pc suite این گوشی رو میخواستم.یکی لینک بده برای دانلود.سی دی شو گم کردم.![]()
pc suite این گوشی رو میخواستم.یکی لینک بده برای دانلود.سی دی شو گم کردم.![]()
سلام اساتید
اپرا مینی نصب کردم روی گوشی اما برنامه اش لود نمیشه تا نصف لود میشه و میمونه مشکل کجاست
یه گوشی جت تمیز دارم که چون جیو خریدم می خوام بفروشمش
رنگش absolute black هست ، یعنی کاملا سیاه ( البته قهوه ای خیلی سوحته ) هست و اون خط های زشت فرمز رو نداره ( موقع خرید کلی چدرم در اومد تا پیدا کردم
سالمه ، تاچش هم تازه توی نمایندگی پارس مایکروتل عوض شده
اگر کسی مایل بود پیغام خصوصی بزاره
آقا من هم cd رو گم کردم و از سایت سامسونگ هم Samsung New PC Studio رو دانلود و نصب کردم ولی باز گوشی رو نشناخت . چرا چرا چرا؟
چند بار نصب کنید و گوشی رو ریستارت کنید شاید مشکل حل بشه. بعضی وقتا پیش میاد. از جاهای دیگه اپرا مینی های مختلف رو دانلود کنید و نصب کنید شاید درست بشه.
سلام دوستان عزیز
از دیروز تا حالا ی مشکلی برای تاچ گوشیم پیش اومده:
وقتی ک میخوای رو ی ایکونی کلیک کنی کار نمیکنه ولی وقتی ب صورت افقی دست رو صفحه میکشی و میخوای صفحشو عوض کنی ب راحتی انجام میده نمیدونم مشکل چیه ولی فکر میکنم این نوع مشکل نرم افزاری باشه چون اگه سخت افزاری بود کلا نباید کار میکرد.
دوستان لطفا بگن ک من چیکار کنم همین جوری داره برام اس میاد و من نمیتونم بخونمشون!
اقا کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام..معلوم نیست مشکلت نرم افزاری باشه چون گوشی خودم خراب شد منم همین فکر رو میکردم برای من تاچش جا به جا میزد...مثلا شماره 3 رو میزدی سک مسزد..فکر میکرد نرم افزاری که بعداش متوجه شدم نه سخت افزاریه...خاموش روشنش کن....سیم و رم ات هم در بیار..ببین درست میشه....سلام دوستان عزیز
از دیروز تا حالا ی مشکلی برای تاچ گوشیم پیش اومده:
وقتی ک میخوای رو ی ایکونی کلیک کنی کار نمیکنه ولی وقتی ب صورت افقی دست رو صفحه میکشی و میخوای صفحشو عوض کنی ب راحتی انجام میده نمیدونم مشکل چیه ولی فکر میکنم این نوع مشکل نرم افزاری باشه چون اگه سخت افزاری بود کلا نباید کار میکرد.
برای اسمس ات هم ...برو قسمت log...از اونجا ببین میتونی بازش کنی یه جوری...
اقا بنده همینجا از تمامی دوستان تشکر میکنم دگ تاچش کلا کار نمیکنه
فردا ببرم علاالدین ببینم چی میگن بازم تشکرررررررررررر![]()
خوب مبارکه..اقا بنده همینجا از تمامی دوستان تشکر میکنم دگ تاچش کلا کار نمیکنه
فردا ببرم علاالدین ببینم چی میگن بازم تشکرررررررررررر![]()
گفتم در شرف خراب شدنه..ببین رفتی علاالدین از 16 بهت قیمت میدن تا 35....همشون هم میگن اصل هست و اصلا جنس فرع ما کار نمیکنیم و اینا.....ارزون بندازی 1 ماه دیگه دوباره خراب میشه...و این حرفا.......بگرد قیمت هارو ببین بعد بده به پایین ترینش..همشون یه جوره..بهترینش هم بندازی..گوشیت بخوره زمین تمومه....خراب میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)