من ورژن 21 دارم
البته ری استارت کردم بهتر شد![]()
من ورژن 21 دارم
البته ری استارت کردم بهتر شد![]()
سلام به همگی یک مشکل جدید برای 5800 پیش اومده دقت کنید :
من خیلی وقته 5800 خریدم جدیداً وقتی صفحه رو قفل میکنم و کسی به من زنگ میزنه و یا ساعت زنگ میزنه تمام دکمه های روی صفحه از کار میافته و باید اگر میخوام از دکمه های تاچ استفاده کنم اول کلید قفل رو بزنم و بعد استفاده کنم در حالی که تا 3 روز پیش این جوری نبود در تنظیمات چیزی پیدا نکردم حتی یکبار اتولاک رو هم برداشتم تاثیری نداشت و حتی یکبار reset to default factory setting رو هم زدم جواب نداد ورژن فریم ویر هم 21 به نظرتون چی شده؟
سلام
من هم یکی خریدم با گارانتی اتصالات 330 تومان. سری جدیدشونه که وارد شده و ورژن 21 روشه با کیبورد و تشخیص دستخط فارسی که البته تشخیص دست خط فارسیش اصلا جالب نیست. روی جعبش نوشته 7 روز استفاده رایگان از رهیابی. دیروز همونجا 12 تومن دادم گارمین رو با نقشه تهران و کرج و راه ها برام ریخت. رهیابش هم کار می کنه. ولی نمی دونم آیا رهیابی کردنش تو گارمین هم بعد 7 روز از کار می افته یا نه.
از دیروز تا حالا که دارم باهاش ور می رم هنوز هنگ یا مشکل خاص دیگه ای ندیدم و امیدوارم بعده ها هم نبینم. ولی در کل پیشنهاد می کنم اینجور گوشی ها که فروش بالایی داره و فروشنده ها به همه صورت اونا رو وارد می کنند رو فقط با گارانتی اصلی بگیرید. درسته خدمات پس از فروش مناسبی ندارن اما 50 تومن بیشتر بدی ارزش این رو داره که خرید مطمئن تری داشته باشی. این نظر شخصی من بود.
دوستان راهی برای عکسبرداری واید نیست؟
دوست عزیز شما خیلی بالا گرفتی من گارانتی اصلی 310 سراغ دارم
من تا 300 هم سراغ دارم !!!
جدیدا اومده پایین .
به خاطر سری جدید گوشی هایی که نوکیا زد ( N97 و N86 و ... )
محض رضای خدا چرا هیچ وقت هیچ کس جواب سوال های من رو نمیده آخه منکه چیز بدی نپرسیدم اینجا انگار به جای پاسخ به سوالهای فنی بیشتر شده شبیه به بازار دلال های گوشی که باهم سر قیمت دعوا میکنند بد نیست اگر از هر 10 پست دلالی به یک پست یک بیچاره مثل من هم جواب بدید
والا از اتصالات عباس آباد گرفتم. گفت 330 هرکاریم کردم پایینتر نیومد. گفت شرکتیه و دست ما نیست و از این حرفا... قسمت بود که بره تو پاچه مون حتما!
راجع به عکسبرداری واید هم اگر کسی راهی بلده بگه... ممنون
دوست من خوب کسانی که پست شما رو دیدن شاید جواب سوالتون رو نمی دونند. صبر کنید تا بقیه دوستان هم پستتون رو ببینند انشاالله جواب می دند.
سلام به همه ی دوستان.
خسته نباشین.
من قبلا این مشکل رو داشتم.
ولی الان خیلی کمتر شده.
معمولا یه بار که کلید slide رو بزنی میتونی به راحتی حلش کنی.
ولی قبول دارم یه کم آزار دهنده ست.
دوستان من کاملا قبول دارم که گارانتی اصلی خیلی بهتره.
ولی این سری مجبور شدم بدون گارانتی بخرم.
الان مشکل محو شدن lcd خیلی کم شده و الان بیشتر از دو ماهه که نداشتم.
البته یه مشکلای کوچیکی با hung کردن دارم وقتی از یه سری برنامه استفاده می کنم ولی در کل راضیم.
آقایون اینجا 5800 با گارانتی میدن 320 هزار تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)