های خوفین!! پشیمون شدم! این رشته رو دوست ندارم! تصورم یه چی دیگه بود!