سلام دوستان
يه پيشنهاد دارم ، اونم اينه كه از 24 مهر به بعد كارنامه ها رو تو يه تاپيك جدا بگذاريم (فقط كارنامه باشه) تا همه بتونن استفاده كنن و گم و گور نشه ! ok ؟![]()
سلام دوستان
يه پيشنهاد دارم ، اونم اينه كه از 24 مهر به بعد كارنامه ها رو تو يه تاپيك جدا بگذاريم (فقط كارنامه باشه) تا همه بتونن استفاده كنن و گم و گور نشه ! ok ؟![]()
تا حالا که اینجوری نبوده ، بچه ها تو همو تاپیک کنکوریهای سال X ، کارنامهاشونو میذاشتن و اگر بحثی هم بود همونجا انجام میدادن .
در ضمن فکر نمیکنم کارنامه آزمونهای قلمچی چندان به کار کسی بیاد .
منتظرم.......
ببخشیدشما سال اولتون هست که کنکور میدید ؟اخه من هر چی میگم شما ها گوش نمی دید
لطفا سوال اگر در مورد کتاب تست دارید توی تاپیک خودش مطرح کنید!![]()
من هم احتمالا شرکت نکنم آخه هیچ کدومو نخوندم خرابش میشکنم روحیم میاد پایینببخشید شما همه قصد دارید ازمون 10 مهر رو بدید ؟(نیست من تابستون درس خوندم اینه که نمیدونم پایه رو چجوری جمع کنم!)
چند وقت دیگه اینجا خیلی خلوت تر میشه
این بحث هم نباشه اینجا دیگه خیلی راکد میشه
توی همین تاپیک باشه بهترهيه پيشنهاد دارم ، اونم اينه كه از 24 مهر به بعد كارنامه ها رو تو يه تاپيك جدا بگذاريم (فقط كارنامه باشه) تا همه بتونن استفاده كنن و گم و گور نشه ! ok ؟
من نه کلاس میرم نه آزمون. فکر نکنم دیگه کسی مثل من حتی آزمون هم نره. کسی هست که من به خودم امیدوار شم؟ : دی
به نظر من که شما اگه قراره از درسی فرار کنی، همیشه جلوت سبز میشه. خواهر خودم همیشه از ریاضی در فرار بود! رفت روزنامه نگاری. اما الانم یه عالمه کار آماری داره!نوشته شده توسط ExoMars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من رشته ام رياضيه ولي اصلا علاقه اي به رياضي ندارم
از طرفي چون به ژنتيك علاقه دارم مي خوام امسال تو كنكور تجربي شركت كنم.ولي اطرافيان و دوستان مي گن كه آينده ي خوبي نداره و اينا.بعدم مي گن همين رياضي تو تجربي هم هست ديگه اگه علاقه نداري تجربي هم بخوني باز مشكل داري!!!
حالا من موندم چيكار كنم!
ممنون مي شم يه راهنمائي بكنيد
ممنون![]()
به نظرم به درسی که میخوانی توجه نکن و فقط بخونش چون مجبوری. به علاقه ت نگاه کن که چیه و دنبال همون برو. اگه واقعا علاقه داشته باشی بهش، درسهایی که ازشون متنفری رو هم به خاطرش میخونی. اما نه علاقه ای که واقعا آینده نداشته باشه. اگه یه عده میگن فلان رشته خوب نیست، قبول نکن و خودت تحقیق کن و به نتیجه برس.
موفق باشی
من نظراتم رو در مورد اینا میگم. (با اجازه) :1-تلويزيون و بخصوص اخبار رو بي خيال شيد
2-تفريح رو فراموش نكنيد!( البته به ميزان لازم)
3-به نظر من تو خونه درس نخونيد (چون هي ميگيد برم يه آب بخورم/ برم .......
4-اينترنت رو بي خيال شويد(فقط 2 هفته 1 بار كه كارنامه بذاريد)
5-جو گير نشيد بگيد من رتبه 1 ميشم(شايدم شديد!!)
6- مغرور و يا نا اميد نشيد
7-با خانواده دعوا نكنيد( مثل من)
8-حتما يه آزمون بريد(مثل سال اول من نشيد)
9- زياد نخونيد /درست بخونيد 11
10-كتاب تست نشه فراموش
11-چند تا عكس مثل اين بگيريد برا يادگاري(اين عكس ماله پارساله)
1. کم نگاه کنید که حسرت نخورید! مثلا فقط جومونگ! : دی
2. تایید میشه.
3. مخالفم. من یکی هیچ جا جز خونه نمیتونم بخونم.
4. تایید. هفته ای دو بار بسه.
5. خودشیفتگی نگیرید. اما امید هم داشته باشین.
6. تایید.
7. تایید. روحیه رو کامل میریزه به هم. مدارا کنین. البته نه جوری که خود خوری کنین!
8. من یکی آزمون نمیرم، فکر میکنم واسه من نرفتن بهتره.
9. تایید.
10. تایید. من 7 سال کنکور قلم چی رو گرفتم.
11. منم میذارم دفعه دیگه.
بچه ها کسی اینجا کنکور آزمایشی سنجش ثبت نام کرده؟؟؟
خب حالا چرا کاغذهاشو از اینا بگیریم؟ روی کاغذ معمولی آچار نمیشه؟
جوری رو نداره که خوش خلاصه کرده باشه؟
به نظر من واسه هرکدوم یکی بسه. البته یکی خوبش
کاملا تایید میشه.
یکی از دوستام مثل داداشش رفت علوی. تا الان که فقط 3 ماه گذشته، میگه دارم نابود میشم!
داداشش هم با اینکه اینقدر مایه گذاشت و جون کند، اما رشته ای که میخواست رو نیورد.
من تو قلم چی نیستم. اما منظورتون چیه دقیق؟
گاج. کل دین و زندگی ها رو داره. فکر کنم معارف هم توشه. ها؟
کاملا تایید میشه!!!
کتاب درسی از همه مهمتره. دیروز اتفاقی این برنامه گزینه 2 رو دیدم که دو نفر رو اورده بود. دوتاشون رتبه هاشون خوب بود. یکیش دور و ور 200 و اون یکی انگار 50 بود. هردو گفتن کتاب درسی خیلی مهمه.
یعنی اصلا کتاب کمک آموزشی نخونیم؟ منظورم جدا از تسته. واسه فهم بهتر درس و فرمولهای اضافی و اینا، کمکی هم نخونیم حله؟
راستی دوستان یه سوال. شما چطوری ادبیات رو میخونین؟
ممنون
Last edited by frnsh; 15-09-2009 at 17:56.
دوست من شما قوانین رو مطالعه کردی ؟
معنی اسپم رو میدونی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)