تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 432 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یعنی دیگه ما پودمانی ها نمی خواد اون امتحان رو برای گرفتن مدرکمون بدیم ؟ یعنی الان من برم مدارک مورد نیازشون ( عکس + دیپلم ) رو بهشون بدم و مدرکم رو بگیرم ؟؟؟
    بعله میتونی داش.... منم ترم اخریم و این ترم میرم میگیرمش....

اونا مهم براشون بومی بودنته و بعضی وقتا هم مرتبط بودن عنوان مدرک قبلیت و اگه معدلتم بالای 15 هست کلا حله!
    دقیقا 13 ساعت با تهران فاصله دارم! بعد مدرک قبلیم نرم افزاره و قبل ترش حسابداری!!(چقد مرتبط!!).... ولی معدلم میانیگن تا حالا 16.35 بوده و از این ترم با توجه به واحد ها و تصمیماتم، بالای 17 خواهد بود!

ریاضی سعی کن سفیده سفید ندی. 2تا تستشم بزنی خوبه با اون درصدایی که خودت گفتی و میانگین 40% عمومی راحت تهران یا هرشهری دوست داری رشته دلخواهت قبولی.
    نمیدونم.... باید ببینم چطو میشه درس خوندم! اولا اصلا میخوام ریکس کنم برا دولتی یا اینکه تغییر رشته بدم! چون درسهایی که درس بدم اون چیزی نبود که انتظار داشتم! دلسرد تر شدم حتی!ولی برنامه سازی وب رو راحت میتونم نمره بگیرم چون همین الان دارم از طریق طراحی سایت(PHP و ASP) پول در میارم!!.... اگر خوب بود وضعیت باقی درسام، حتمی ریاضی ها رو یه خورده کار میکنم که ایشالا رتبه‌ی خفن بیارم!

این دروس ترم 3 و 4 اخذ میشن 2 ترم اول دروس گرایشها مشترکه . من شنیدم میشه بین گرایشها تغییر رشته داد. امنیت به نظرم یکم سنگینتر باشه بحث رمزنگاری و اینا داره که رو مخه ولی رشته خوبیه. تحت وبم که این روزا خوب جا باز کرده و آینده داره. ضمناً ای تی بیشتر از برنامه نویسی روی solution developing تاکید داره.
    عصلا انتظار نداشتم که برنامه سازی وب این درس ها رو داشته باشه! حالا درس های تخصصی گرایش طراحی صفحات وب چیه؟! نکنه دیزاین منظورش باشه؟! عاره؟ دیزاین؟ خو چه کاریه! این دو رشته باید یکی باشن خو...عجب ادمایی پیدا میشن!

اره میدونم.... اتفاقا من تو ایده دادن برای انجام کارها خیلی بهترم! ولی اکثرا خودم ایده میدم و خودم هم درست میکنم! به نظرم اینجوری بهتره تا اینکه با هزار بدبختی ایدت رو بدی به یه نفر دیگه و بعد اون هم نصف و نیمه برات درش بیاره!!! نمیدونم!!!! فک کنم اگر هیچ راهی نموند، باید همون برنامه نویسی تحت وب رو بگیرم....

میشه عکس های مربوط به دو ترم اول که میگی ثابت هستن رو با درس های طراحی صفحات وب برام بذاری؟! ببینم چی درس میدن.....
    ولی اون امنیته عجب درس های خوفین!! پشیمون شدم! این رشته رو دوست ندارم! تصورم یه چی دیگه بود!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من کاردانی رشته الکترونیک بودم دانشگاه ازاد درس ریاضی کاربردی را پاس کردم
    الان همون درس ریاضی کاربردی را تو دانشگاه علمی کاربردی بهم دادن برای کارشناسیict با مدیر گروه صحبت کردم که نامه بیارم که این درس را تو کاردانی با این سرفصل ها پاس کردم قبول نکرد و گفت امکان نداره درس کاردانی را برای کارشناسی تطبیق داد
    در صورتی که سرفصل هاش یکیه و کسانی که کاردانی علمی کاربردی رشته ict را میگیرن درسی به نام ریاضی کاربردی ندارن
    کسی اطلاع نداره این کار شدنی هست یا نه؟

4. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    الان همون درس ریاضی کاربردی را تو دانشگاه علمی کاربردی بهم دادن برای کارشناسیict با مدیر گروه صحبت کردم که نامه بیارم که این درس را تو کاردانی با این سرفصل ها پاس کردم قبول نکرد و گفت امکان نداره درس کاردانی را برای کارشناسی تطبیق داد
    در صورتی که سرفصل هاش یکیه و کسانی که کاردانی علمی کاربردی رشته ict را میگیرن درسی به نام ریاضی کاربردی ندارن
    من درس کاردانی به کاردانی رو تطبیق زدم البته عمومی بود. شاید تو آئین نامه بندی چیزی هست که مدیر گروهتون اجازه نمیده شایدم سرفصلای کاردانی با کارشناسی تفاوت دارن که قبول نمیکنه وگرنه داره لجبازی میکنه..

6. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام. درست گفته امکان نداره درس کاردانی با درس کاشناسی معادلسازی بشه .
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام. درست گفته امکان نداره درس کاردانی با درس کاشناسی معادلسازی بشه .
    موفق باشید
    خوب اون درس برای کاردانی اون رشته وجود نداره/توی کاردانی رشته ict درسی به نام ریاضی کاربردی با اون سرفصل ها وجود نداره
    درس و سرفصلها یکی هست
    درسی که من پاس کردم درسته در مقطع کاردانی بوده ولی سرفصل ها یکی هست و در مقطع کاردانی این رشته که الان دارم کارشناسی میخونم وجود نداره
    Last edited by ahriman323; 15-10-2012 at 00:16.

در آغاز فعالیت varamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    کلا میگم علمی کاربردی نخونید
    از تجربه میگم
    یا سراسری یا آزاد
    بخاطر اعتبار مدرک میگم
    وگر نه از نظر علمی شاید از خیلی دانشگاه آزادا بهتر باشه

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    از تجربه میگم
    یا سراسری یا آزاد
    بخاطر اعتبار مدرک میگم
    عزیز من الان اعتبار مدرک یعنی کشک وقتی فوق لیسانس دانشگاه شهید بهشتی بیکاره دیگه ادم چی میتونه بگه ولی اعتبار مدرک علمی کاربردی حداقل از دانشگاه ازاد خیلی بیشتره چون خودم تو جفتش تحصیل کردم میدونم.بی درو پیکرتر از دانشگاه ازاد وجود نداره.

11. 4 کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیز من الان اعتبار مدرک یعنی کشک وقتی فوق لیسانس دانشگاه شهید بهشتی بیکاره دیگه ادم چی میتونه بگه ولی اعتبار مدرک علمی کاربردی حداقل از دانشگاه ازاد خیلی بیشتره چون خودم تو جفتش تحصیل کردم میدونم.بی درو پیکرتر از دانشگاه ازاد وجود نداره.
    تایید میشه اعتبار مدرک یعنی کشک

13. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    از تجربه میگم
    یا سراسری یا آزاد
    بخاطر اعتبار مدرک میگم
    فقط و فقط تخصص مهمه دوست عزیز

با پسر عموم که مهندسی نرمافزار پیام نور داره چند تا جا برای استخدام رفتم

همشون تخصص میخوان.همشون زبان میخوان.همشون برنامه نویس ماهر میخوان.مدرک کشکه.هزار نفر اومده بودن که حتی بلد نبودن یه برنامه ساده با C++ بنویسن

15. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •