سلام دوست عزیز
این مشکل دوست عزیزمون Asali هم هستش ...
شما می تونی وارد ریکاوری بشی با سی دی xp.؟
نرم افزارهایی مثل easybcd و vistabootpro رو امتحان کردی؟
سلام دوست عزیز
این مشکل دوست عزیزمون Asali هم هستش ...
شما می تونی وارد ریکاوری بشی با سی دی xp.؟
نرم افزارهایی مثل easybcd و vistabootpro رو امتحان کردی؟
سلام
من درایو c کامپیوترم 8 مگ بیشتر فضا نداره ! چه طور میتونم رو درایو های دیگه ویندوز سون بریزم ؟
دوست عزیز شما یه چک آپدیت بزن درایو اون چیزی که نمیدونی چیه که فکر می کنم لن مادربردت هست
خودش پیدا می کنه و نصب میکنه . حتما تمام آپدیتهای آپشنال رو نصب کن. به غیر از پکیجهای زبان کشورهای مختلف.
منم اینه شما بودم اون چیزی که نمیدونستم چیه خودش درایورش رو از تو اینترنت پیدا کرد نصب کرد .
نخیرم واسه اینکه من عصبانی شده بودم هر چی میگشتم نمیدیدم شما هم خودت مسخره کن
دوست خوبم اینا جواب نداده که پست دادم
سی دی XP اصلا ویندوزی نمیشناسه و مستقیم میره برا نصب. البته شایدم اون ورژن که من دارم تاییدات اولیه نصب رو غیر فعال کرده باشه. مثل این last XP 20 P30World !!!
اون دوتا برنامه هم راهی پیش نمیبرن. من مشکلی با بوت کردن XP ندارم. تو بوت لودر XP رو دارم و وقتی روش میزنم صفحه برا 1 ثانیه سیاه میشه و بعد ریستارت میشه.
من میترسم درایو D رو Fix MBR بکنم و ویندوز سون بپره و کلا" بیچاره بشم!![]()
سلام دوست عزیز
شما میتونی بعد از xp ، ویندوز 7 رو روی هر درایوی خواستین نصب کنین.
دوستان من تقریباً 8-9 ماهی هست که از 7 استفاده میکنم و تاحالا روش آنتی ویروس نصب نکردم .... ویروسی هست که روی 7 ایجاد مشکل کنه؟
در کل نیازی به نصب آنتی ویروس هست؟
Last edited by Vahid67; 31-10-2009 at 23:16.
بله مطمئن هستم جایگزین شده ، چون تاریخ فایل دقیقا مطابق است با زمانی که من جایگزین کردم و از این بابت مشکلی نیست! حال باید چه کرد؟
بله نیازه...ویندوز به تنهایی در برابر ویروس ایمن نیست
سلام دوست عزیز
نه به نظر میرسه مشکل چیز دیگه اس (هر فایلی رو که ما کپی کنیم دوباره به یه فایل دیگه گیر میده چون مسیر رو داره اشتباه میره) مشکل با همون فایل با boot.ini هستش شما که ویندوزتون توی درایو d هستش(؟) برین داخل فایل boot.ini (که داخل درایو c هستش).ببینین اینجوریه ؟:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)
اگه اینجوری بود که مشکلی نداره.
احتمالا شما دو تا هارد رو سیستمتون نیست؟
راستی با یه سی دی xp دیگه امتحان کردین ریکاوری رو.؟
Last edited by mehdi_halla; 01-11-2009 at 00:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)