تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 261 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه Hoopaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران - نیلوفر

پيش فرض

اوه اوه چقدر زیاد بود خسته شدم! من جسته گریخته این تاپیک رو خودندم + تاپیک HTPC + گیرنده دیجیتال! و اول قیافم اینجوری شد بعدش اینجوری الانم اینجوری
    خوب حالا مشکل کجاست! بالاخره می خواستم بعد از مدت ها سیستم ماقبل تاریخ خونه رو عوض کنم! فکر خودم این بود که یک اسمارت تی وی بگیرم و یک سینمای خانگی! ولی الان با خوندن این تاپیک ها و یه ذره سرچ کردن همه چی در هم بر هم شده!

1. آیا یک ست سینمای خانگی فرمت های معمول ( نخندین به اسم نمیشناسم ) کلا بلوری ها سه بعدی , mkv , tps و ...رو راحت پخش نمیکنه؟ + مشکلی با زیر نویس ها ندارند؟
    2. آیا در کنار ست سینمای خانگی جدید که امکاناتی مثل anyset و DNLA دارند نیازی به HD Player و HTPC هست؟
    3. صرف نظر از قابلیت های PC در دستگاه HTPC آیا تفاوت دیگه ای با HD Player ها داره؟
    4. به فرض اینکه بخوام از یک MAC mini به جای HTPC استفاده کنم برای شیر کردن اطلاعات بین دستگاه های غیر idevice به مشکل بر می خورم؟
    5. آیا میشه از ASUS Eee Box pc به عنوان HTPC استفاده کرد؟

ببخشید اگر چند تا سوال هام مستقیم مربوط بهHTPC هست گفتم اینجا بنویسم چون تاپیک خودش نزدیک 4 ماهه داره خاک می خوره!
    پیشاپیش از جوابتون ممنونم!
    Last edited by Hoopaad; 31-08-2012 at 13:50.

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نظرتون راجع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟

زیرنویس ساب فارسی بی مشکل میخونه ؟

MKV حجم بالا چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فايلهاي mkv وغيره سه بعدي و معمولي تا 20 گيگ را امتحان كردم انواع زيرنويس همه رديف است مشكلي ندارد

4. این کاربر از heidary_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasis30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    بروبچ من دارم wd live tv رومیفروشم کمتر از 1 ماه کار کرده فاکتور خرید هم موجوده کلا 10 بار روشن نشده کسی خواست ندا بده 200مقطوع
    Last edited by rasis30; 04-09-2012 at 11:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان كسي اين ورژن Release 1.06.34 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان كرده.لطفا اگه آپديت كردين خبر بدين چطور بود

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

درود wd من سری اول هست و هنوز هم گارانتی داره هیچ مشکلی تا الان باهاش نداشتم تا اینکه چند شب پیش در حالی که روشن بود پسر کوچولوم برداشتش و تکونش داد از اون موقع به بعد دیگه فایل های بالای 500 مگ رو پخش نمی کنه و هنگام انتخاب این فایلها علامت لود همینطور می چرخه و هیچ اتفاقی نمیفته ریست هم کردم ولی همچنان به همان صورت هست فریمورش 1.615 هست خواستم دوباره همین فریمور رو روش بریزم نمیشه طبق آموزشی که توی سایت خودش هست این کار رو انجام دادم ولی نشداز دوستان میشه نحوه ی آپدیت رو به صورت کامل توضیح بدن با تشکر و سپاس فراوان
    دورود. دوست عزیز منظورت از سری اول رو نمیدونم چیه.مگه چندتا سری هست؟ این روش ها برای دستگاه wd tv live هست. اینارو امتحان کن احتمالا درست بشه:یه بار دستگاه رو ریست سخت افزاری بکن. با یه جک(مثل جک رایتر کامپیوتر) یا یک خلال دندون یا وسیله ای که نوکش نازک باشه باید این کار رو بکنی. در کنار درگاه usb که سمت چپ دستگاه هست،یک سوراخ وجود داره.درحالی که دستگاه روشن هست، چند بار فشار بده(حواست باشه که نگه نداری،چون باعث ریست دستگاه نمیشه)حالا فایلهارو امتحان کن، اگه درست نشده بود، از قسمت تنظیمات reset factory رو انجام بده.اگه بازم نشد، از سایت وسترن، فایل 1.04.31 rollback رو بگیر، فایلهارو در ریشه اصلی فلش بریز،دستگاه رو روشن کن،فلش رو نصب کن.به محض وصل کردن فلش،دستگاه آپدیت رو میشناسه.اگه نشناخت به صورت دستی انجام بده.اگه این کار ههم درستش نکرد،احتمالا ضربه خورده و صدمه دیده.ولی به نظر من با این روش ها حل بشهموفق باشی
    Last edited by iran79; 25-09-2012 at 16:24.

8. این کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Blue Stars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

براي پخش فرمتهاي MKV و ISO BlueRay و 3D و ...از روي هارد 3TB و ساپورت زير نويس فارسي (كامل) شما كدام گزينه رو پيشنهاد مي كنيد؟

WD TV Live 1TB Hub يا WD TV Live HD Streaming ؟

به نظر شما يك لپ تاپ يا HTPC با خروجي HDMI و Digital Optical )SPDIF) و گرافيك 3D براي اين گزينه مناسب تر نيست؟

البته با در نظر گرفتن بودجه

Last edited by Blue Stars; 26-09-2012 at 13:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed-sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

کسی ورژن های دست ساز و بهینه شده ی WD TV Live رو داره؟؟؟؟

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دستگاهی هست که مثل kmplayer تقریبا" همه فرمتی رو پخش کنه؟ مثلا" flv رو هم پخش کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دستگاهی هست که مثل kmplayer تقریبا" همه فرمتی رو پخش کنه؟ مثلا" flv رو هم پخش کنه
    بيشتر پليرها مثا همين WD TV LiVE ميتونن اكثر فرمت هارو پشتيباني كنن، ولي از اونجايي كه در كشورهايي به غير از ايران حق كپي رايت رعايت ميشه، اجازه ي پشتيباني تمامي فرمت ها به كارخونه هايي كه پلير مي سازند داده نميشه. مثلا همين WD TV LIVE كه من خودم دارم، باهاش اكثر فرمت ها(هرچي كه ديدم) رو از جمله FLV رو پخش ميكنه ولي به خاطر رعايت حق كپي رايت تنها از بعضي فرمت ها پشتيباني مي كنه. يعني Decode يا Encode جوري تعريف ميشه كه سايتي كه يك فايل رو عرضه مي كنه، بتونه اسم خودش رو توي فرمت وارد كنه تا حقش محفوض بمونه. از اكثر فرمت ها پشتيباني مي كنند ولي با encoderهاي محدود.
    بنده خودم فايلي رو نديدم كه اين پلير نتونه پخش كنه. (با در نظر گرفتن انكود مخصوص، كه تو سايت خودش يا پشت جعبش و دفترچه اش اشاره شده)

13. این کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •