تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 966 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

farshidshd ازت ممنونم گلم.
    میتونی لطف کنی بگی چه درسهایی در کارشناسی آیتی (کاردانی به کارشناسی)باید خونده بشه توی دانشگاه؟؟میخوام ببینم درساش چیه.
    و اینکه منابع را برای کنکور کجا پیدا کنم؟؟
    مرسی
    رشته ی مهندسی آی تی که کارشناسی ناپیوسته ندارهیعنی کاردانی به کارشناسی (ناپیوسته )نداره!!
    پایین ترین مقطع رشته ی آی تی کارشناسی پیوسته هست.

شما اگر خیلی خیلی به آی تی علاقه داری می تونی با داشتن مدرک کاردانی و به شرط قبولی در آزمون سراسریِ(کارشناسی پیوسته) یا آزمون دانشگاه آزاد و به شرط نداشتن مشکل نظام وظیفه در دانشگاه ثبت نام کنید و طبق ضوابط می تونید یه سری از درساتون رو هم معادلسازی کنید.

ولی به نظر من کارشناسی ناپیوسته ی نرم افزار یا سخت افزار بخونی خیلی بهتره!چون اگه بخوای دوباره کنکور بدی و کارشناسی پیوسته ی آی تی بخونی خیلی خیلی وقتت تلف می شه!
    Last edited by ehsaaaan; 22-06-2010 at 13:45.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    بله میتونید برید IT و باید منابع IT رو برای کنکور بخونید. فعلا برای کارشناسی IT بهتره ... هست رشته های دیگه :: هوش مصنوعی ، علوم کامپیوتر ، معماری کامپیوتر ، سخت افزار و ...

دفترچه هم وقت خاصی نداره . اومد همینجا اعلام میکنیم

هوش مصنوعی و معماری کامپیوتر: این ها گرایش های کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر هستند نه کارشناسی ناپیوسته.

در رشته ی کارشناسی ناپیوسته ی کامپیوتر فقط گرایش های نرم افزار و سخت افزار رو داریم.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !

امروز رو برد زده بود که دانشجویانی که بدونه کنکور ثبت نام کردن باید دفترچه کاردانی و بگیرن و تو امتحان ورودی کاردانی امسال شرکت کنن ! ( البته لازم نیست قبول بشن ! فقط اسمشون تو اونجا ثبت بشه ) ! وگرنه اجازه ادامه تحصیل بهشون داده نمیشه !

حالا چند تا سوال !

من خودم بدونه کنکور ( با شرط معدل ، یعنی دفترچه پر کردم فرستادم بعد تو روزنامه سنجش اسمم در اومد که قبول شدی ولی کنکور ندادم ) رفتم دانشگاه ( نیمسال دوم 85 ) ! الان هم ترم آخرم ! ( 3 تا واحد فقط برای تابستون دارم ! ) یعنی منم باید شرکت کنم !؟ از گروه که پرسیدم زیاد نمیدونس ولی گفت ورودی جدیدا که بدونه کنکور اومدن باید بدن !!! مگه بدونه کنکور هم باز میگیرن دانشجو !؟
    بعد من اگه بخوام دفترچه بگیرم بهم کارت ورود به جلسه میدن !؟ اخه من متولد 68ام !
    اصلا کلا جریان چیه !؟

الان ایجا رو خوندم ! درباره جذب دانشجو بدونه کنکور تو واحد ما ( شهرری ) برای نیسمال اول 89-88 نوشته ! تازه شرط معدل هم نیست !زده هرکی دیپلم داره !!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس همینان !؟ اخه کلی از بچه های ورودی ما که بدونه کنکور بودن ترمای قبل فارغ التحصیل شدن ! اونا پس چی !؟
    Last edited by امير موسر; 22-06-2010 at 20:12.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

رشته ی مهندسی آی تی که کارشناسی ناپیوسته ندارهیعنی کاردانی به کارشناسی (ناپیوسته )نداره!!
    پایین ترین مقطع رشته ی آی تی کارشناسی پیوسته هست.

شما اگر خیلی خیلی به آی تی علاقه داری می تونی با داشتن مدرک کاردانی و به شرط قبولی در آزمون سراسریِ(کارشناسی پیوسته) یا آزمون دانشگاه آزاد و به شرط نداشتن مشکل نظام وظیفه در دانشگاه ثبت نام کنید و طبق ضوابط می تونید یه سری از درساتون رو هم معادلسازی کنید.

ولی به نظر من کارشناسی ناپیوسته ی نرم افزار یا سخت افزار بخونی خیلی بهتره!چون اگه بخوای دوباره کنکور بدی و کارشناسی پیوسته ی آی تی بخونی خیلی خیلی وقتت تلف می شه!

از توضیحات کاملت تشکر میکنم عزیزم خیلی ممنون احسان جان
    اگر خدمت برم میتونم کنکور بدم برم آیتی کارشناسی دانشگاه آزاد؟بعد چه تعداد واحد رو معادلش رو حذف میکنند؟؟
    بدون کنکور چکار میشه کرد؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از توضیحات کاملت تشکر میکنم عزیزم خیلی ممنون احسان جان
    اگر خدمت برم میتونم کنکور بدم برم آیتی کارشناسی دانشگاه آزاد؟بعد چه تعداد واحد رو معادلش رو حذف میکنند؟؟
    بدون کنکور چکار میشه کرد؟؟؟؟
    خواهش می کنم دوست من
    بله اگه خدمت بری می تونی

ولی به نظر من کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر بخونی وقتت کمتر تلف می شه.

فک کنم در حالت عادی حدود 30 واحد معادلسازی می کنن.حداقل نمره برای معادلسازی 12 هستش و درسهای کارگاهی و پروژه هم قابل معادلسازی نیستند.اگر کاردانیت رو از دانشگاهی غیر از آزاد گرفته باشی و دانشگاه آزاد قبول شی باید هزینه ی معادلسازی درسهایی که قبلا گذروندی رو هم به دانشگاه آزاد بپردازی.

بدون کنکور فعلا راهی نداره.چون دانشگاه آزاد الان فقط در مقطع کاردانی بدون کنکور دانشجو می گیره.

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

کنکور کاردانی فنی حرفه ای دانشگاه آزاد ثبت نامش چه موقعی است
    ثبت نام شروع شده
    جدول زمانی

• مهلت ثبت نام: مهلت ثبت نام تا پايان روز پنج شنبه 3 تیر ماه می باشد.
    • زمان توزيع کارت: زمان و نحوه دريافت كارت ورود به جلسه داوطلبان حداكثر يك هفته قبل از برگزاري آزمون از سامانه اينترنتي مركز آزمون صورت مي گيرد.
    • زمان برگزاري آزمون: آزمون دوره كارداني پيوسته سال 89 دانشگاه آزاد اسلامي در يک نوبت صبح براي تمام رشته ها در روز جمعه 8 مرداد ماه سال 1389برگزار خواهد شد.
    Last edited by s2010; 23-06-2010 at 00:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

این کنکور کارشناسی پیوسته چتد تیر هست؟ رشته ریاضی

کارت رو از کی میدن؟

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

من عمران - نقشه برداری میخونم تو دانشگاه یزد - تفت
    میخوام بدونم که امکان تغییر رشته توی دانشگاه خودم را دارم یا خیر؟!
    از نقشه میخوام برم معماری!
    اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

قبول بشی میتونی بری ثبت نام کنی و نمرات بالای 12 را تطبیق بدی ....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من
    بله اگه خدمت بری می تونی

ولی به نظر من کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر بخونی وقتت کمتر تلف می شه.

فک کنم در حالت عادی حدود 30 واحد معادلسازی می کنن.حداقل نمره برای معادلسازی 12 هستش و درسهای کارگاهی و پروژه هم قابل معادلسازی نیستند.اگر کاردانیت رو از دانشگاهی غیر از آزاد گرفته باشی و دانشگاه آزاد قبول شی باید هزینه ی معادلسازی درسهایی که قبلا گذروندی رو هم به دانشگاه آزاد بپردازی.

بدون کنکور فعلا راهی نداره.چون دانشگاه آزاد الان فقط در مقطع کاردانی بدون کنکور دانشجو می گیره.
    درود
    از توضیحات کامل و لطفی که دارید تشکر میکنم احسان جان.
    یک سئوال
    میخوام ببینم کاردانی به کارشناسی نرم افزار بخوام برم چند واحد باید پاس کنم؟منظورم اینه که کل کارشناسی ناپیوسته نرم افزار چند واحد داره و دروسش چیا هستن؟
    و اینکه چند بار در سال کنکور میگیرند و دفترچه هاش کی میان؟؟؟
    مرسی منتظرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •