سعید جان من فارسی ساز را نصب کرم ولی چرا وقتی sms میاد کلمه ها را برعکس و با حروف جدا ار هم نشون میده؟؟
سعید جان من فارسی ساز را نصب کرم ولی چرا وقتی sms میاد کلمه ها را برعکس و با حروف جدا ار هم نشون میده؟؟
اخه گوشی یهو روشن می شه هیچی هم به این عنوان نمی اد من برای اطمینان بیشتر تمام دکمه های سخت افزاری رو هم گرفتم ولی جواب نداد ! :دي
باید ترتیب داشته باشه ؟؟؟
--=-=-=-=-=-=-=-
الان درست شد !:دي
مخسی !:دي
منم این مشکلو دارم وقتی داری اس ام اس رو می خونی یه بک بزن توی صفحه ی قبلش خوب نشون می ده ! :ديسعید جان من فارسی ساز را نصب کرم ولی چرا وقتی sms میاد کلمه ها را برعکس و با حروف جدا ار هم نشون میده؟؟
تو اپرا هم همین جوریه !
Last edited by SAMCRO; 01-07-2010 at 20:40.
والله من یه رام داشتم که هرچی فارسی ساز روش نصبیدم و هر بلایی سرش آوردم درست نشد و همینطوری درهم برهم میشد! ولی وقتی که رام عوض کردم این رام جدیدم این مشکل رو نداره!
اگه چند نفر بودن کمکم کنن یه رام توپ کوک میکردم مخصوص کاربرای ایرانی. ولی حیف که تنهایی نمیتونم چون خیلی سرم شلوغه زندگی خیلی سخت شده باید همش بدویی. وقت کم میاری
بالاخره رام رسمی JF1 هم معرفی شد (در حال دانلود و نصب هستم) نکته جالب اینه که این رام عربیه!!!!! واقعا به درد ما میخورهعکساشو که دیدم متوجه شدم
لینک دانلود:
It's a 6.5 rom.
Eboot_I8000JPJF1_HW_40.7z (174 KB)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I8000XSGJF1.7z (11.5 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.001 (60 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.002 (60 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.003 (60 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.004 (20.1 MB)
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 01-07-2010 at 22:30.
سعسد جان این رام جدیده که عربیه یعنی خودش دیگه عربی رو مینویسه نیازی به فارسی ساز نیست؟
چه تغییراتی داشته؟
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
سعسد جان این رام جدیده که عربیه یعنی خودش دیگه عربی رو مینویسه نیازی به فارسی ساز نیست؟
چه تغییراتی داشته؟
سعید جان این رام لایته دیگه ؟
چون حجمش 140 مگ بیشتر نیست
آره نصبش کردم عربیه ولی ویندوز 6.5 فکر کنم از این به بعد مایکروتل این رام رو نصب کنه چون مثل رام مایکروتله فقط جدید تر. رام لایت نیست وقتی بازش کنی حجمش زیاد میشه
به نظرتون با نصب این رام ممکنه مشکل حافظه گوشی حل شه؟
ممنونم میشم نظر بدید
کسی میدونه چجوری میشه با کامپیتر از gprs استفاده کرد ؟
با 8510 تو pc studio یه گزینه داشت میزدی خیلی راحت وصل میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)