تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 804 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز تا اونجای که من اطلاع دارم هنوز مشخص نشده ایم مشکل lcd سخت افزاری یا نرم افزاری دوستانی که این مشکل رو داشتم حتی با آپدیت به آخرین ورژن هم مشکلشون حل نشده (بزرگ ترین عیب 5800 همین lcd شه) منم واسه همینه که در خریدش 2 دلم
    من ورژن 21 دارم
    البته ری استارت کردم بهتر شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به همگی یک مشکل جدید برای 5800 پیش اومده دقت کنید :

من خیلی وقته 5800 خریدم جدیداً وقتی صفحه رو قفل میکنم و کسی به من زنگ میزنه و یا ساعت زنگ میزنه تمام دکمه های روی صفحه از کار میافته و باید اگر میخوام از دکمه های تاچ استفاده کنم اول کلید قفل رو بزنم و بعد استفاده کنم در حالی که تا 3 روز پیش این جوری نبود در تنظیمات چیزی پیدا نکردم حتی یکبار اتولاک رو هم برداشتم تاثیری نداشت و حتی یکبار reset to default factory setting رو هم زدم جواب نداد ورژن فریم ویر هم 21 به نظرتون چی شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

من هم یکی خریدم با گارانتی اتصالات 330 تومان. سری جدیدشونه که وارد شده و ورژن 21 روشه با کیبورد و تشخیص دستخط فارسی که البته تشخیص دست خط فارسیش اصلا جالب نیست. روی جعبش نوشته 7 روز استفاده رایگان از رهیابی. دیروز همونجا 12 تومن دادم گارمین رو با نقشه تهران و کرج و راه ها برام ریخت. رهیابش هم کار می کنه. ولی نمی دونم آیا رهیابی کردنش تو گارمین هم بعد 7 روز از کار می افته یا نه.
    از دیروز تا حالا که دارم باهاش ور می رم هنوز هنگ یا مشکل خاص دیگه ای ندیدم و امیدوارم بعده ها هم نبینم. ولی در کل پیشنهاد می کنم اینجور گوشی ها که فروش بالایی داره و فروشنده ها به همه صورت اونا رو وارد می کنند رو فقط با گارانتی اصلی بگیرید. درسته خدمات پس از فروش مناسبی ندارن اما 50 تومن بیشتر بدی ارزش این رو داره که خرید مطمئن تری داشته باشی. این نظر شخصی من بود.

دوستان راهی برای عکسبرداری واید نیست؟

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما خیلی بالا گرفتی من گارانتی اصلی 310 سراغ دارم

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

من تا 300 هم سراغ دارم !!!
    جدیدا اومده پایین .
    به خاطر سری جدید گوشی هایی که نوکیا زد ( N97 و N86 و ... )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من خیلی وقته 5800 خریدم جدیداً وقتی صفحه رو قفل میکنم و کسی به من زنگ میزنه و یا ساعت زنگ میزنه تمام دکمه های روی صفحه از کار میافته و باید اگر میخوام از دکمه های تاچ استفاده کنم اول کلید قفل رو بزنم و بعد استفاده کنم در حالی که تا 3 روز پیش این جوری نبود در تنظیمات چیزی پیدا نکردم حتی یکبار اتولاک رو هم برداشتم تاثیری نداشت و حتی یکبار reset to default factory setting رو هم زدم جواب نداد ورژن فریم ویر هم 21 به نظرتون چی شده؟
    محض رضای خدا چرا هیچ وقت هیچ کس جواب سوال های من رو نمیده آخه منکه چیز بدی نپرسیدم اینجا انگار به جای پاسخ به سوالهای فنی بیشتر شده شبیه به بازار دلال های گوشی که باهم سر قیمت دعوا میکنند بد نیست اگر از هر 10 پست دلالی به یک پست یک بیچاره مثل من هم جواب بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من تا 300 هم سراغ دارم !!!
    جدیدا اومده پایین .
    به خاطر سری جدید گوشی هایی که نوکیا زد ( N97 و N86 و ... )
    والا از اتصالات عباس آباد گرفتم. گفت 330 هرکاریم کردم پایینتر نیومد. گفت شرکتیه و دست ما نیست و از این حرفا... قسمت بود که بره تو پاچه مون حتما!
    راجع به عکسبرداری واید هم اگر کسی راهی بلده بگه... ممنون

محض رضای خدا چرا هیچ وقت هیچ کس جواب سوال های من رو نمیده آخه منکه چیز بدی نپرسیدم اینجا انگار به جای پاسخ به سوالهای فنی بیشتر شده شبیه به بازار دلال های گوشی که باهم سر قیمت دعوا میکنند بد نیست اگر از هر 10 پست دلالی به یک پست یک بیچاره مثل من هم جواب بدید
    دوست من خوب کسانی که پست شما رو دیدن شاید جواب سوالتون رو نمی دونند. صبر کنید تا بقیه دوستان هم پستتون رو ببینند انشاالله جواب می دند.

داره خودمونی میشه KinSlayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.
    خسته نباشین.
    من قبلا این مشکل رو داشتم.
    ولی الان خیلی کمتر شده.
    معمولا یه بار که کلید slide رو بزنی میتونی به راحتی حلش کنی.
    ولی قبول دارم یه کم آزار دهنده ست.

داره خودمونی میشه KinSlayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من کاملا قبول دارم که گارانتی اصلی خیلی بهتره.
    ولی این سری مجبور شدم بدون گارانتی بخرم.
    الان مشکل محو شدن lcd خیلی کم شده و الان بیشتر از دو ماهه که نداشتم.
    البته یه مشکلای کوچیکی با hung کردن دارم وقتی از یه سری برنامه استفاده می کنم ولی در کل راضیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mory_fun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    فارسی موبایل

پيش فرض

آقایون اینجا 5800 با گارانتی میدن 320 هزار تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •